وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری همایش دلواپسان که از سوی منتقدان دولت صورت گرفت، گفت: شما نگران ساپورت پوشیدن خانم‌ها در سطح شهر هستید ولی ما نگران وضع اقتصادی و جوانان هستیم.

به گزارش فارس و ايسنا علي جنتي در همایش «دل آرامیم» که عصر پنجشنبه در هتل المپیک برگزار شد اظهار داشت:

*دولت در شرایطی روی کار آمد که کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دچار مشکلات زیادی بود.

 

* بسیاری از تصمیم‌هایی که امروز به آنها اعتراض می‌شود در گذشته گرفته‌ شده است یا در مورد کتاب‌هایی که در گذشته مجوز انتشار گرفتند و امروز منتشر شده داد و بیداد می‌کنند.

* امروز دولت تلاش کرده است که کرامت و منزلت انسان‌ها حفظ شود، اظهار داشت: اگر صاحب فکر و اندیشه‌ای هستید که می‌توانید آن را بنویسید و یا حتی بگویید دولت این فضا را برای همه سلیقه‌ها ایجاد کرده است. به عنوان مثال در دولت قبل در جشنواره‌های مختلف افراد با سلیقه‌های خاص حضور داشتند اما امروز دولت فضا را برای همه فراهم کرده است.

* در طی 10 ماه گذشته کارهایی انجام شده که امید را در بین اصحاب فکر و اندیشه به وجود آورده است. در سال گذشته لیست 50 انتشاراتی اعلام شد که نباید در نمایشگاه کتاب شرکت می‌کردند. رویه‌های صورت گرفته در گذشته به کنار گذاشته شده است.

* بعد از همایش دلواپسان من مقاله‌ای را در روزنامه ایران نوشتم مبنی بر اینکه ما هم نگرانیم اما نگرانی ما با نگرانی شما متفاوت است، شما نگران این هستید که چرا یک خانم در شهر ساپورت پوشیده ما هم معتقدیم که باید دولت در این زمینه روش‌هایی را برای اصلاح در پیش بگیرد اما نگرانی ما نگرانی وضع اقتصادی و جوانان است که با مشکل ازدواج، مسکن و شغل درگیرند و این ام‌الفساد مشکلات شده است.

* ما اگر نگرانیم نگران سقوط اخلاقی جامعه هستیم که بعد از گذشت 35 سال به عنوان یک حکومت دینی و با اختیار داشتن انواع رسانه‌ها از ارزش‌های اخلاقی دم می‌زنیم. جامعه از گروه از جریان‌سازی بی‌جهت رنج می‌برد اینها عوامل نگرانی هستند.

*ما نگران فروپاشی بنیان خانواده‌ها هستیم که از هر 3 ازدواج یکی از آنها به طلاق می‌انجامد.

* راجع به هر مسئله‌ای در کشور مخصوصا در حوزه فرهنگ هر اتفاقی که می‌افتد حاشیه برای آن ساخته می‌شود.

* از من می‌پرسند که چرا خانم حاتمی با مرد 84 ساله‌ای روبوسی کرده است، آنها به جای اینکه افتخار کنند یک نفر در جشنواره بین‌المللی به عنوان داور حضور یافته برای خطای وی فقط حواشی زیادی می‌سازند.

* اقتصاد مقاومتی توان خوبی است و دولت آن را قبول دارد و فکر می‌کنم راه نجات کشور اجرایی شدن این سیاست‌ها است. در طول یک دهه گذشته علی‌رغم ابلاغ اصل 44 دولت موظف شد که بسیاری از تصدی‌گری‌های خود را به بخش خصوصی واگذار کند. عملا شاهد بودیم که چنین اتفاقی نیفتاد.

 

* قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در یکی دو روز گذشته توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد. در زمینه تبلیغات که با یک هرج و مرج روبه‌رو هستیم خوشبختانه لایحه قانون تبلیغات تهیه شده که در حال حاضر در دولت است و قرار است به زودی برای مجلس ارسال شود.

