فیلم | سی آشپز ماهر جهان در جام جهانی سوشی ژاپن!

سی نفر از آشپزان ماهر در تهیه سوشی از ۱۵ ملیت مختلف روز جمعه ۲۵ اوت در توکیو جمع شدند تا در خلاقانه ترین رقابت بین المللی برای تهیه غذای سنتی ژاپنی‌ها شرکت کنند.

این رقابت سالانه که «جام جهانی سوشی ژاپن» نام دارد در حاشیۀ نمایشگاه غذاهای دریایی توکیو برگزار شد.

ابتکار در تهیه سوشی ها، اصالت و منحصربفرد بودن ظرف تهیه شده که معمولا حاوی ۲۰ تا ۴۰ قطعه سوشی است و در نهایت، فن تهیه سوشی‌ها از مهمترین معیارهای داوری در این مسابقه محسوب می شود.

تهیه این غذا آسان نیست. قطعات تهیه شده از برنج، باید دقیقا به یک اندازه باشند و موفقیت در قالب بندی قطعات، نیاز به تمرین و کسب مهارت زیادی دارد. در پایان این مسابقه ولادیمیر پاک، آشپز روس که رستورانی را در نروژ اداره می کند توانست پس از دو روز رقابت، برندۀ جایزۀ اول شود.

 

61261

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 701148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۴:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۵
    1 0
    خیلی جالب بود