سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور همراه با محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، مسعود کرباسیان، رییس کل گمرک همراه با جمعی از فعالان و مدیران اقتصادی و تجاری راهی اتریش شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری امروز (جمعه) در دومین روز حضور خود در وین؛ پایتخت اتریش، با آقای هاینس فیشر رییس جمهوری اتریش دیدار کرد و با وی درباره همکاری های علم و فناوری به گفت وگو پرداخت.

سخنرانی در اختتامیه کنفرانس ایران و اروپا

پیش از این دیدار، ستاری در مراسم اختتامیه کنفرانس دوروزه «ایران و اروپا» سخنرانی کرد.

براساس این گزارش، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سخنرانی خود به سرمایه گذاری مستقیم خارجی مرتبط با فناوری و تحقیق و توسعه r&dfdi اشاره کرد و در ادامه درباره فرصت ها و ظرفیت های ایران در حوزه فناوری های پیشرفته و شرکت های دانش بنیان هایتک ایران سخن گفت.

ستاری همچنین بر معرفی دستاوردهای علمی و فناورانه جمهوری اسلامی ایران به شرکت ها و سرمایه گذاران اروپایی تاکید کرد و معرفی استعدادها و بازار رو به رشد فناوری های پیشرفته کشورمان برای جذب سرمایه گذاری اروپایی را مدنظر قرار داد.

وی همچنین پارک فناوری پردیس معاونت علمی را به عنوان ظرفیت و پایه پذیرش شرکت های فناور هایتک و نیز انتقال تکنولوژی های پیشرفته و سرمایه گذاری های مشترک معرفی کرد.

بازدید از کارخانه avl

ستاری بعد از ظهر امروز (جمعه) در شهر گراتس در ایالت اشتایرمارک اتریش میهمان ضیافت ناهار وزیر علوم، تحقیقات و اقتصاد اتریش است و در ادامه از کارخانه شرکت avl بازدید خواهد کرد.

براساس این گزارش، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در راس هیئتی عالی رتبه بامداد روز گذشته (پنجشنبه) برای شرکت در «کنفرانس ایران و اروپا» به شهر وین پایتخت اتریش سفر کرده است. کنفرانس ایران و اروپا به مدت دو روز در زمینه سرمایه گذاری و تجارت برگزار می شود.

در این سفر پیرو فعالیت های یکساله معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری در زمینه همکاری مشترک با شرکت های اروپایی درخصوص انتقال فناوری های پیشرفته و به روز دنیا به ایران، دو قرارداد تجاری «تولید موتور نسل جدید» و قرارداد «انتقال تکنولوژی و طراحی یک مرکز پیشرفته تست آلاینده ها در سطح ملی» با حضور ستاری امضا شد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ایران روز گذشته با رینولد میترله لر معاون صدراعظم اتریش و وزیر علوم تحقیقات و اقتصاد اتریش دیدار کرد. همچنین بازدید از موسسه بین المللی تحلیل سیستم های کاربردی llasa و ملاقات با رییس موسسه و حضور در ضیافت شام سباستین کورز وزیر امور خارجه اتریش، از دیگر برنامه های روز نخست ستاری در سفر به اتریش بود.

بر همین اساس، ستاری به همراه وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران و دکتر حسن تاجیک سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتریش، شب گذشته با وزیر حمل و نقل و فناوری و نوآوری اتریش و همچنین رییس اتاق بازرگانی اتریش نیز دیدار داشت.

دکتر محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران و جمعی از فعالان و مدیران اقتصادی و تجاری کشورمان نیز به همراه مسوولان، صنعتگران و فعالان تجاری اروپایی در کنفرانس دوروزه «ایران و اروپا» حضور داشتند و در آن به سخنرانی پرداختند.

قرارداد تولید موتور نسل جدید همسو با محیط‌زیست امضا شد

پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری خبر داد: همزمان با سفر  معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به اتریش، قرارداد «تولید موتور نسل جدید» و قرارداد «انتقال تکنولوژی و طراحی یک مرکز پیشرفته تست آلاینده ها در سطح ملی» امضا شد. 

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، به امضای دو قرارداد تجاری توسط ستاری در حاشیه این همایش اشاره کرد و گفت: در این سفر پیرو فعالیت های یکساله معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری در زمینه همکاری مشترک با شرکت های اروپایی درخصوص انتقال فناوری های پیشرفته و به روز دنیا به ایران دو قرارداد تجاری امضا می شود.

پرویز کرمی ادامه داد: با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، قرارداد تولید موتور نسل جدید همسو و هم خوان با محیط زیست در محل اتاق بازرگانی اتریش و با شرکت آلمانی -اتریشی avl امضا می شود.

وی در توضیح مفاد این قرارداد عنوان کرد: با امضای این قرارداد تولید موتور با فناوری روز که از آلایندگی و مصرف سوخت کمتر متناسب با استانداردهای روز اروپا و انتقال فناوری، طراحی و مالکیت همزمان به ایران به صورت رسمی صورت می گیرد. این پروژه از طریق یک کنسرسیوم که متشکل از معاونت علمی، دو شرکت دانش بنیان داخلی و دو شرکت آلمانی و اتریشی انجام می شود. 60 درصد از سهام این کنسرسیوم متعلق به ایران و 40 درصد از آن نیز متعلق به شرکت های اروپایی خواهد بود.

پرویز کرمی افزود: این موتور خودرو، سه سلیندر و 1000 سی سی است که از خانواده 80 تا 120 اسب بخار را شامل می شود و قابل نصب روی تمام خودروهای تولیدی در ایران است. توجه به این نکته ضروری است که این موتور همزمان با طراحی بر مبنای نیاز داخل، امکان تغییر، توسعه و روزآمدی را دارد که می تواند با توجه به نیازهای آینده و توسعه ای که مدنظر کشور ایران است روزآمد شود.

مشاور رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این پروژه از یک سال پیش با حمایت معاونت علمی آغاز شده است گفت: نسل اول این موتور توسط یکی از کاربرهای شرکت سایپا در ماه های اخیر روی خودروی تیبا نصب شده است. با توجه به اینکه این موتور دارای قدرت بالایی است گیربکس انتقال دهنده نیرومحرکه همزمان مدرن سازی و روزآمد می شود و گیربکس اتوماتیک آن با مالکیت و برند ایران عرضه خواهد شد.

وی همچنین اظهار کرد: باید توجه داشته باشیم آغازکننده و حمایت کننده این کنسرسیوم، ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بوده است و با پشتیبانی وزارت صنعت و شرکت سایپا موتور از ایران هماهنگی های آن صورت گرفته است که در نهایت مالکیت انتقال طراحی، ساخت و برند ایرانی به کشورمان ایران تعلق خواهد گرفت.

امضای قرارداد مرکز پیشرفته تست آلاینده ها در سطح ملی

رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی در ادامه از عقد یک قرارداد دیگر توسط معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این سفر خبر داد و گفت: همزمان با حضور دکتر ستاری در وین، قرارداد انتقال تکنولوژی و طراحی یک مرکز پیشرفته تست آلاینده ها در سطح ملی توسط معاونت علمی امضا می شود که کاربر آن در سطح ملی سازمان حفاظت از محیط زیست ایران، مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان خصوصی هستند.

۴۷۴۷

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۲
    0 0
    اگر امکان دارد پراید و به اتریش صادر کنید تا کمی از تکنولوژی ما را در صنعت خود اجرا کنند...