*هیات نظارت بر مطبوعات مرتبا همه جلسات خود را از ابتدای دولت برگزار می‌کند و بنده نیز اصرار دارم که در تمام جلسات حضور داشته باشم. درخواست‌هایی هم برای انتشار روزنامه و نشریه آمده که باید با برخورد و نگاه مثبت به آنها مجوز داده شود.

 

* در حوزه نشریات کتابخوان کم داریم و باید این مشکل حل شود و به همین جهت به دنبال ایجاد فضایی در اینترنت هستیم که کتاب‌ها را در آنجا مستقر کنیم.

* نماینده‌ای مدعی شده که دولت با شعار اعتدال به دنبال براندازی است. من نمی‌دانم چه چیزی را می‌خواهیم برانداز کنیم دولت خود را؟

* گوش دولت برای شنیدن صدای مخالف باز است از این رو بنویسید و مطالب و دیدگاه‌های خود را بیان کنید. در نهایت این مردم هستند که قضاوت خواهند کرد کمااینکه در سال گذشته قضاوت کردند و با رای مردم این دولت به سر کار آمد.

* در گذشته فضای انقباضی ایجاد شده بود که بسیاری از اهالی هنر از ابراز فکر و اندیشه خود ناامید بودند و با دستگاه‌های فرهنگی قهر کرده بودند. در طول هشت سال ریاست‌جمهوری آقای احمدی‌نژاد، ما نمی‌دیدیم کسانی که امروز می‌گویند نگرانیم، اظهار نگرانی کنند. همان‌هایی که در طول هشت سال مرتبا سیاست‌های ایشان و همه نابسامانی‌ها و مشکلات اقتصادی کشور را توجیه می‌کردند و امروز از سیاست خارجی و سیاست‌های فرهنگی کشور اظهار نگرانی می‌کنند،‌ اما ظاهرا این فرار رو به جلو است که خود را به عنوان مدعی مطرح می‌کنند.

*بسیاری از فیلم‌هایی که امروز به آن‌ها اعتراض می‌کنند در دولت گذشته مجوز گرفته‌اند اما اکنون به یک‌باره نگران شده‌اند که سینما به انحراف می‌رود. یا در مورد کتاب‌هایی که هنوز مجوز انتشار نگرفته‌اند، داد و فریاد راه می‌اندازند. 12 کتاب "صادق هدایت" در دولت نهم مجوز انتشار گرفت اما در این دولت که حتی درخواست تجدید چاپ هم نشده، فریاد می‌زنند که چرا دولت چنین اجازه‌ای می‌دهد. در دولت‌های نهم و دهم در برخی مطبوعات به مقدسات توهین می‌شد اما هیچ‌کسی مدعی نبود و امروز به ادنی مناسباتی فریادشان بلند می‌شود که اسلام از دست رفت و منحرف شد.

* دولت تلاش کرده است که کرامت انسان‌ها را حفظ کند و به اساتید، هنرمندان و نخبگان جامعه احترام بگذارد و شخصیت واقعی افراد را محفوظ بدارد. اگر صاحب فکر و اندیشه‌ای بخواهد اظهارنظری بکند بتواند بیان کند، بنویسد و بگوید. فضایی ایجاد کرده‌ایم که همه سلیقه‌ها بتوانند حضور یابند.

* در 8 سال گذشته سعی می‌شد از سلیقه خاصی حمایت شود، همه کسانی که اهل فرهنگ و نوآوری‌اند، امروز از وجودشان استفاده می‌شود و همه کسانی که نظام، انقلاب و قانون اساسی را قبول دارند، باید بتوانند مطالب خود را بیان کنند. اگر کتاب یا روزنامه‌ای می‌خواهند، منتشر کنند و فکر می‌کنم در طول 10 ماه گذشته حداقل کاری که انجام شد این بود که امیدی در دل اصحاب فکر به وجود آمد. امسال در نمایشگاه کتاب بجز دو ناشر که دستگاه قضایی آن‌ها را محروم کرده بود، همه نشریات حضور داشتند. اما در سال پیش از آن، 50 ناشر از حضور در نمایشگاه کتاب محروم بودند.

