وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تحت پوشش قرار دادن معتادان متجاهر خبر داد و گفت: به دلیل پراکندگی این افراد در جامعه، امکان تحت پوشش بیمه قرار دادن آنها نبود و در صورتی که آنها در مراکز درمان بستری شوند از دفترچه بیمه سلامت برخوردار می شوند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی علی ربیعی روز پنجشنبه در بازدید از مرکز نگه داری و درمان اخوان واقع در شهرستان ملارد نصیر آباد در جمع خبرنگاران افزود:تعدادی از معتادان که دو شب گذشته در یکی از آرامستان های شهرستان شهریار شناسایی شدند و جامعه از دیدن تصاویر آنها بشدت متاثر شد، پیشتر هم برای ترک اعتیاد در یکی از این مراکز بستری بودند.

وی گفت: متاسفانه تصاویری که نشان داده شد به نظر می رسید که این افراد به طور کامل رها شده اند در صورتی که پرویز یکی از معتادانی که تصویرش در گزارش دوشب پیش در فضای مجازی قرار گرفت سال گذشته در یک کمپ بستری بود اما به دلیل اینکه می خواست دوباره مواد مصرف کند کمپ را ترک کرده بود.

ربیعی بیان داشت:دولت با پشتیبانی از مراکز درمان معتادان از فعالان مدنی که به شکل سمن ها در جهت اجتماعی پذیری معتادان تلاش می کنند، حمایت می کند.

وی گفت: حدود 41درصد از معتادانی که در این مرکز نگه داری و درمان می شوند در گروه سنی 30تا 40سال قرار دارند و 47درصد از معتادان این مرکز اعلام کرده اند که در سنین بین 15 تا 25 سال برای نخستین بار مصرف مواد مخدر را شروع کرده اند.

 ربیعی در خصوص نامه یکی از گفت: هنرمندان همواره از احساسات بسیار غنی برخوردارند و در مشکلات و مصائب مردم در کنار رنج آنها هستند .تردیدی نیست که تصاویر دوشب گذشته هنرمندان کشور را هم متاثر کرده باشد.

در مرکز نگه داری و درمان اخوان ،اغلب معتادان در سال های گذشته دارای شغل و درآمد بوده اند.بسیاری از این افراد در شرایط نامطلوب اقتصادی به دلیل رکود اقتصادی یا شغل خود را از دست داده اند و یا دچار ورشکستگی اقتصادی شده اند.

به گفته ربیعی، هشت هزار و 400 نفر از معتادان در استان تهران برای ترک اعتیاد پیش قدم شده اند و برای کسانی که دفترچه بیمه ندارند دفترچه بیمه سلامت صادر خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: همچنین گرمخانه هایی برای معتادان و بی خانمان ها در نظر گرفته شده که این افراد بتوانند شبها به این مراکز بیایند و از غذای گرم و پناهگاهی مطمئن برای خواب برخوردار شوند.

وی همچنین بیان داشت: هموطنان می توانند در تماس با شماره تلفن 66762087 کارتن خواب ها و بی خانمان ها را به اورژانس اجتماعی معرفی کنند.

در این بازدید ربیعی با مردی به نام 'پرویز'یکی از معتادانی که چند شب پیش از آرامستان نصیر آباد شهریار به این مرکز آورده شده بود، گفت و گویی صمیمانه داشت.

ربیعی به درد دل او گوش داد و از اوخواست که موضوع درمان خود را به طور جدی پیگیری کند.

وی سال گذشته در کمپ برای ترک اعتیاد بستری بود اما به دلیل اینکه می خواست دوباره مواد مخدر مصرف کند کمپ ترک اعتیاد را رها کرده بود.

وی دارای همسر و دو فرزند است که خانواده وی حاضر به قبول او نمی باشند.

پرویز که از شرایط کنونی خود راضی بود از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دفترچه بیمه سلامت برای ادامه درمان خود دریافت کرد.
محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهوری ، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی،استاندار تهران و رئیس سازمان بهریستی امروز از مرکز نگهداری و درمان اخوان بازدید کردند و از نزدیک با روش های درمان معتادان مستقر در این درمانگاه آشنا شدند.

47237

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 617843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۷:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۰
    2 1
    اقاي ربيعي حتما مي دانند مراكز ترك اعتياد معتادين پولي است وخانواده ها توان پرداخت هزينه سنگين اين مراكز ندارند بنابراين معتادين رها هستند بهزيستي سازمان حمايتي است وبعضي از اين معتادين بدليل شدت استفاده زيادلازمه طولاني مدت در اين مراكز بمانند بهزيستي چون مادري مهربان انا رو گاهي لازمه براي هميشه پناه دهد.
  • بی نام A1 ۱۹:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۰
    2 2
    به جای این کارها به افراد سالم برسید که نابود نشوند هر کاری برای معتاد ها بکنید برای 90 درصدشان اب در هاون کوبیدن است الان دارید از افراد سالم غافل میشید
  • معلم بازنشسته IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲
    0 0
    لطفا گوشه ی چشمی هم به بازنشسته ها داشته باشید تا کارتن خواب و گور خواب نشده اند .