به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ دکتر سید حبیبالله موسوی بهار، که در آیین تجلیل از دستاندرکاران و تهیهکنندگان انیمیشن سلامت، سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: اثرگذاری و ماندگاری محتوای تولیدی از سوی رسانه ها پیرامون مسایل بهداشتی و درمانی در بین مردم بسیار حائز اهمیت است و همواره باید در این بخش هدفگذاری شود.
موسوی بهار در ادامه با تاکید بر اهمیت افزایش تعامل و همکاری دانشگاه علوم پزشکی با صدا و سیما و همچنین استفاده از ظرفیتهای موجود در زمینه های آموزشی و عوامل پیشگیرانه بهداشت و درمان، گفت: اثرگذاری و ماندگاری برنامههای تولیدی صدا و سیما در بین آحاد مردم همواره مورد توجه است.
وی با بیان اینکه سلامت در چهار حوزه جسم، روان، اجتماعی و معنوی تعریف میشود، اظهار کرد: استفاده از صدا و سیما و سایر رسانه ها برای فرهنگ سازی در جامعه بسیار حایزاهمیت است.
حسین میسر، مدیرکل صدا وسیمای مرکز همدان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تولید برنامههای موثر در حوزه سلامت در دستور کار است، گفت: توجه به ظرفیت موجود در رسانه ها برای پیشبرد اهداف سلامت و تندرستی جامعه باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: امروزه مردم به برنامه هایی که در آن پزشکان متخصص حضور دارند، بیشتر اعتماد و اهمیت می دهند و هم اکنون برنامه هایی نظیر گفت و شنود با استقبال خوبی مواجه شده است.
میسر، در ادامه با بیان اینکه امروزه هر فرد ایرانی ساعات زیادی از زندگی خود را در فضای مجازی سپری می کند ، گفت: دانشگاه علوم پزشکی همدان باید برای گسترش مخاطبان و جامعه هدف خود برنامه ریزی کند.
وی خاطرنشان کرد: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی درصدی از بودجه ادارات باید در رسانهها مصرف شود.
46
نظر شما