* در حوزه نشر کتاب، به دلایل واهی جلوی انتشار کتاب‌ها را می‌گرفتند اما در این دولت تلاش شد تا دانشمندان اهل نظر، اظهارنظر کنند و از خرده‌گیری‌های نابجا جلوگیری شود. موسسات فرهنگی نیز که در گذشته دو سال طول می‌کشید که مجوز دریافت کنند، اکنون در دو ماه مجوز می‌گیرند و این دو ماه نیز به خاطر برخی استعلامات است. ما رویه‌های غلط گذشته را کنار گذاشتیم و تلاش کردیم مبنایمان قانون‌مداری و ضابطه‌مند شدن باشد.

* به کسانی که نسبت به سیاست‌های فرهنگی دولت  اظهار نگرانی می‌کنند، مي گويم: ما هم نگرانیم اما نگرانی ما با شما متفاوت است. تمام نگرانی شما این است که چرا یک خانم ساپورت پوشیده و بعد وزیر را به مجلس می‌کشانید و بعد رای عدم اقناع می‌دهید اما ما معتقدیم که باید با روش‌های صحیح در حوزه فرهنگ عمل کنیم.

* ما نگرانی‌های عمیق‌تری داریم. نگران آینده کشور،‌ وضع اقتصاد،‌ میلیون‌ها جوان بیکار که نمی‌توانند ازدواج کنند و نمی‌توانند مسکن بخرند هستیم که همه اینها ام‌الفساد است. سرقت در حال افزایش است،‌ فساد اخلاقی زیاد شده، سن روسپیگری پایین آمده و بنیان خانواده دچار آسیب شده، که ناشی از همین مشکلات است.

* ما نگران سقوط اخلاقی جامعه هستیم که پس از 35 سال به عنوان یک حکومت دینی تلاش کرده‌ایم 50 شبکه تلویزیونی و ده‌ها روزنامه و نشریه داشته باشیم و بیش از هرکس دیگری از اخلاق دم می‌زنیم اما جامعه ما دچار دروغ و جوسازی‌های بی‌جهت شده است و اینها مایه نگرانی است. هرکسی می‌تواند از ما سئوال کند که پس از 35 سال چه کار کرده‌ایم. جای تاسف دارد که همه این اقدامات از سوی کسانی است که مدعی ارزش‌های اسلامی‌اند و بیش از همه از التزام به اسلام دم می‌زنند.

* ما نگران فروپاشی خانواده هستیم. از هر سه خانواده تهرانی یکی به طلاق می‌انجامد. 25 درصد ازدواج‌ها به‌طور کلی نهایتا به طلاق می‌رسند و اسناد این‌ها در ثبت احوال موجود است و ما باید نگران این‌ها باشیم.

*سامان‌بخشی این اقتصاد کار سنگینی است و در حوزه فرهنگی نیز باید کار بسیاری شود تا نگرانی‌ها را مرتفع کنیم. روابط با سایر کشورها که تخریب شده نیز، زمان زیادی برای بازسازی می‌خواهد. متاسفانه در سال‌های گذشته برخی برج‌هایمان را منفجر کرده‌اند و البته این کار بسیار ساده است؛ اما بازسازی آن‌ها کار دشواری است و زمان می‌برد. جامعه را باید قانع کرد که صبر کنند که دولت موانع را از سر راه بردارد.

*یکی از مشکلات دولت، حاشیه‌سازی‌ها نسبت به آن به‌خصوص در حوزه فرهنگ است. در حوزه اقتصاد و سیاست خارجی همه خود را صاحب‌نظر نمی‌دانند اما در حوزه فرهنگ همه اظهارنظر می‌کنند.

* خلأ شور و نشاط در جامعه یکی از مشکلات اساسی ماست و عامه مردم دچار افسردگی شده‌اند. صدا و سیما و سایر دستگاه‌ها نیز به گونه‌ای گاه حرکت می‌کنند که آن را تشدید می‌کنند و ما تلاش داریم که این روند را تغییر دهیم.

