ایسنا نوشت:

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد هنگامی که فردی در شرایط بد روحی است اغلب برای پیدا کردن فردی در شرایط مشابه خود و یا حتی بدتر به شبکه‌های اجتماعی روی می‌آورد.

به اعتقاد «ناپلوک وسترویک»، استاد دانشگاه ایالتی اوهایو در آمریکا، زمانی که افراد در شرایط بد روحی قرار دارند اقدام به پیدا کردن افرادی با جذابیت و موفقیت‌های کمتر از خود در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند.

این مطالعات هم‌چنین نشان می‌دهد که احتمال ابتلا به افسردگی، احساس تنهایی، ناامیدی و عصبانیت در افرادی که زمان زیادی را صرف شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک وتوییتر می‌کنند بیشتر است چرا که این افراد به دنبال مشاهده موفقیت‌ و خوشحالی دوستانشان در این فضا که در بسیاری از موارد نیز جنبه تظاهر داشته و واقعی نیستند، احساس کمبود می‌کنند.

یافته‌های این مطالعه که به بررسی ۱۶۸ دانشجو پرداخته نشان می‌دهد که اغلب این افراد تصاویر متفاوتی از خود در شبکه‌های اجتماعی به نمایش می‌گذارند که معمولا نشان‌دهنده‌ شرایط واقعی زندگی آن‌ها نیست.

به نقل از هدلاین اند گلوبال نیوز، هم‌چنین این مطالعه نشان می‌دهد اغلب افراد علاقه زیادی به بازدید از پروفایل افراد موفق و جذاب دارند اما کسانی‌ که درگیر مشکلات روحی و روانی هستند تمایل بیشتری به دیدن پروفایل افراد ناموفق و شکست خورده دارند چرا که با دیدن این افراد اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کنند.

بر اساس این بررسی‌ها در واقع یکی از جذابیت‌های شبکه اجتماعی قدرت انتخاب فرد در گزینش کسانی است که وی می‌خواهد از آن‌ها الگوبرداری کند غافل از اینکه انتخاب الگوهای نامتناسب اغلب دردسرسازتر می‌شوند.

 

45503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 378960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بینام A1 ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    20 1
    ایول جالب بود انصافا
  • روزبه IR ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲
    26 5
    متاسفانه همه الان شرایط روحی مناسبی ندارند. وای به حال مادران فردا که با فیس بوک و وایبر بزرگ می شوند