رئیس انجمن سکته مغزی ایران سکته های مغزی را پس از سکته قلبی و سرطان ها مهم ترین عامل مرگ و میر افراد در جهان دانست و هشدار داد: تقریبأ طبق آمار جهانی به ازای هر 100هزار نفر حدود 50 تا 100 نفر دچار سکته های مغزی می شوند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،دکتر محمدرضا قینی درآستانه برگزاري روز ملی آترواسکلروز- 14 آذر-ضمن اعلام این خبر گفت:ازآنجاكه سکته های قلبی و مغزی به دنبال گرفتگی عروق ایجاد می شوند؛ از این رو در یک خانواده قرار می گیرند و بیماری آترواسکلروز یا تصلب شرائین اینجا معنا می گیرد.

وی با اشاره به این که آترواسکلروز نقطه نهایی سکته مغزی و قلبی است، تصریح کرد: یعنی آترواسکلروز از 20 تا 25 سال قبل ایجاد می شود و عواملی نظیر فشارخون بالا، قندخون و چربی خون بالا و سیگار زمینه ساز و فاکتورهای خطرسازش محسوب می شوند.
متخصص مغز و اعصاب افزود: درزمينه آمار سکته های مغزی مطالعه خیلی دقیقی مبنی بر استانداردهای بین المللی دركشور انجام نگرفته اما به نظر می آید آمار جهانی درباره ايران هم صادق است.

وی گفت: حال آن که تصوری داریم که شاید با آمارجهانی تفاوت داشته باشد و آن سن بروز سکته های قلبی و مغزی در ایران است که متأسفانه از سطح جهانی پائین ترمی باشد و این امر نگران کننده است.

قینی ،سکته های مغزی را شایع ترین عامل معلولیت افراد در سطح جهان دانست و گفت: شاید از این رو نیاز داریم تا برنامه هایی از طرف سیستم های بهداشتی طراحي واجراكنيم که افراد در سنین پائین تر از 25 تا 30 سالگی به صورت مرتب فشار خون و چربی خون شان را بررسي کنند تا در نهایت با تشخیص علائم خطر بتوانیم بگوئیم که از سکته های قلبی و مغزی پیشگیری کرده ایم.

این نورولوژیست با اشاره به اهمیت برگزاری همایش آترواسکلروز اظهار داشت: در چنین همایش هایی میان متخصصین در رشته های مختلف تبادل نظرهاي مهمي اتفاق می افتد و این مشکل ما را که گاهی از اوقات میان پزشکان قلب و مغز و اعصاب زمینه ایجاد چنین تبادل نظری رخ نمی دهد نیز حل می کند.

وی گفت: در این همایش اطلاعات جدید و به روز آترواسکلروز نسبت به یک سال اخیر مورد بررسی قرار خواهد گرفت. برای نمونه قرار است چند نمونه از بیماران سکته های مغزی را به عنوان نمونه مطرح كنيم تا با همفکری همکاران به نحوه برخورد و درمان با این بیماران پرداخته شود.

قینی با اشاره به اهمیت آموزش مدون پزشکان گفت: اگر پزشک بعد از اخذ مدرک فارغ التحصیلی اش تا 4 یا 5 سال هیچ مطلبی نخواند تمام اطلاعات پزشکی اش را از دست خواهد داد از این رو برگزاری چنین همایش هایی در تمام رشته های مختلف در به روز رسانی اطلاعات پزشکان مفید به شمار می رود.

رئیس انجمن سکته مغزی ایران گفت: همچنین بايد توجه داشت همه پزشکان در مراکز دانشگاهی مشغول فعالیت نیستند، برخی ها هم در مراکز درمانی معمولی کار می کنند که باید ازطريق برگزاری چنین همایش هایی در جریان تازه های روز دنیا نیز قرار بگیرند.

گفتني است همایش آترواسکلروز،ازساعت هشت صبح روز 14 آذر93 در هتل آزادی پارسیان تهران و با همکاری انجمن های آترواسکلروز، قلب، سکته های مغزی و اینترونشنال کاردیولوژی، بخش قلب و عروق شرکت سانوفی و دهها متخصص از سراسر کشور برگزارمي شود.

4646

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 388067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۷:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
    17 0
    من یه جوون 30 ساله برای کارم مشکل دارم حقوقم ناکافیه با تمام صرفه جویی ها بازهم کم میارم میخوام مستقل بشم زندگی تشکیل بدم ولی نه توان خرید خانه دارم نه از پس سایر مخارج برمیام اگه بخام وام بگیرم بانک پول خون باباشم ازم میگیره برای تفریح و ورزشم که باید کلی هزینه کرد تازه بماند که خیلی مسایل ریز و درشت دیگه که تو زندگی خصوصی هر فردی هست وجود داره.اگه چیزی از قلم افتاد دوستان بگن. با این معجون چند سال میشه زندگی کرد؟؟؟