ایسنا نوشت:

رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی با اعلام اینکه تا پایان سال ۵۰ مرکز علمی و کاربردی که استانداردهای لازم را رعایت نمی‌کنند تعطیل خواهند شد، گفت: در حال حاضر هزار مرکز علمی کاربردی در حال فعالیت هستند که حدود ۲۰۰ مرکز از کیفیت لازم برخوردار نیستند.

دکتر پورعباس در یازدهمین گردهمایی روسای آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گفت: در حال حاضر با ۱۵ دستگاه و وزارتخانه در ارتباط کامل هستیم و با هیچ‌کدام از این دستگاه‌ها نیز هیچ‌گونه تعارفی نداریم.

وی استقلال موسسه‌های علمی و کاربردی جهاد دانشگاهی را ضروری دانست و اظهار کرد: دو سال است دانشگاه علمی و کاربردی در تلاش بود تا جهاد دانشگاهی دارای موسسه علمی و کابردی شود اما هنوز موسسه در چارچوب اساسنامه شکل خود را پیدا نکرده است. موسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی باید در استقلال کامل و در جایگاه بالایی در جهاد دانشگاهی باشد.

پورعباس با بیان اینکه موسسات علمی و کاربردی باید به سمت رشته‌های تخصصی متناسب با شرایط بومی و نوع اشتغال منطقه حرکت کنند، افزود: اکنون ۴۳ مرکز آموزشی جهاد باید به سمت تخصصی شدن حرکت کنند. لزومی ندارد رشته‌ای در گیلان تدریس می‌شود در اصفهان هم تدریس شود. به طور مثال دانشگاه علمی کاربردی در پی آن است تا رشته روابط عمومی را به طور کلی از رشته‌های خود حذف کند چرا که جامعه اشباع شده است.

رییس دانشگاه علمی کاربردی لازمه بقای موسسات علمی و کاربردی را استفاده از رشته‌های جایگزین متناسب با نیاز منطقه عنوان کرد و گفت: چندین بار به موسسات علمی و کاربردی تذکر داده شده تا دانشجو را در محیط کار قرار دهند زیرا بنا بر استانداردها ۶۰ درصد آموزش در محیط کار باید انجام شود.

وی افزود: جهاد دانشگاهی باید وارد رشته‌های دانش‌بنیان شود، لازمه این کار این است که در جوار موسسات مراکز رشد علمی و کاربردی تاسیس شود.

به گفته پورعباس، در حال حاضر مرکز علمی و کاربردی نیروی محرکه مرکز رشد احداث کرده و قطعات مورد نیازش توسط دانشجویان علمی و کاربردی تولید می‌شود. جهاد باید در قبال تربیت نیرو به فکر اشتغال دانشجویان نیز باشد.

پورعباس با اشاره به اینکه مراکز رشد علمی کاربردی در اوین اولین بار در زندان اوین افتتاح شده است، گفت: احداث مرکز رشد در زندان اوین یک حرکت انقلابی بود که زندانی هم مدرک کاردانی دریافت می‌کند و هم حقوق می‌گیرد. در چنین وضعیتی هم کارخانه‌دار خوشحال است هم زندانی.

رییس دانشگاه علمی و کاربردی با اشاره به اینکه به سربازان نیز مدرک علمی کاربردی اعطا خواهد شد، گفت: با توجه به توصیه مقام معظم رهبری تعدادی از پادگان‌ها تحت نظر دانشگاه علمی کاربردی قرار گرفتند و سربازها با گذراندن دوران سربازی در طی این دو سال مدارک کاردانی نیز دریافت خواهند کرد.

 

23503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 342068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۷:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    2 0
    من دانشجوی کامپیوتر یکی از این مراکزم.24واحد از واحدهای رشته ما مربوط به مفاهیم شبکه بود اما واحد ما حتی از دادن کارگاه کامپیوتر به منظور نصب و راه اندازی ویندوز سرور به ما خودداری میکرد با اینکه نیاز به ارتباط با اینترنت برای رشته ما ضروری است اینرنت فقط در اختیار آموزش و بعضی اساتید است و حتی کارگاههای کامپیوتر از داشتن اینترنت محرومند .در عصر اینترنت تنها حق دانشگاه جامع به صورت اینترنتی پرداخت میشود و باقی مراحل باید حضوری انجام شود.در کل ما در این مراکز آموزش کاربردی ندیدیم و مجبوریم بعد از پیان درسمون دوره های کاربردی را دوباره از جیب هزینه کنیم و دوره های کاربردی مربوط به گرایش هامون رو بگذرونیم .
  • علی IR ۱۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    1 0
    مگه دانشگاهها وضع بهتری دارند ؟ اساتید بی سواد که فقط با رابطه فعالیت میکنند . خانمی را میشناسم که مدرک کیلویی از یکی از کشورهای درپیتی آورده واستاد دانشگاه تهران برای اسپانیایی شده بخدا از دانشجویان کمترسواد دارد . من بطور اتفاقی متوجه این مطلب شدم و اتفاقی هم کسی را دیدم که این خانم را در خارج از کشور میشناخت و نظر مرا تایید کرد .از این نمونه بگذریم ولی امثال اینها کم نیستند . نتجه افت کیفیت دانشگاههای ایران است .
  • بی نام IR ۲۰:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    1 0
    الان ما که در دانشگاه علمی و کاربردی جهاد کشاورزی دزفول درس می خوانیم کلاس عملی نداریم همش درس تئوری می خوانیم