چینی های فاتح علم و فناوری کم کم به سوی علوم بسیار پیشرفته (High Tech) سوق یافته و اخیرا با طراحی های مفهومی و شگفت انگیز خود در صدد خلق اتومبیل های پرنده برآمده اند.

اتومبیل های پرنده تا تجاری شدن راهی دراز در پیش دارند اما این بدان معنا نیست که طراحان و مبدعان صنعتی دست از کار کشیده و ایده های خود را پیاده سازی نکنند به خصوص آنهایی که به علم رنگ و بوی هنری نیز می دهند . اخیرا دانشجویان دانشگاه فناوری چین جنوبی SCUT در اقدامی ابتکاری مدل های مفهومی از اتومبیل پرنده خود (YEE) را ارائه نموده اند. پان جیا.شی و ژو. ون.شی از دپارتمان مهندسی ماشین و مکانیک در نمایشگاه طراحی مفهومی در پکن برنده جایزه طلایی در این زمینه شدند. با نگاه به مدل های این دو دانشجوی فعال می توان به اوج اندیشه های والای آنها اذعان نمود.

flying cars

پرنده موسوم به YEE دارای دو بال تاشو است که در حالات مختلف باز و بسته شده و به راننده در بهتر رانندگی کردن کمک می کند. در حالت رانندگی روی زمین، ابتدا بالهای مذکور از بغل جمع شده و به حالت چرخ در می آیند و سپس راننده می تواند اتومبیلش را بوسیله دو چرخ دیگر که در عقب ماشین در کنار هم تشکیل چرخ سوم را می دهند (به تصاویر دقت کنید) هدایت کند. (این دو چرخ در حالت پروازی مانند توربین موتور هواپیما عمل می کند.) در واقع دو بال پارویی مانند چرخ جلو عمل کرده و توربین های پره دار، به هم چسبیده و تشکیل چرخ سومی را در انتهای ماشین می دهند.

سپس در حالت پروازی پاروهایش مانند بال هواپیما عمل وخود را کاملا باز نموده و چرخ ها نیز مانند موتور هواپیما عمل کرده و توربین هایش به حرکت در می آید. طراحان مذکور در این باره که هنگام سوئیچ کردن از حالت زمینی به هوایی پرنده توانایی خود را در کمتر از چند ثانیه از کجا بدست می آورد اظهار نظری نکرده اند. البته سوالات زیادی در این باره مطرح شده است که نباید بی پاسخ بمانند.

محققان وجود ایستگاه های مخصوص مانند باند فرودگاهی را برای این طرح در حد ایده پیشنهاد کرده اند که اتومبیل داخل آن جای گرفته و به پرواز در می آید اما هنوز سوئیچ کردنش معلوم نیست به چه ترتیبی خواهد بود. برای سوخت نیز انرژی خورشیدی پیشنهاد شده که پانلهای آن در اطراف ماشین قرار خواهد گرفت.

flying cars2

اینکه دقیقا چنین طرحی چه زمانی عملیاتی می شود هنوز مشخص نیست اما دانشگاه مذکور استراتژی های بزرگی را برای آینده کشور خود در نظر گرفته و دانشجویان با ارائه نظرات و ایده ها، در حال گسترانیدن آن در تمامی سطوح علم و فناوری هستند. پیش بینی می شود گروه های موسوم به QUICK در چین افزایش یابند. این گروه های اجتماعی- اقتصادی (یقه سفیدان حرفه ای) بدون فرزند یا دارای فرزند کم بوده و زندگی حرفه ای خود را صرف تولید و ابداع می کنند. کسانی که فرزند داشته سعی خواهند نمود تا امر آموزش و فارغ التحصیلی بسیار زود تمام شده و راهی بازار تولید صنعتی شوند. بدین ترتیب طبقه ای خاص شکل گرفته و اغلب آنها در حومه های شهری زندگی می کنند. بنابراین برای انجام سفرهای کاری و رفتن از خانه به سر کار و برگشت به خانه های بسیار فشرده و فقط برای استراحت شبانه به چنین پرنده هایی نیاز دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 65594

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۱۰:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۰
    0 0
    از چینی ها هر چی بر می یاد.
  • نصيب عباسي IR ۱۱:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۰
    0 0
    به نظربنده خواستن توانستن است همانطوريكه آنها شروع كردند و توانستند ماهم كشور ما قادر است و مي تواند انجام دهد.
  • بدون نام IR ۱۶:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۰
    2 0
    اگه یه روزی تولید بشه قسمت ما ایرانی ها درجه سه اش می شه چون بازرگانان ایرانی اینطور می خواهند
  • مسعود IR ۱۸:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۰
    1 0
    والا اینا فقط کانسپته همینجا بچه های طراحی صنعتی ماهم کانسپت خفن میزنن شما فیستیوالشو بزارین کار خفنش از ما.مسعود دانشجو ارشد طراحی صنعتی
  • بدون نام IR ۰۸:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
    2 0
    تو دعا كن درجه هزارميش را رو جاي درجه 3 بهمون قالب نكنن اين بازرگانان هموطن بقيه اش پيشكش!!!!!!!!
  • بدون نام IR ۰۷:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۹
    0 0
    مباركه-ميشه بدن ما واسه عروسيمون گل بزننيم؟؟؟؟؟؟؟حتما ازشون بپرسين كرايه يه شب چقدر ميشه؟؟؟؟؟
  • تبسم IR ۰۸:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۹
    0 0
    شما اگه بخوايد اينو كرايه كنيد بايد كل داروندارتو بفروشي-من پيشنهاد ميكنم اگه گرفتي پسشون نده نگه دار