*گوش دولت برای شنیدن صدای مخالف کاملا باز است و این مردم هستند که در نهایت قضاوت خواهند کرد. همان‌طور که سال گذشته قضاوت کردند.

اظهارات جنتي در حاشيه مراسم

* جنتی در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره اینکه "مکتب اعتدال آیا از نیاوران آغاز شده است؟" گفت: از آنجا آغاز نشده است.

*جنتی در واکنش به پرسش دیگری از سوی خبرنگار صدا و سیما نیز گفت: شما که نمی‌خواهید پخش کنید برای چه مصاحبه می‌گیرید.

*وزیر فرهنگ و ارشاد در ادامه درباره "نقطه آغاز اعتدال"، گفت: اعتدال از امروز آغاز نشده و از سال 68 آغاز شده است که آقای هاشمی رفسنجانی رییس‌جمهور بود و ایشان بدون اینکه رسما اعلام کنند گفتند ما نه به چپ و نه به راست وابسته نیستیم و راه میانه‌ای می‌رویم به دور از افراط و تفریط؛ و درواقع بنیان‌گذار اعتدال ایشان بوده است.

*جنتی در پاسخ به اینکه "آیا دولت روحانی ادامه دولت هاشمی رفسنجانی است؟"، گفت:‌ نمی‌شود اینطور گفت اما از نظر فکری به همدیگر نزدیک‌اند.

 

1717

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری همایش دلواپسان که از سوی منتقدان دولت صورت گرفت، گفت: شما نگران ساپورت پوشیدن خانم‌ها در سطح شهر هستید ولی ما نگران وضع اقتصادی و جوانان هستیم.

خبرگزاری فارس: جنتی: نگران جوانان و اقتصاد هستیم/ دولت درباره ساپورت‌پوشان باید روش‌های اصلاحی در پیش گیرد
گزارش تصويري مرتبط

-------------------------------

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در همایش «دل آرامیم» که عصر امروز (پنجشنبه) در هتل المپیک برگزار شد با اشاره به انتخابات 24 خرداد اظهار داشت: انتخابات 24 خرداد 92 فصل نوینی در تاریخ سیاسی کشور ایجاد کرد، دولت در شرایطی روی کار آمد که کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دچار مشکلات زیادی بود.

وی ادامه داد: از نظر اقتصادی فقط همین یک جمله بس که در سال 91 رشد کشور 8/6 درصد بود از نظر روابط خارجی با بسیاری از کشورما دچار نوعی سردی در روابط بودیم و تحریم‌هایی که به صورت ظالمانه به ما تحمیل شد از نظر فرهنگی نیز در کشور فضای انقباظی ایجاد شده بود که بسیاری ناامید از ابراز فکر و اندیشه خودشان بودند.

جنتی افزود: امروز با کسانی مواجه هستیم که با هر قدم ما در مسائل مختلف اظهار نگرانی و دلواپسی می‌کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: کسانی که امروز ابراز نگرانی می‌کنند، در طول 8 سال گذشته مرتباً سیاست‌های دولت را توجیه می‌کردند و اما امروز از سیاست خارجی یا فرهنگی کشور ابراز نگرانی می‌کنند و ظاهراً در حال فرار رو به جلو هستند.

وی ادامه داد: بسیاری از تصمیم‌هایی که امروز به آنها اعتراض می‌شود در گذشته گرفته‌ شده است یا در مورد کتاب‌هایی که در گذشته مجوز انتشار گرفتند و امروز منتشر شده داد و بیداد می‌کنند.

جنتی افزود: 12 کتاب از صادق هدایت در دولت نهم مجوز چاپ گرفت و در این دولت هیچ‌کدام از کتاب‌های صادق هدایت تجدید چاپ نشده است یا در دولت نهم و دهم در برخی مطبوعات توهین‌های فراوانی به مقدسات صورت می‌گرفت ولی امروز به کوچکترین موضوعی فریاد می‌زنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه امروز دولت تلاش کرده است که کرامت و منزلت انسان‌ها حفظ شود، اظهار داشت: اگر صاحب فکر و اندیشه‌ای هستید که می‌توانید آن را بنویسید و یا حتی بگویید دولت این فضا را برای همه سلیقه‌ها ایجاد کرده است. به عنوان مثال در دولت قبل در جشنواره‌های مختلف افراد با سلیقه‌های خاص حضور داشتند اما امروز دولت فضا را برای همه فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: در طی 10 ماه گذشته کارهایی انجام شده که امید را در بین اصحاب فکر و اندیشه به وجود آورده است.

جنتی گفت: در سال گذشته لیست 50 انتشاراتی اعلام شد که نباید در نمایشگاه کتاب شرکت می‌کردند. رویه‌های صورت گرفته در گذشته به کنار گذاشته شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به مقاله انتقادی‌اش در روزنامه ایران اظهار داشت: بعد از همایش دلواپسان من مقاله‌ای را در روزنامه ایران نوشتم مبنی بر اینکه ما هم نگرانیم اما نگرانی ما با نگرانی شما متفاوت است، شما نگران این هستید که چرا یک خانم در شهر ساپورت پوشیده ما هم معتقدیم که باید دولت در این زمینه روش‌هایی را برای اصلاح در پیش بگیرد اما نگرانی ما نگرانی وضع اقتصادی و جوانان است که با مشکل ازدواج، مسکن و شغل درگیرند و این ام‌الفساد مشکلات شده است.

وی ادامه داد: ما اگر نگرانیم نگران سقوط اخلاقی جامعه هستیم که بعد از گذشت 35 سال به عنوان یک حکومت دینی و با اختیار داشتن انواع رسانه‌ها از ارزش‌های اخلاقی دم می‌زنیم. جامعه از گروه از جریان‌سازی بی‌جهت رنج می‌برد اینها عوامل نگرانی هستند.

 

جنتی گفت: بسیاری از اقدامات از طرف کسانی صورت می‌گیرد که خودشان نگران هستند. ما نگران فروپاشی بنیان خانواده‌ها هستیم که از هر 3 ازدواج یکی از آنها به طلاق می‌انجامد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: روابطی که در طول زمان با سایر کشورها تخریب شده بازسازی این روابط زمان خاص خود را دارد.

 

وی گفت: بازسازی کردن برخی ستادها و ساختارها کار بسیار دشواری است و زمان می‌برد.

 

جنتی یکی از مشکلات اساسی دولت را حاشیه‌سازی دانست و گفت: راجع به هر مسئله‌ای در کشور مخصوصا در حوزه فرهنگ هر اتفاقی که می‌افتد حاشیه برای آن ساخته می‌شود.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: از من می‌پرسند که چرا خانم حاتمی با مرد 84 ساله‌ای روبوسی کرده است، آنها به جای اینکه افتخار کنند یک نفر در جشنواره بین‌المللی به عنوان داور حضور یافته برای خطای وی فقط حواشی زیادی می‌سازند.

 

وی در ادامه با اشاره به ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی توان خوبی است و دولت آن را قبول دارد و فکر می‌کنم راه نجات کشور اجرایی شدن این سیاست‌ها است. در طول یک دهه گذشته علی‌رغم ابلاغ اصل 44 دولت موظف شد که بسیاری از تصدی‌گری‌های خود را به بخش خصوصی واگذار کند. عملا شاهد بودیم که چنین اتفاقی نیفتاد.

 

جنتی اظهار داشت: یکی از کارهایی که دولت به آن اعتقاد دارد بحث شفافیت و پاسخگویی است که ما در وزارتخانه قصد داریم کلیه فعالیت‌هایمان را شفاف کنیم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در یکی دو روز گذشته توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد، اظهار داشت: در زمینه تبلیغات که با یک هرج و مرج روبه‌رو هستیم خوشبختانه لایحه قانون تبلیغات تهیه شده که در حال حاضر در دولت است و قرار است به زودی برای مجلس ارسال شود.

 

جنتی اظهار داشت: بحث دیگری که در این دولت مورد پیگیری قرار گرفته است بحث عدالت فرهنگی است که همه افراد بتوانند از همه فرصت‌ها در حوزه فرهنگ بهره‌مند شوند.

 

وی ادامه داد: امتیازات فرهنگی به جای اینکه به مناطق برخوردار داده شود باید به مناطق محروم داده شود.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حوزه مطبوعات نیز اظهار داشت: هیات نظارت بر مطبوعات مرتبا همه جلسات خود را از ابتدای دولت برگزار می‌کند و بنده نیز اصرار دارم که در تمام جلسات حضور داشته باشم. درخواست‌هایی هم برای انتشار روزنامه و نشریه آمده که باید با برخورد و نگاه مثبت به آنها مجوز داده شود.

 

جنتی تاکید کرد: ما در حوزه نشریات کتابخوان کم داریم و باید این مشکل حل شود و به همین جهت به دنبال ایجاد فضایی در اینترنت هستیم که کتاب‌ها را در آنجا مستقر کنیم.

 

وی گفت: احساس می‌کنیم عامه مردم دچار افسردگی هستند. بنابراین تلاشمان این است که فیلم‌هایی که ساخته می‌شوند را در فضایی شاد و بانشاط تهیه کنیم.

 

جنتی گفت: نماینده‌ای مدعی شده که دولت با شعار اعتدال به دنبال براندازی است. من نمی‌دانم چه چیزی را می‌خواهیم برانداز کنیم دولت خود را؟ در حالی که ما خیلی خود را مشغول این حاشیه‌سازی‌ها نمی‌کنیم.

 

وی در پایان تاکید کرد: گوش دولت برای شنیدن صدای مخالف باز است از این رو بنویسید و مطالب و دیدگاه‌های خود را بیان کنید. در نهایت این مردم هستند که قضاوت خواهند کرد کمااینکه در سال گذشته قضاوت کردند و با رای مردم این دولت به سر کار آمد.

- See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930412000906#sthash.xMhUdkzd.dpuf
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 363507

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 33
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۰:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    لااااااااااااااااایک لذت بردم
    • آنالیزور A1 ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
      جناب جنتی حرفهای شما بسیار متین؛ کسی منکر این نیست که بهبود وضعیت معیشتی مردم باعث خواهد شد تا حدودی ازدواج تسهیل شود و فساد کمتر؛ اما یک سوال از حضور شما دارم و اون اینکه چرا در بین قشر مرفه ما هم فساد چه قبل از ازدواج و چه بعد از ازدواج در بعضی موارد وجود دارد؟ نکند معتقدین علت این نوع فسادها در قشر مرفه هم به خاطر همدردی با طبقات پایین جامعه است تا یه موقع آنها احساس شرمندگی نکنند؟
    • بی نام IR ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
      انالیزور1در همه طبقات اجتماع خوب و بد هست و این به ذات ادم هاست.2کی گفته رفاه موجب ریشه کنی فساد است؟3شما قبول نداری کسی که احتیاج نداشته باشد کمتر جرم میکنه؟
    • بی نام A1 ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
      معلوم نیست چرا یه عده‌ تو مملکت ما خیلی خود شیفته هستن و خودشونو جای خدا میذارن و دربارهٔ خوب و بد بودن دیگران اظهار نظر می‌کنن. از چه زمان تا حالا گناه بی‌حجابی از دزدی بیت المال سنگین تر شده؟
  • شايان IR ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    خيلى حرفاى منطقى و خوبى زده شد. همون حرفايى كه همه زمان احمدى نژاد ميزدند ولى كسى گوش نميكرد. فقط خدا ميتونه به داد اين مملكت برسه. البته كه با تلاش مردم.
    • بنده حق A1 ۲۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
      19 1
      قبلا مردم سه دسته بودن 1ثروتمندان 2متوسط اکثرا کارمندان و 3 فقیران و حال جامعه دقیقا به دو دسته تقسیم شده 1ثروتمندان 2 فقیران خیلی شرایط سخت شده واقعا گذر امور سخت شده
  • اميرعلي IR ۰۱:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    21 6
    خدا حفظت كنه مرد بزرگ كه واقع بينانه حرف دل ملت رو زدي هرچند از فردا هجمه كساني كه از مردم وشما كينه دارند شروع خواهد شد به اميد به خدا راهتان را ادامه دهيد
  • علیمراد A1 ۰۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    22 5
    درود وصد درود.راه اعتدال همین است یعنی ازاد اندیشی و نه تحجر وکج اندیشی یک جناح خاص.
  • بی نام AU ۰۱:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    31 2
    آفرین، بسیار عالی فقط امیدواریم که کسی علیه ایشان کار شکنی نکند و بتوانند اهداف خود را پیش ببرند.
  • حسن A1 ۰۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    31 14
    حرف حساب زدی جناب جنتی
  • علی A1 ۰۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    25 7
    بسیار عالی
  • پاندا A1 ۰۳:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    109 4
    جنتی در واکنش به پرسش دیگری از سوی خبرنگار صدا و سیما نیز گفت: شما که نمی‌خواهید پخش کنید برای چه مصاحبه می‌گیرید.این جمله رو باید طلا گرفت,1000 تا لایک
  • بی نام A1 ۰۷:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    قتنه گر اصلی اونایی هستن که این بلا را هشت سال بسر ملت مسلط کردن
  • خشایار IR ۰۷:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    31 0
    حرف مگ رو این جماعت موثر واقع میشه؟ دوباره فردا همایش ولواپسان میزارن و عکس دختر ملت رو نشون میدن که چ لباسی تنش کرده و واا اسلامماا که باعث فساد شده این پوشش
  • کی هان A1 ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    29 5
    اینها نگران موقعیت خودشون هستن نه نگران اوضاع مملکت و مردم...
  • بی نام US ۰۷:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    139 5
    حرف های ایشون منطقی و قابل تأمل بود.
  • بی نام IR ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    41 0
    عالی بود.حرف دل ماست. بچه ها از مهد تا دکتری در دانشگاه شما درس میخونن. هنوز هم مشکل فرهنگی داریم؟ اول اعتراف کنید سیاست های شما موفق نبوده سپس برای اصلاح ،سیاست ها و روشهای خودتان را تغییر دهید.
  • بی نام A1 ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    39 1
    امیدوارم اینها فقط در حد حرف و برای تهیج مردم نباشد
  • بی نام IR ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    125 6
