تسنیم نوشت:

معاون پارلمانی وزارت علوم گفت: برخی روسای دانشگاه‌ها در سال جدید تغییر می‌کنند.
سعدالله نصیری قیداری معاون پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران را یک دانشگاه ویژه و مادر خواند که نزدیک به 80 سال سابقه دارد و در خصوص انتخاب رئیس این دانشگاه، گفت: قصد داریم برای خواست اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه، وقت بیشتری اختصاص دهیم.
او ادامه داد: با توجه به اینکه حکم آقای رهبر به اتمام رسیده، فعلا آقای امید به عنوان سرپرست دانشگاه منصوب شده است.
معاون پارلمانی وزارت علوم در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه آقای امید معاونت اداری- مالی وزارت علوم را نیز عهده‌دار است، آیا برای مدیریت دانشگاه تهران فرصتی دارد؟ گفت: آقای امید از صبح تا 12 شب به صورت تمام وقت زمان می‌گذارد و در حدی که بتواند کارها را انجام می‌دهد تا مقدمات و سازوکار انتخاب رئیس دانشگاه تهران فراهم و رئیس این دانشگاه در اولین فرصت بعد از تعطیلات انتخاب شود.
نصیری قیداری در خصوص اینکه آیا قرار است این سازوکار به دانشگاه‌های دیگر نیز تسری یابد؟ گفت: روسای دانشگاه‌هایی که بنا بود انتخاب شوند، عمدتا انتخاب شدند. فقط تعدای از روسای دانشگاه‌ها مانده‌اند که باید تغییر کنند.
او با بیان اینکه میزان دقیق دانشگاه‌هایی که قرار است روسای آنها تغییر کند در خاطرم نیست، گفت: تعدادی از نمایندگان درخواست دارند تا روسای دانشگاه‌های حوزه‌های انتخابیه‌شان را بررسی کنیم. البته نه اینکه حتما تغییر دهیم؛ برخی افراد هستند که حکم آنها رو به اتمام است. آنها را هم بررسی می‌کنیم. ممکن است ابقا شوند و یا نظر دیگری باشد.
معاون پارلمانی وزارت علوم در انتقاد از برخی اخبار منتشره در رسانه‌ها، گفت: روزی وزیر علوم جمله‌ای گفت، اما رسانه‌ها از قول وزیر منتشر کردند که هیچ رئیس دانشگاهی عوض نمی‌شود؛ آیا امکان‌پذیر است؟ اگر رئیس دانشگاهی خدایی نکرده مشکلی داشت می‌توان او را تغییر نداد؟ و یا یکی مدت ریاستش به اتمام می‌رسد و یا بیمار می‌شود و یا بحران ایجاد می‌کند. ما مسئول و پاسخ‌گو هستیم و این افراد باید تغییر کنند.
نصیری قیداری گفت: مهم این است که ما روسای دانشگاه‌ها را بر اساس خط و خطوط و حب و بغض تغییر ندهیم، اما با توجه به اینکه وزیر پاسخ‌گوی مجلس و ملت است، آنجایی که احساس می‌کند مشکلی ایجاد می‌شود، هیئتی را اعزام می‌کند و با بررسی وضعیت آن دانشگاه، برخی در حدود 10 تا 12 نفر ابقا شدند.
او گفت: حدود 23 تا 24 دانشگاه بودند که برخی از آنها حکم ریاست‌شان به اتمام رسیده بود. برخی استعفا کردند، برخی بیمار بودند و برخی هم واقعا از نظر مدیریتی مشکل داشتند که روسای‌ آنها جابه‌جا شدند.
معاون پارلمانی وزارت علوم با بیان اینکه خیلی عطش نداریم تا رئیس دانشگاه‌ها را تغییر دهیم، گفت: اگر شرایط اقتضا کرد، رئیس دانشگاهی تغییر می‌کند چرا که مسئولیت و پاسخ‌گویی ما را وادار به این کار می‌کند.
نصیری قیداری با اشاره به اینکه هیچ‌کدام از روسای دانشگاه‌ها با نظر شخص وزیر انتخاب نشدند، گفت: گرچه وزیر 100 درصد این اختیار را به صورت قانونی دارد که رئیس دانشگاهی را عوض کند اما هیچ کدام از روسای دانشگاه‌ها با نظر وزیر عوض نشدند. بلکه یا هیئت‌ها نظر دادند و یا کمیته انتصابات آن فرد را انتخاب کرده‌اند و طبیعتا وزیر این موضوع را بررسی و سپس حکم را صادر کرده است.
او در خصوص اعضای کمیته انتصابات نیز گفت: در حال حاضر به صورت دقیق در ذهن ندارم اما بنده هم در آن کمیته حضور دارم.


23123

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 345778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۳
    6 0
    مدیران دولت مهر باید عوض شوند نیاز به چون وچرا نیست. با دولت تد بیر وامید همخوانی ندارند.
  • بی نام A1 ۰۷:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۴
    6 0
    خواهشا یه نگاهی هم به دانشگاه شاهد داشته باشید، خواسته دانشجویان و تمام کارکنان، تغییر مدیریت این دانشگاه است.
  • فریاد پی A1 ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
    2 0
    بسمه تعالی ، می خواستم به سهم خودم به عنوان یک بازنشسته از این همه امکانات و رفاهیات و توجه خاصی که در حق یک معلم در هنگام بازنشستگی بعمل می آید و به پاس تجلیل اززحمات و خدمات و خون دل خوردنهای او در راه پیشرفت و تعالی علم و دانش و تعلیم و تربیت فرزندان این جامعه انجام داده اند از جمله قطع بیمه طلائی ، کاهش دو رتبع شغلی همراه با کسر حقوق و اهمیت ندادن به پرداخت پاداش این قشر ضعیف که دادرسی جز خدا ندارند و فراموش شده اند تشکر نمایم