احتمال سقوط و انفجار سطح‌نشین اروپا و روسیه در برخورد با مریخ/تصاویر را ببینید

در حالی که ارتباط با سطح‌نشین اسکیاپارلی قطع شده است تصاویر جدید از سطح مریخ نشان می‌دهد که احتمالا این سطح‌نشین با سرعت زیاد با سطح مریخ برخورد کرده و منفجر شده است.

مدارگرد شناسایی مریخ ناسا تصاویری را گرفته که نقطه‌ای سیاه بر سطح مریخ را نشان می‌دهد. این نقطه سیاه به عقیده دانشمندان محل سقوط احتمالی اسکیاپارلی است. عملیات جدایی اسکیاپارلی از سفینه مادر به خوبی صورت گرفت اما به نظر می‌رسد این سطح‌نشین در فرود دچار مشکل شده و با سرعت بیش از حد لازم(بیشتر از ۳۰۰ کیلومتر در ساعت) با سطح مریخ برخورد کرده است. 

اسکیاپارلی

این مدارگرد موفق به شناسایی یک نقطه روشن و قسمت‌های تیره بر روی سطح مریخ و در نزدیکی منطقه‌ای شده است که قرار بوده کاوشگر اسکیاپارلی در آنجا فرود بیاید.


سطح نشین اسکیاپارلی عملیات جدایی خود از مدارگرد TGO یا همان مدارگرد ردیاب گاز را با موفقیت به پایان رساند اما خبری از سیگنال موفقیت در فرود روی مریخ هنوز نیست.


مدارگرد TGO اما با موفقیت توانست پس از روشن کردن موتورهای خود به مدت 139 دقیقه، در مدار بیضی شکل مریخ قرار بگیرد. این پروژه تجربه‌ای بسیار مهم برای سازمان فضایی اروپا و آژانس فضایی روسیه است و فناوری‌های این دو سازمان فضایی را مورد آزمون جدی در قیاس با ناسا قرار می‌دهد. 

5454

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 592691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۱
    3 1
    تا امروز و تا آینده‌ای نامعلوم، اینگونه است که ماموریت روباتیک صحیح و سالم در سطح مریخ تنها با نام جی.پی.ال ناسا معنا و مفهوم پیدا می‌کند. راستی چه عجب که اینبار در تیتر زدنتان نام اروپا را جا نیانداختید. هر چند با توجه به اینکه خبر مربوط به سقوط است، این موضوع خیلی هم غیر قابل درک نیست...
    • بی نام IR ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
      0 4
      اولین فضاپیمایی که سالم بر سطح مریخ نشست و عکس ارسال کرده « مارس ۳» شوروی در سال ۱۹۷۲ بوده. امریکاییها هم در بیست سال اخیر با فضاپیماهای اطلس و به لطف موتورهای روسی آن به مریخ، مدار مشتری و ... رسیدند. از ۴۰ سال پیش روسها بر روی استقرار در فضا کار کردند که ایستگاههای سالیوت، میر و بین المللی نتیجه این کار بوده، موفقیتی که هیچ کشوری بدست نیاورده.