دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصص معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص ادامه دوره تکمیلی PhD آزمایشگاه با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: اجرای دوره تکمیلی PhD آزمایشگاه، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است که وزارت بهداشت، به عنوان مجری قانون، مکلف به تدوین و اجرایی سازی آن بوده است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از وزارت بهداشت، پيرو ابلاغ آيين نامه دوره تكميلي قانون مصوب سال ١٣٦٧، در روزهای اخیر ، برخی صاحبان حرف پزشکی و متخصصان نسبت به مصوبه اخیر وزارت بهداشت درخصوص ادامه دوره تکمیلی PhD آزمایشگاه ابراز نگرانی کردند که دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصص معاونت آموزشی این وزارتخانه جهت شفاف سازی بیشتر موضوع و تنویر افکار جامعه پزشکی اطلاعیه ای در این خصوص صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی یک دوره تکمیلی است که با هدف ارتقای توانمندی افراد برگزار می شود و به این افراد در صورت موفقیت در آزمون پایان دوره صرفا گواهینامه پایان دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی ارائه خواهد شد.


متن کامل اطلاعیه دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصص معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شرح زیر است:

-اجرای دوره تکمیلی PhD آزمایشگاه، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است که وزارت بهداشت، به عنوان مجری قانون مکلف به تدوین و اجرایی سازی آن بوده است.

- در طی روند اجرایی سازی این مصوبه نیز تا حد امکان تلاش گردیده است که شأن علمی و صنفی هر دو طرف حفظ شده و در نهایت، ارتقای خدمات آزمایشگاهی به جامعه به عنوان اصلی ترین هدف نظام سلامت در این مقوله محقق گردد.

- بنابراین همانگونه که اجرای این دوره ها، ناظر به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است، لغو و یا اصلاح آن نیز، طبیعتاً بر اساس قانون مجلس محترم خواهد بود که مسیر پیگیری آن از سوی متخصصان محترم از مراجع قانونی ذی¬ربط باز است.

- دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی یک دوره تکمیلی است و با هدف ارتقای توانمندی افراد برگزار می شود و به این افراد در صورت موفقیت در آزمون پایان دوره صرفا گواهینامه پایان دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی ارائه خواهد شد.

- ضروری است دستياران آسيب شناسي مطابق با تعهدات قانوني به وظيفه خدمت رساني همزمان با آموزش ادامه دهند و استنكاف از انجام وظايف مورد اشاره دور از شأن جامعه پزشکی و مغایر با اصول اخلاق حرفه ای است. هرچند که مسیر اعتراضات منطقی و پیگیری از مجاری قانونی برای این دستیاران باز است.

- ضروری است هيات ممتحنه رشته آسيب شناسي که منصوب وزارت بهداشت بوده و مي بايد وظايف محوله خود را منطبق با ضوابط قانوني عهده دار باشد، در پیاده سازی و اجرای تکالیف قانونی وزارت متبوع همراهی کرده و با همکاری و طمانینه و با لحاظ نمودن شرایط کشور در مقطع کنونی، از خدشه دار شدن چهره علمی این هیأت و ورود به مسایل صنفی و حرفه ای، که دون شان آکادمیک هیات ممتحنه است، پرهیز نمایند.

- همچنین در راستاى اجراي وظايف ذاتي وزارت بهداشت كه ارائه خدمات بهينه و با بالاترين كيفيت به بيماران محترم ميباشد اين وزارتخانه به منظور ارتقاء خدمت به مردم عزيز ميهن مان تدوين نظام جامع خدمات آزمايشگاهي با مشاركت كليه متخصصين و كارشناسان دلسوز و آگاه را در دستور كار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار داده است، که در اولین فرصت گزارش اقدامات به استحضار عموم اساتید و ذی نفعان خواهد رسید.

 

 

۴۲۴۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 678861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۳۱
    5 4
    اینکه شما یک رشته ای رو به صورت شتابزده و بدون کسب نظر از هیات بورد پاتولوژی و بر خلاف نظر اکثر قریب به اتفاق انجمنهای پزشکی بالینی و بدون طی سیر اداری تصویب کرده اید دون شان یک وزارتخانه نیست؟
  • بی نام A1 ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۳۱
    4 3
    چقدر این اقدام شبیه انحلال یک شبه دانشگاه ایران است. جالبه همون تیمی این کار رو مصرانه پیگیری می کنه که در قضیه انحلال دانشگاه ایران هم به بهانه های گوناگون سعی در توجیه کار خود داشتند و سرانجام پس از تحمیل هزینه زیاد به جامعه و نظام اموزشی و درمانی پس از دو سال به نقطه اول برگشتند بدون ان که کسی از انها در باره این اقدام زیانبار مورد بازخواست قرار گیرد.