انتخاب رییس دیوان محاسبات در راستای اجرای مواد یازده و دوازده قانون دیوان محاسابت کشور در دستور کار امروز مجلس است.

به گزارش خبرآنلاین عادل آذر که از سوی کمیسیون برنامه و بودجه برای ریاست این دیوان به صحن معرفی شده بود در ابتدا شرحی از رزومه کاری و فعالیت خود ارائه داد.

وی با بین اینکه دغدغه حوزه مالیه عمومی و دخل و خرج کشور را دارم، گفت: همین علت هم به من جرات داد که کاندیدا شوم. گرچه بزرگترین افتخارم این است که فرزند مجلس بودم. شاخصه اصلی در رزومه من حرفه گرایی، استقلال حرفه ای و برچسب علمی است.

رییس فعلی مرکز آمار با بیان اینکه دیوان محاسبات کشور طبق اصل 55 قانون اساسی مسئول نظارت مستمر مالی بر دخل و خرج و صیانت و پاسداری از دارایی و بیت المال کشور است، خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم این کار نظارت را خوب انجام دهیم، دیوان محاسبات به عنوان بازوی نظارتی مجلس باید سازوکارهایی داشته باشد. کارآمدی قانونی از مهمترین لازمه های این امر است.

وی ادامه داد: در این قانون آمده نظارت دیوان بر دارایی و بیت المال باید مستمر باشد، این نظارت بر بیت المال فقط مربوط به میز و صندلی وتسهیلات نیست باید قوانینی که در مجلس بررسی می شود هم دائما رصد شوند تا از چراغ قرمز عبور نکنند.

عادل آذر با تاکید براینکه باید از مدیرانی صیانت کرد که قرار است از بودجه و بیت المال خرج کنند، خاطرنشان کرد: مدیران سرمایه مملکت هستند که باید در کنار اموال از آنها صیانت کرد، این به معنای استقرار نهادهای نظارت پیشگیرانه و برخط در دیوان است. دیوان محاسابت نباید حسابرسی صوری کند یکی نوع حسابرسی حادثه محور که بیشتر مچ گیری است. حسابرسی و نظارت پیشگیرانه و برخط می ‌گوید باید به آن مدیر مشاوره و آموزش داد، اگر این آموزش ها را دادید ولی آن مدیر باز هم تخلف کرد، قطعا باید برخورد کرد و نباید مصحلت و ردربایستی داشت.

وی تصریح کرد: یکی از محورهای کاری من استقرار نظام حسابرسی و نظارت پیشگیرانه و در حین عمل است. یکی دیگر از ابزارهای کلیدی نظارت کارآمد و قانون کارآمد استقرار مکانیزم نظامات بودجه ریزی است. باید نظارت کرد که آیا این پول وبودجه ای که به دولت داده می شود به هدف ما را می رساند یا نه؟ ما را به چشم انداز می رساند؟ آیا بهره وری دارد یا نه؟ دنیا به این نتیجه رسیده که برای اینکه مشخص شود دولت بهره ور کار می کند یا نه، خدمت با کیفیت دارد یا نه، باید نظام بودجه ریزی عملیاتی را مستقر کرد.

وی با تاکید براینکه باید به دولت نظارت کرد تا تبدیل به دولت پاسخگو شود، خاطرنشان کرد: باید با استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی دولت را پاسخگو کرد.

رییس مرکز آمار ایران با تاکید براینکه دیوان محاسبات نماد استقلال حرفه ای است، گفت: اگر در ریاست دیوان محاسبات قرار گیرم تلاش می کنم که بدون حب و بغض و گرایش سیاسی مرد قانون باشم. اگر مورد اعتماد قرار گیرم چنانچه تخلفی اتفاق افتاد بدون مماشات و رودربایستی حتما اعلام کنم.

2929

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 558277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
    0 0
    قرار نیست مچ گیری شود ولی مردم هیچ تساهلی را در ارجاع و پیگیری پرونده مفسدان در قوه قضاییه را به هیچ دلیلی از سوی شما نمی پذیرند. امیدوارم در عین قانونمندی شجاع نیز باشید و وارد معادلات باندی و گروهی نشوید. ما ناظر مدیریت شما هستیم و از نماینده ها هم توقع داریم که اگر کم کاری در حوزه کاری شما دیدند به مردم گزارش بدهند و موضوعی لاپوشانی نشود.
  • پوران IR ۰۷:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
    0 0
    عادل آذر ، از نخبگان راستین حوزه ی تخصصی بودجه و برنامه ریزی ست و کارنامه موفقی در تجربه مدیریتی خود در کشور و استان ایلام دارند . دنیا را بخوبی می شناسد و به ایران دلبستگی خاصی دارد...امید که در جایگاه مهم ریاست دیوان قرار گیرند.... خوش به جای خویشتن بود این نشست خسروی //// تا نشیند هر کسی اکنون به جای خویشتن .....................................