    این آقای جنتی عزیز واقعا از گنجینه های ناشناخته ای بود که دکتر روحانی به ملت عرضه کردند. شخصا ایشان را نمی شناختم و راستش چندان از معرفی وی برای وزارت ارشاد خرسند نبودم در همین جا باید از جناب جنتی حلالیت بطلبم اما هر چه می گذرد ببشتر به درستی انتخاب رییس جمهور پی می برم. خداوند ایشان را حفظ فرماید.
  • بی نام A1 ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    153 7
    زنده باد آزادی
  • بی نام A1 ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    89 3
    این دلواپس ها و خبرنگار صدا و سیما خوب اومد؟
  • حسین A1 ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    51 2
    آفرین،حرف حساب بر پایه عقل و منطق.
  • قاسم A1 ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    49 1
    زنده باد اقای جنتی
  • بی نام A1 ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    178 9
    صریح ترین حرفهایی که از زبان یک وزیر میشه شنید.براوو آقای جنتی
  • بی نام IR ۰۹:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    36 0
    عااااااااااالى بووووووووود
  • علیرضا IR ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    27 2
    آقای وزیر،مایه افتخاری
  • بی نام A1 ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    23 27
    فدایی داری آقای جنتی
  • متان A1 ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    21 6
    زند باد آقای جنتی
  • بهروز A1 ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    30 3
    بالاخره یکی پیدا شد که تقصیر و گردن خارجی ها نندازه و بگه سی سال مملکت با تمام امکانات در اختیارمون بود اینه وضع فرهنگ و اقتصاد . دارم شک می کنم حتما کار انگلیساست که جنتی رو فرستادن که ما رو منحرف کنن فکر کنیم خودمون این بلا رو سرمون آوردیم نه انگلیسا .
  • بی نام IR ۲۰:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    23 4
    تمام حرفهایتان کاملا درست است بخصوص این قسمت : ما نگران سقوط اخلاقی جامعه هستیم که پس از 35 سال به عنوان یک حکومت دینی تلاش کرده‌ایم 50 شبکه تلویزیونی و ده‌ها روزنامه و نشریه داشته باشیم و بیش از هرکس دیگری از اخلاق دم می‌زنیم اما جامعه ما دچار دروغ و جوسازی‌های بی‌جهت شده است و اینها مایه نگرانی است. من : اما یک عده قدرت طلب منفعت طلب بی اخلاق به اسم نگرانانا و لواپسان و... برای حرف حساب هم زود دست به تظاهرات میشن دشمنان واقعی نظام و کشور و مردم همینها هستند که دیگر بعداز35سال باید بساطشون جمع بشه
  • محسن فراهاني ۲۰:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    20 4
    حرف دل مارو زده.خدا كر و لال كنه اون متحجر هايي كه پاشونو گذاشتن روي گلوي مردم. وقتي فضاي فرهنگي كشور تكراري و تك بعدي شد. مردم ديگه حوصله رشد فرهنگي ندارن چون قدرت انتخاب ندارند.مثلا من وقتي آنتن ماهواره رو با دستاي خودم قطع كردم واقعا لذت بردم اما بعدش حالم از برنامه ها و سريالهايي كه بر اساس يك سليقه خاص تازه اونم مال عهد بوق از سيما پخش ميشه بيشتر بهم خورد.حالمون بهم خورد از بس گفتن چي ببين چي بپوش و...فضاي اقتصادي كشور هم كه ديگه وضعش روشنه وقتي جوون توي سي سالگيش مي تونه كمي مستقل بشه. تازه اونم اگر خداوند توفيقات و فضل خاصشو شامل حالش كنه بايد بره ازدواج كنه كه چي. توي اين فضاي دلمرده ي كشور ما از صبح تا شب سر بود و نبود دهنش با اسفالت خيابون يكي بشه بعد هم بفهمه كه اون خوشيهايي كه فكر ميكرد با ازدواج بهشون ميرسه همش توهم بوده
  • محمد A1 ۰۶:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    2 10
    باسمه تعالی خیلی خوب نیست که آقای جنتی به هر کسی گله و انتقاد می کنه ولی هیچ انتقادی رو به خودش وارد نمی کنه. اعتدال از عدل می آید و عدل یعنی هر چیزی را سر جای خودش قرار دادن یعنی اگر هر دو طرف هم بهت بد و بیراه گفتند دست از مسیر حق بر نداری، نه اینکه مسیری بین چپ و راست رو پیش بگیری. ممکن است خیلی از کارهای چپی ها و راستی ها غلط باشه. جناب آقای دکتر جنتی شما ظاهرا فرموده بودید مسیر ویز فرهنگ آقای خاتمی رو پیش میگیرید، ایشون اشتباه نداشته و همه کارهاش درست بوده؟
  • بی نام IR ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    7 3
    آقای جنتی ما شما و همه هیئت محترم وزیران وبخصوص جناب آقای ظریف عزیز را با تمام وجود دوست داریم و خدا را شاکریم که ایران اینجور بچه هایی دارد و به ریئس جمهور عزیز عرض میکنم که من به عنوان یک ایرانی به شما ها افتخار می کنم و اینکه ملت ایران همچون کوه دماوند پایدار و استوار پشت سر شما هستندوخداوند جلیل وعزیز پشتو پناهتان باشد .انشاا...