با کاهش ترشح بزاق میکرب های بی هوازی در دهان تکثیر شده و باعث ایجاد بوی ناخوشایند ناشی از فساد مواد غذایی در دهان می شوند.

مجید بیرانوند*- جهت جلوگيري از اين عوارض علاوه بر كاهش مصرف سيگار، توصيه مي شود كه فرد دهان خود را به طور مرتب با آب يا آب نمك رقيق شستشو دهد. چندين بار در روز مسواك بزند و از آدامس هاي بدون شكر استفاده كند. اين آدامس ها ترشح بزاق را افزايش داده و مي توانند تا حدي از اين عوارض بكاهند.
افزايش سرطان دهان؛

مخاط دهان انسان تحمل تماس طولاني مدت با دود سيگار را ندارد. مصرف سيگار احتمال مبتلاشدن به انواع سرطان دهان را بشدت افزايش مي دهد كه اغلب اين سرطان ها از نوع بدخيم هستند. كاهش مصرف سيگار تنها راه پيشگيري از اين مساله است.

*جراح و دندانپزشک لرستانی

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 694867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =