یکی از سازمانهای زیرمجموعه شهرداری که اعلام شده مسئول اصلی نصب عایق های صوتی در بزرگراه های تهران است، می گوید شهروندان متقاضی باید در این باره به ۱۸۸۸ اطلاع دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکی از شهروندان ساکن در غرب تهران گلایه کرده چرا عایق های صوتی در جوار بزرگراه نواب صفوی نصب نشده و مردم ساکن در جوار این خیابان از سر و صدای خودروها در رنج هستند.

داود غلامحسینی فریزهندی در این باره نوشته: خدا وکلیلی روبروی خانه های مدخل ورودی تونل توحید از سمت شمال به جنوب که 160 واحد مسکونی را شامل میشود مستحق نصب صوت شکن نمی باشد . در حالیکه کمی بالاتر از گیشا این اقدام صورت پذیرفته و یا اینکه در اتوبان حکیم که انصافا فاصله خانه های مسکونی تا اتوبان بیشتر از واحدهای مسکونی تونل توحید میباشد موجب مزید امتنان خواهد بود که پیگیری فرمایند . با تشکر

پیش از این، شرکت کنترل کیفیت هوای تهران درباره نصب عایق های صوتی در بزرگراه ها توضیح داده بود که این شرکت تنها وظیفه مطالعه و بررسی میزان کاهش آلودگی صوتی در بزرگراه ها را بر عهده دارد و باید شهروندان خواسته ها خود در این باره را به ۱۸۸۸ اعلام کنند.
البته معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره نصب عایقهای صوتی در بزرگراه ها توضیحات کلی به سرویس مشکلات مردم ارائه کرد و گفت جزئیات این موضوع باید از شرکت کنترل کیفیت آلودگی هوا پیگیری شود، مدیر روابط عمومی و سخنگوی این شرکت گفت مسئله نصب عایقهای صوتی در بزرگراه ها مربوط به معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران است و این شرکت تنها وظیفه مطالعه مواردی که آن معاونت محول می کند را دارد. به بیان دیگر، باز هم توپ سر و صدای بزرگراه ها و عدم نصب عایق صوتی به زمین مردم افتاده است: تهران نمانند، همین آش است و همین کاسه!
با این حال حشمت الله بسطامی، شرکت کنترل کیفیت هوا درباره نصب عایقهای صوتی در بزرگراه ها که خواسته برخی از مخاطبان سرویس مشکلات مردم بود، گفت: باید توضیح داد که بحث اجرای این مسئله را معاونت حمل و نقل و ترافیک در اختیار دارد و فقط مطالعات علمی و تحقیقاتی بر عهده ماست. اگر قرار است در نقطه ای به پیشنهاد شهرداری منطقه، دیوار عایق صوتی نصب شود، ما در قبل و بعد از اجرای طرح، مطالعات لازم را انجام می دهیم و با سامانه نرم افزاری این موضوع را بررسی می کنیم که اگر دیواره نصب شود، چند دسی بل از صدای اطراف کاسته می شود.
او در این باره توضیح داد: البته نقاط بحرانی صوتی شهر تهران، را در برخی از مناطق شناسایی کرده و تحت پوشش برنامهت عایق سازی صوتی قرار داده ایم. یعنی بر اساس طرازهای صوتی، نقاط بحرانی صوتی در تهران مشخص شده است و مناطق مختلف شهرداری شهر تهران و معاونت حمل و نقل بر اساس اولویت نسبت به رفع آلودگی صوتی با توسعه فضای سبز یا نصب دیوارهای صوتی اقدام خواهند کرد.
بسطامی درباره هزینه نصب دیوارهای صوتی اعلام کرد این هزینه قابل توجه است و دیواره عایق صوتی در دنیا از مواد بسیار خاص و ویژه تهیه می شود و قابلیت ویژه ای دارد. و در نهایت نصب این دیواره های عایق صوتی بر اساس درخواست شهرداری مناطق صورت می گیرد.
او درباره مردمی که درخواست نصب عایق صوتی در معابر بزرگراهی دارند گفت: مردم باید درخواست خود را از طریق سامانه هایی که در شهرداری تهران وجود دارد پیگیری کنند. اگر به سامانه شماره تلفن ۱۳۷ اطلاع داده اند و موضوع پیگیری نشده، می توانند این پرونده را به سامانه ۱۸۸۸ اطلاع رسانی کنند و سیستم بازرسی شهرداری تهران، در این باره وارد می شود. بسطامی همچنین به شهروندان توصیه کرد نامه های خود را درباره درخواست نصب عایق صوتی از طریق سامانه ۱۸۸۸ پیگیری کنند.

 

۴۵۲۳۱

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 487602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =