دو تن از مدیران مطبوعاتی کشور در یادداشت‌هایی نظر خود را درباره عملکرد حسین انتظامی در معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین انتظامی از پنج سال قبل مسئولیت معاونت مطبوعاتی را در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برعهده داشته است.

بهروز بهزادی، رییس شورای سیاستگذاری روزنامه اعتماد و احمد جعفری چمازکتی، سردبیر کل نشریات همشهری محله با نگارش یادداشت هایی نظرات خود را درباره عملکرد انتظامی در معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کردند.

بهزادی در یادداشتی که در ایسنا منتشر شده در این باره نوشته است: «دوره حسین انتظامی را باید دوره با برنامه معاونت مطبوعاتی دانست؛ چراکه حسین انتظامی به خوبی همه اجزاء مطبوعات را می‌شناسد. خیلی از معاونان مطبوعاتی پیش از او این مقدار شناخت را نداشتند و لذا برنامه‌ای برای تحول نداشتند. حسین انتظامی را باید استخوان خرد کرده مطبوعات نامید. البته پیش از او چنین افرادی داشتیم اما او شناخت و برنامه وسیعی برای معاونت مطبوعاتی داشت.»

این روزنامه‌نگار باسابقه یکی از بزرگترین دستاوردهای حسین انتظامی را شفاف‌سازی دانسته و در ادامه آورده است:

«تا قبل از حسین انتظامی کسی نمی‌دانست و نمی‌توانست از نظام شفاف‌سازی در مقدار پرداخت یارانه‌ها حرفی داشته باشد. شفاف‌سازی در یارانه‌های مطبوعات و قاعده‌مند شدن آن مدیون اقدامات درست و دقیق حسین انتظامی بود.

من معتقدم نه تنها این کار بلکه تعداد کارهای نوآورانه حسین انتظامی در دوره مدیریتی‌اش بسیار بوده است. برخی کارهای او برای مطبوعات را در آینده باید مورد توجه قرار داد.

یکی از کارهای بسیار بزرگ حسین انتظامی که پنهان مانده است این بود که برای مطبوعاتی‌ها بودجه گزارش تحقیقی معین کرد و هر کسی می‌خواست می‌توانست این بودجه را دریافت کند. توجه او به پژوهش و تحقیق بسیار ارزشمند است. این کاری بسیار بزرگ بود. ای کاش اقدامات او بماند و معاون بعدی این راه را ادامه دهد.»

چمازکتی هم با بیان اینکه انتظامی اعتبار مطبوعات بود در عصر ایران نوشته است: «اواخر دهه ٦٠ در روزنامه قدس جواني بود كه ستون مي نوشت . من هم دبير اجتماعي روزنامه بودم . آنجا با دكتر انتظامي آشنا شدم . به عنوان روزنامه نگاري كه تا به امروز حتي يك تقاضا از ايشان نداشته ، مي گويم او به تنهايي اعتبار مطبوعات كشور است.

مباني نظري رسانه را مي داند، مديريت رسانه در ذات اوست، اقتصاد مطبوعات را مي فهمد، موسس رسانه اي است و از همه بالاتر قلم دارد.

به عنوان يك شهرستاني ، دوران اوج مطبوعات استاني را با انتظامي ديدم . ضمن اينكه اهميت حوزه سايبر در فعاليت هاي رسانه اي را ، در عمل نشان داد. 

هر آمدي، رفتي دارد، اما تجربه من مي گويد، انتظامي از مديريت مطبوعات كشور دست نكشيده است ، بلكه شكل مديريت خود بر مطبوعات كشور را خودخواسته تغيير داده است.برايش آرزوي توفيق دارم.»

58243

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 738830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =