مدیرعامل و رئیس هیات مدیره سابق موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با ارائه توضیحاتی موضوع اختلاس در صندوق ذخیره فرهنگیان را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چندی پیش گفت‌و‌گویی از محمود صادقی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با یکی از رسانه‌ها منتشر شد که در آن به تخلفات و اختلاس در صندوق ذخیره فرهنگیان اشاره کرده بود. بهروز امیدعلی مدیرعامل و رئیس هیات مدیره سابق موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به این گفت‌و‌گو اظهار داشت: مطالب مطرح شده خلاف واقع و نادرست است.

وی در ادامه گفت: تخلف 8.000 میلیارد تومانی که خبرگزاری مذکور تحت عنوان "اختلاس 8.000 میلیارد تومانی صندوق ذخیره فرهنگیان مربوط به دولت گذشته" به آن پرداخته، به استناد گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی برای سال مالی منتهی به 31 شهریورماه 1392 خلاف واقع و بی اساس می باشد. شایان توجه است صورت­های مالی و عملکرد سال مالی مزبور در جلسه مورخ 28 دی­ماه 1392 هیات امنا به ریاست آقای دکتر علی اصغر فانی وزیر محترم آموزش و پرورش به تصویب  و مراتب نزد اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری به ثبت رسیده است.

امیدعلی افزود: مبلغ 4.000 میلیارد تومان از دارایی­های صندوق ذخیره فرهنگیان معدوم­‌الوصول اعلام گردیده است، با عنایت به اینکه در صورت های مالی حسابرسی شده صندوق چنین دارایی وجود ندارد، به نظر می رسد منظور ایشان بانک (س) باشد.

لازم به ذکر است مجموعه شرکت­های تابعه صندوق کمتر از 45 درصد سهام بانک مذکور را دارا می‌باشند و سهام بانک تنها 6درصد از پرتفوی سرمایه گذاری صندوق را در بر می گیرد.

وی تصریح کرد: با یک بررسی اجمالی و به استناد گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی بانک برای دوره میانی منتهی به 31 شهریورماه 1392 که در سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار(کدال) بارگذاری گردیده کل مطالبات سررسید گذشته، معوق و مشکوک الوصول بانک بالغ بر 1.450 میلیارد تومان بوده است.

وی ادامه داد: باعنایت اینکه بانک شخصیت حقوقی مستقلی دارد، ضروری است مدیران وقت بانک در این خصوص و سایر موارد پاسخگو باشند.

امیدعلی با اشاره به رکورد سودآوری صندوق ذخیره فرهنگیان افزود: به استناد صورت­های مالی حسابرسی شده از ابتدای تاسیس تاکنون مربوط به سال مالی منتهی به 31 شهریورماه 1392 (از 01/07/1391 تا 31/06/1392) به مبلغ 1.150 میلیارد تومان می­باشد، بالاترین نرخ بازدهی صندوق ذخیره فرهنگیان از ابتدای تاسیس تاکنون نیز در همین سال مالی محقق گردیده است.

وی گفت: شایان ذکر است در مهرماه سال 1392 و در هنگام تغییر مدیریت، صندوق و شرکت­های تابعه در بهترین وضعیت سودآوری بوده­ و پرتفوی بورسی شرکت­های تابعه 1.500 میلیارد تومان ارزش افزوده داشته است.

وی در پایان تاکید کرد: ضمن ارج نهادن به حساسیت نمایندگان محترم مجلس در خصوص پاسداشت حقوق اعضای محترم صندوق ذخیره فرهنگیان بجاست اطلاعات و گزارشات مستند مبنای اظهار نظر قرار گیرد. شایسته است در ارزیابی و تحلیل عملکرد بنگاه­های اقتصادی از هرگونه رویکرد سیاسی و جناحی پرهیز نموده و ارزیابی­ها براساس صورت­های مالی حسابرسی شده و سایر اطلاعات مستند براساس معیارهای علمی و استانداردهای حرفه‌ای صورت پذیرد.

22335

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 575960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۸:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۵
    2 0
    یک سوال از وزیر آموزش و پرورش: چرا حقوق فرهنگیان به بانک سرمایه انتقال پیدا نمی کند؟ یک سوال دیگر: آیا دستهایی پشت پرده است که آموزش و پرورش با بیمه معلم قرارداد بیمه طلایی منعقد نمی کند؟ یک سوال دیگرتر: چرا وام مسکن به فرهنگیان پرداخت نمی شود؟ مثل سایر کارمندان دولت