فارس نوشت:

وزیر کشور با بیان آمار مرگ و میر معتادان به مواد مخدر که بر اثر مصرف مواد صنعتی مسموم می‌میرند، گفت: به صدا و سیما گفته‌ام تصاویر مرگ این افراد را نشان دهد؛ مسئولیتش هم با بنده، شاید یکی از این کشته‌ها فرزند خود ما باشد.

رحمانی فضلی در نشست با مددکاران اجتماعی حوزه مبارزه با مواد مخدر سخنانی داشت که مهمترین بخشهای آن در پی می آید:
-شاید بگویند ما یک دولت هستیم و قاچاقچیان گروه اقل، این اشتباه است چرا که آنها یک امپراطوری هستند. اروپا نیز با این مشکل درگیر است، این موضوع مبارزه با مواد مخدر حل نمی‌شود مگر اینکه خود مردم در قالب پیشگیری، مشارکت داشته باشند.
-اکنون پاک‌شده‌های ما در بهترین شرایط 20درصد هستند و 80درصد آنها دوباره درگیر سوءمصرف مواد مخدر می‌شوند. هرقدر در حوزه پیشگیری هزینه کنیم، موفق‌تریم و این میسر نیست جز با مشارکت مردم.
-وقتی می‌گوییم یک میلیون و 300هزار معتاد داریم یعنی یک میلیون و 300هزار خانواده، 60درصد این افراد 700هزار نفر متأهل هستند.
-فرزندان معتادان به طرف همین فضا می‌روند در حال حاضر بیش از 70درصد زندان‌های ما درگیر مواد مخدر هستند. این یعنی درگیر کردن هزینه و بودجه.
-53درصد طلاق در خانواده معتادان به مواد مخدر اتفاق می‌افتد و اگر بخواهیم ناهنجاری‌های وسیع حوزه مواد مخدر را نام ببریم باید بگوییم فرزندان ما در دام یکی از این ناهنجاری‌ها می‌افتند بنابراین باید با نگاه عمیق به موضوع بنگریم.
- ما در تقویت سمن‌ها از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم، اکنون 53درصد فعالیت رسمی سمن‌ها را افزایش داده‌ایم و به سمن‌های غیرقانونی نیز مجوز دادیم تا در این حوزه فعالیت کنند.
-برنامه‌هایی که در صدا و سیما تولید می‌شود رقم خوبی است. ما در درون این جامعه زندگی می‌کنیم و تأثیرپذیری و تأثیرگذاری رفتارهای ما در همینجا شکل می‌گیرد. وقتی فضای جامعه به عنوان برآیند انسان محیط و فعالیت پیشگیرانه هدایت‌گرانه و سالم نباشد در آن فضا هرقدر تلاش کنیم باز قادر به ایفای نقش اصلی نخواهیم بود.
-در هر حوزه‌ای که با مشکل مواجه شدید به من نامه بنویسید. بنده بلاواسطه موضوع را پیگیری می‌کنم. 91درصد مراکز ماده 15 ما خصوصی هستند و 760هزار نفر از معتادان به مواد مخدر به این مراکز مراجعه کرده‌اند که نشان می‌دهد بار عظیم این بخش را بخش خصوصی برعهده دارد. مددکاران می‌توانند در کنار همسران معتادان باشند.
-‌ 85درصد افرادی که ماده 16 هستند و به ته خط رسیده‌اند خودشان توزیع‌کننده هستند زیرا درآمدی ندارند و چون به آخر خط رسیده‌اند نیز واهمه‌ای ندارند.
-در تشکیل مراکز خیریه، سمن‌ها، NGOها، مهارت‌آموزی به ویژه برای خانواده‌ها، تشکیل واحدهای تولیدی کوچک برای درآمدزایی به شما کمک می‌کنیم. حوزه ستاد مبارزه با مواد مخدر حوزه مناسبی برای شما است.
-بانک اطلاعات معتادان هنرمند تشکیل می‌شود، بنده می‌گویم با رمان‌نویسان تماس بگیرید تا در این زمینه داستان بنویسند. خلأ موضوع هم ندارند، هزینه چاپ پنج رمان در این زمینه را ما می‌دهیم. همچنین با تشکیل بانک اطلاعات از کسانی که پاک شده‌اند و در گروه‌های موسیقی فعالیت می‌کنند زمینه برگشت آنها را به جامعه فراهم می‌کنیم.
-به ما کمک کنید و طرح دهید تا بنده تصویب کنم. امروز پیش خدای خودم حجت را بر شما تمام کردم. طبق آمار روزانه 9 نفر به خاطر مصرف مواد مخدر می‌میرند که اگر آن را ضربدر 365 روز سال کنید رقم بالایی می‌شود. متأسفانه توزیع‌کنندگان مواد مخدر صنعتی کاملاً مسموم به جوانان می‌دهند. بنده به صدا و سیما گفته‌ام که تصاویر مرگ این افراد را نشان دهند مسئولیتش هم با بنده، شاید یکی از این کشته‌ها فرزند خود ما باشد. درهای ستاد مبارزه با مواد مخدر بر روی شما باز است.


23231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 353984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    84 4
    شوهرمن دوساله شيشه ميكشه و من هيچكاري نميتونم بكنم اصلن ديگه گوشش بدهكارهيچي نيست كاملا براش عادي شده و هيچ چيزي براش اهميت نداره هيچ جاي اين مملكت كاري نميكنه واسه اينها.. فقط دستگيري و بعد هيچ
  • بی نام IR ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    4 8
    نه این تصاویر خیلی وحشتناک است.
  • عسل A1 ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    7 5
    صدا و سیما باید یه برنامه مستندت کنه .انواع مواد مخدرهارو با تمام مشکلاتش نشون بده.
  • وطن دوست A1 ۱۶:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    4 10
    من چون دكتر رحماني فضلي فرمودند از نظرافراد استفاده ميكنند نظرم رو ميگم بياييم بين مواد مخدر صنعتي و سنتي فرق بگذاريم چه در روش مبارزه وچه در روش درمان الان در اكثر شهرها بعلت گران بودن مواد مخدر سنتي اكثرا بسوي مواد مخدر صنعتي روي مياورند.دولت بايد با جايگزين كردن مواد مخدر سنتي حداقل جلو فاجعه بارترين حوادث و اتفاقاتي را كه تاكنون در كشورمان كمتر شاهد بوديم از قبيل قتل فرزند ،قتل پدر و غيره توسط افراد معتاد به شيشه و كراك را بگيرد يكي از اين راهها دادن سهميه ترياك به افراد معتاد است حداقلش اينه انتخاب بين بد و بدتر
  • مهدی IR ۱۶:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    8 1
    ببخشید منفی اشتباهی بود
  • س ر م A1 ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    5 4
    معتاد رو فقط خدا ميتونه نجات بده ترك 90 غيرممكنه
  • خلیج فارس A1 ۱۹:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    7 4
    بنده خدا صدا وسیما هم فیلم و هم وقت کم میارن بخوان تصویر را نشون بدن
  • بی نام A1 ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۹
    2 11
    لابد وسط ِ برنامه ی کودک هم میخواید نشون بدید