ایسنا نوشت:

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بحران به وجود آمده توسط افراطیون و تکفیری‌ها در منطقه از شمال آفریقا گرفته تا سوریه، عراق و افغانستان، به دلیل حمایت‌ها و پشتیبانی آمریکا از آن‌ها صورت پذیرفته و در حال تداوم است.

محسن رضایی در دیدار با سفیر چین در تهران، با اشاره به حضور گسترده اتباع اروپایی و غربی در میان این جنایتکاران، بر لزوم همکاری کشورهای صاحب نفوذ برای حل این مسأله تأکید کرد و افزود: با توجه به موضع مناسب چین در مقابل آتش‌افروزی غربی‌ها در منطقه، چین می‌تواند پرچمدار خلع سلاح اتمی در منطقه و بویژه در مورد اسرائیل باشد و مطمئناً اگر این اتفاق بیفتد ایران، عراق، سوریه و لبنان هم از این مسأله حمایت همه‌جانبه خواهند کرد.

وی با بیان اینکه «ما به نیت غرب و آمریکایی‌ها هم در مسأله مذاکرات هسته‌ای و هم در مورد مسائل منطقه خوش‌بین نیستیم»، ضمن تشکر از مواضع خوب چین در جریان مذاکرات ایران و ۱+۵ گفت: با توجه به نیت خیر دو کشور در مسائل فی‌مابین و بین‌المللی قطعاً پتانسیل‌های فراوانی برای گسترش همکاری‌های دوجانبه وجود دارد که امیدوارم این اتفاق رخ دهد، چنانچه مدل همکاری خوب ایران و چین و روسیه در قضیه سوریه جواب داد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه بر لزوم گسترش تعاملات دو طرف در حوزه‌های سیاسی امنیتی علاوه بر حوزه‌های تجاری و اقتصادی تاکید کرد و افزود: از آنجایی که سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران با غرب و بویژه آمریکا به هیچ وجه به دوران قبل از انقلاب بر نخواهد گشت؛ در نتیجه چین به عنوان یکی از مهمترین شرکای ایران در حوزه‌های مختلف باید قدر این فرصت را بداند و دست از برخی احتیاط های بی‌مورد بردارد.

بر اساس این گزارش، سفیر چین نیز، که تا دو ماه پیش به عنوان نماینده این کشور در مذاکرات ایران و ۱+۵ حضور داشت، در این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از حضور در کشورمان به عنوان سفیر، روند مذاکرات هسته‌ای را مثبت و البته بسیار دشوار ارزیابی کرد و با توجه به موقعیت راهبردی دو کشور در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، گفت: چنانچه طی یک سال گذشته سطح تبادلات تجاری و اقتصادی دو کشور بسیار گسترش یافته امیدوارم این مسأله در حوزه‌های دیگر نیز اتفاق بیفتد و من به سهم خودم تمام تلاشم را در این مورد انجام خواهم داد.

سفیر چین در تهران اضافه کرد: بیش از یک سال است که جمهوری خلق چین پیشنهاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای را مطرح کرده و از جمهوری اسلامی ایران نیز می‌خواهیم از این مسأله حمایت کند.

45503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 368703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    1 0
    به نظر من نیازی نیست که ایران تمام عراق را به تصرف خود درآورد و خود را درگیر جنگی پرهزینه با داعش نماید کافی است که یک کمربند امنیتی از بخش های شیعه نشین و بخش کوچکی از کردستان عراق را در اختیار داشته و همان را حفظ نماید این گونه با هزینه ی کمتر امنیت ایران تضمین شده است
  • بی نام A1 ۲۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    5 4
    این امریکا را ول نمی کنند؟ هرچه رو نمی دونند و نمی شناسند به امریکا نسبت می دند. بابا بدبخت امریکا. ... بیچاره شده از دست اینها. بیش از شما خسارت دیده. ... در این عراق پنج هزار کشته داده... ول کنید این تحلیل های عجیب و غریب رو.
  • بی نام US ۰۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
    1 1
    بنا به گزارش یک روزنامه دولتی چین شهری در استان مسلمان‌نشین و ناآرام سن‌کیانگ، در شمال غرب این کشور، ورود افراد با روسری و ریش را در وسائل نقلیه عمومی ممنوع کرده‌ است.