دبیر شورای نگهبان با اشاره به شهادت جمع کثیری از مردم و مسئولان کشورمان در دهه 60، گفت: چرا مدعیان حقوق بشر درباره ترورهای متعدد در ایران سکوت کردند.

به گزارش خبرآنلاين به نقل از پايگاه اطلاع رساني شوراي نگهبان، آیت‎الله جنتی در دیدار با کارکنان شورای نگهبان اظهار کرد: انسان باید بتواند بعد از این ماه مبارک یک گام به جلوتر بردارد و در مسیر تقوا، پرهیز از گناه، تقرب به خدا و اولیاء او حرکت کرده و به محرومان و فقرا رسیدگی کند.

دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: ما که در شورای نگهبان مشغول فعالیت هستیم نیز باید اهتمام بیشتری به این مسائل داشته باشیم تا از دام مکاید شیطان در امان باشیم و در محضر خداوند با قلبی پاک حاضر شویم.

وی تصریح کرد: کسانی که ادعای‌شان درباره رعایت حقوق بشر، گوش فلک را پر کرده است چرا نسبت به این تعداد شهید از بزرگان ما مثل شهدای محراب، شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سکوت می‌کنند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: سازمان‌های حقوق‌ بشری نسبت به جنایات آمریکایی‌ و ایادی‌ آن در ایران سکوت اختیار می‌کنند. هواپیمای مسافربری ما را با موشک سرنگون کردند و بیش از 200 نفر از زن و کودک را شهید کردند اما اینها دم نزدند. آن وقت اگر ما عده‌ای از قاچاقچی‌های مواد مخدر، تروریست‌ها یا منافقین را که دست‌شان به خون مردم آلوده است اعدام کنیم، صدای اینها بلند می‌شود.

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رخدادهای سیاسی، تصریح کرد: موضع ما در شورای نگهبان باید فارغ از جریانات، مقامات و دسته‌بندی‌های سیاسی و صرفاً در هماهنگی با مواضع امام راحل و رهبر معظم انقلاب باشد.

جنتی تاکید کرد: ما مدعی هستیم که در راه امام چیزی فروگذار نشده و ایشان همه آن چه را که باید برای ما به یادگار گذاشته‌اند و رهبری معظم انقلاب نیز در هر مناسبتی و فراخور حال، مطالب لازم را مطرح و انحرافات و خطرها را بیان می‌کنند، پس باید گوش به فرمان مقام معظم رهبری و در پی تحقق منویات ایشان باشیم.

رییس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: بیانات و مواضع رهبر انقلاب به مانند فتاوی یک مجتهد در رساله عملیه منبعث از تعالیم شارع مقدس و بازگوکننده احکام قرآن و روایات است؛ بنابراین رهبر نظام اسلامی هر آنچه که بیان می‌کنند بر مبنای احکام الهی است.

جنتی در ادامه با توصیه به کارکنان شورای نگهبان در جهت‌ بصیرت‌افزایی، اظهار کرد: شورای نگهبان نباید مظلوم واقع بشود، اینکه این نهاد را به سیاسی‌کاری متهم کنند و بگویند شورای نگهبان بر خلاف حق و عدالت عمل می‌کند، دور از انصاف است.

رییس مجلس خبرگان در قسمت دیگری از اظهارات خود ضمن گلایه از برخی رفتارهای انتخاباتی و تبلیغاتی، گفت: در جمهوری اسلامی نباید به گونه‌ای باشد که مثل غربی‌ها به هر قیمت رأی جمع کنند، البته باید از برخی عملکردهای خوب و درست در انتخابات نیز تقدیر کرد.

دبیر شورای نگهبان افزود: در حالی که مسئول یک نهاد کلیه کارکنان و منصوبین خود را از تمام فعالیت‌های انتخاباتی منع می‌کرد. از طرف دیگر شاهد بودیم برخی دستگاه‌های کشور ستاد انتخاباتی شده بود و همه مدیران و معاونان در خدمت یک نامزد در آمدند، واقعاً اینها چه جوابی دارند؟ به هر حال این تخلفات به دستگاه قضایی منعکس شد که امیدواریم رسیدگی شود.

وی در بخش پایانی سخنان خود ضمن تقدیر از حمله موشکی سپاه به مواضع تروریست‌ها در سوریه، اظهار کرد: باید با همه وجود از سپاه تشکر کرد. این اقدام آنها بازخورد بسیار خوبی در داخل و خارج داشت.

رییس مجلس خبرگان رهبری ضمن انتقاد از برخی حملات غیرمنصفانه در داخل کشور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، افزود: مگر امام نفرمود که اگر سپاه نبود، کشور هم نبود؟ آیا فکر نمی‌کنند اگر سپاه نباشد چه بر سر امنیت کشور می‌آید؟‌ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف مشغول خدمت است. من نمی‌گویم تنها سپاه مشغول خدمت به نظام است اما آن نهادی که جلوی خطرات سینه سپر می‌کند و با کمترین امکانات و هزینه به ارائه خدمات جهادی می‌پردازد، این نهاد انقلابی است.

رییس مجلس خبرگان در انتها خاطرنشان کرد: امیدواریم نتیجه انتخابات بالاخره به خیر و صلاح این مردم تمام شود. همه باید دعا کنیم دولت موفق به کار و خدمت شود. متاسفانه وضع کار و اشتغال خوب نیست. رهبری هم امسال را سال تولید و اقتصاد مقاومتی نامگذاری کردند و ما انتظار داریم دولت به دردها و مشکلات مردم برسد و در کابینه آینده از نیروهای انقلابی استفاده کند. اگر نیروی انقلابی؛ وزیر، استاندار و فرماندار شود؛ قطعا اقتصاد مقاومتی تحقق پیدا می‌کند.

27212

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 683024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۳
    14 0
    اگه می خواهید شما لیست رو بدین
  • بی نام IR ۰۷:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۳
    21 0
    راست ميگه بايد صداي 16 ميليون را شنيد و به ان احترام گذاشت 24 ميليون هم كه عددي نيست
  • تاری A1 ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۳
    16 0
    هر نهادی قابل انتقاد نباشد بدون شک از مسیر اصلی و درست وقانونی منحرف میشود بدون شک.
  • بدون نام ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۳
    16 0
    چطور است دولت كه شده مثل يك كيسه بوكس و همه جايزند انتقاد كنند و حتي مي توانند اتش به اختيار باشند اما به بعضي نهادها نبايد حتي يك جمله بگوييم، اي كاش اقاي جنتي مي فرمودند كجاي انتقاد اخير روحاني مبني بر اينكه به وصيت امام عمل نمي شود غير منطقي است،
  • بی نام IR ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۳
    13 0
    همه تو نظام چند شغله ان ، حرف سیاسی میزنن بعد میگن شورای نگهبان سیاسی نیست خبرگان سیاسی نیست بعد حرفای دو پهلو رو به جناح مخالف نسبت میدن مردم گوششون پره از این حرفا
  • بی نام A1 ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۳
    15 0
    چطور وقتی دولت را نقد میکنند ، نقد که چه عرض کنم ، ....... چرا کسی صداش در نمیاد ؟
  • ایلیا GB ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۳
    20 0
    خود شما مسئول تایید انتخابات هستید علنا در انتخابات سال ۸۸ از کاندیدای دولت پاکدستان حمایت کردید، اون زمان مهم نبود الان اگر کسی حمایت کرده باشه مشکل داره . مطمئنم خبرانلاین درج نمیکنه
  • سهراب IR ۱۷:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۳
    7 0
    آقای جنتی سالی که مرحوم هاشمی کاندید بود در نماز جمعه گفت کسی که بنز سوار میشه به درد ریاست جمهوری نمیخوره این طرفداری نیست
  • امير IR ۱۸:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۳
    6 0
    چطور است که اگر مديران تمام دستگاههاي خارج از دولت از دولت و دستگاههاي دولتي و مديرانش انتقاد کنند اشکالي ندارد و دولت بايد نقدپذير باشد ولي اگر مردم و مديران دستگاههاي دولتي که نه، رئيس جمهور به عنوان بالاترين مقام بعد از رهبر در بين حرفهاش انتقادهايي از دستگاههاي خارج از دولت بکنه اشکال داره. آيا انتقاد رئيس جمهور رو بايد به اسم تخريب و هجمه و حمله ارزيابي کرد؟ وقتي دومين مقام کشور حق انتقاد نداره ميشه مدعي شد که در کشور مردم حق انتقاد از دستگاه ها و مديران غير دولتي رو دارند؟ اصلا کسي جز رئيس جمهور جرأت انتقاد صريح و تند از دستگاههاي غير دولتي داره؟ آيا نميشه به جاي ارزيابي انتقاد به عنوان هجمه و حمله يا به انتقادات پاسخ داد و يا در جهت اصلاح اشکالاتي که وجود داره حرکت کرد؟