ایسنا نوشت: نایب رییس اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: خودروسازان باید از نظر کیفیت محصولاتشان را بهبود بخشند و برای این کار هیچ گزینه دیگری جز ادغام و سرمایه‌گذاری با خودروسازان معتبر جهانی ندارند.

پدرام سلطانی در پاسخ به اینکه سیاست جدید اقتصادی دولت تا چقدر می‌تواند به خروج از رکود و رونق اقتصادی کمک کند گفت: این طرح به دلیل اینکه تنها محدود به چند کالا از جمله خودرو و لوازم خانگی است برای اقتصاد تنها یک مُسکن به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: گستردگی رکود اقتضا می‌کند که هر سیاستی که دولت در این زمینه اتخاذ میکند تا حد امکان بتواند بخش های مختلف اقتصادی کشور را پوشش دهد که سیاست های جدید چنین ویژگی ندارد.

سلطانی افزود: البته باید به این موضوع توجه کنیم که نظام تامین مالی ما و دولت ابزارهای محدودی در این بخش دارند. بانک ها با توجه به حجم بالای مطالبات معوق و مطالباتشان از دولت چندان امکان مانور ندارند.

نایب رییس اتاق بازرگانی اضافه کرد: بنابراین دولت این بسته را در حد مقدورات خود طراحی کرده است، اما باید در نقد ایرادات آن گفته شود.

سلطانی در بخش دیگری از صحبت هایش درباره وام های جدید خودرو و حمایت های صورت گرفته برای رونق در بازار خودرو گفت: حمایت بیش از حد از هر کالایی درست نیست چون طبیعتا ظلم به آن تولید است و آن صنعت در میان دیوارهای بلند حمایتی مجال رقابتی که باعث رشد آن شود را پیدا نمی کند.

سلطانی افزود: دولت نگران بنگاه های خودروساز بود که این سیاست جدید را اتخاذ کرد. این سیاست می‌تواند برای کوتاه مدت جوابگو باشد و مقداری از حجم تولیداتشان را از انبارها خالی کند.

وی افزود: مردم نشان دادند که اگر امکان و قدرت خرید برایشان وجود داشته باشد امتناعی از خرید ندارند.بنابراین باید به این موضوع هم توجه کرد وضعیت قدرت خرید مردم بیشتر از کمپین نخریدن خودرو تاثیرگذار بود.

نایب رییس اتاق بازرگانی بابیان اینکه خودروسازان داخلی باید برای بهبود محصولاتشان تلاش های جدی داشته باشند گفت:خودروسازان ما هیچ گزینه دیگری جز ادغام و سرمایه گذاری مشترک با خودروسازان معتبر جهانی ندارند.چرا که سیستم مدیریت در خودروسازی‌های ما مدیریت به روزی نیست، تکنولوژی‌ها عقب افتاده است و نظام‌های کنترل کیفی درست عمل نمی‌کند.

 

 

22339

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 476951

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =