رییس مجلس شورای اسلامی برجسته کردن اشکالات توافق هسته ای ایران و کشورهای گروه 1+5 را مایه اختلاف و دو دستگی در کشور ذکر کرد.

علی لاریجانی در آیین معارفه استاندار قم در تالار معصومیه استانداری قم افزود: اگر بخواهیم دنبال اشکالات توافق هسته ای بگردیم و آن ها را برجسته کنیم منشاء اختلاف است و نفعی عاید کشور نمی شود و این در حالی است که رهبر معظم انقلاب به درستی در نماز عید فطر فرمودند مساله هسته ای نباید مایه دو دستگی در کشور شود.

وی اظهار داشت: نوع دیگری از نگاه به مساله مهم ملی اخیر که در کشور رخ داده آن است که جمع بندی مذاکرات را دستاوردی ملی در نظر گرفته و آن را مایه حرکت آینده کشور قرار دهیم. تمام دقت نظرها در چارچوب مذاکرات باید در گذشته صورت می گرفت و حال اگر اشکالاتی وجود دارد باید دست مایه ای شود که در مقام اجرا آن ها را حل کنیم نه این که اشکالات را مایه اختلاف کنیم.

گزیده سخنان وی را به نقل از ایرنا بخوانید:

  • دستاورد هسته ای باید زمینه ای برای رونق تولید کشور شود نه این که زمینه ای برای توزیع شود و شرایط کشور از نظر نقدینگی به گونه ای هدایت شود که تورم را دامن زند.دستاورد هسته ای هم چنین باید زمینه ای برای توانمند سازی جمهوری اسلامی در حوزه اقتصاد، فرهنگ، علوم و در حوزه دفاع شود تا مردم ثمره آن را ببینند و پایه اول در این نوع تفکر آن است که همه افراد همدلانه با هم کار کرده و ضعف های هم را جبران کنند نه آن که دیگران را از اسلام خارج کنند، خود را اسلام مجسم دانسته و به همدیگر اتهام بزنند.
  • همه کسانی که در جمهوری اسلامی کار می کنند به انقلاب اسلامی تعصب دارند. گرچه ممکن است درجات این تعصب مختلف باشد اما باید شاهد هم افزایی برای رفع مشکلات کشور باشیم.
  • اگر امروز رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ابراز نگرانی می کند به دلیل این است که توافق هسته ای باعث قدرت ایران می شود و برخی کشورهای منطقه نیز به اشتباه افتاده اند، لذا تاکید می کنیم که باید از بستر بوجود آمده برای توانمند سازی کشور استفاده کنیم.
  • برخی مسوولان آمریکایی حرف های نسنجیده ای می زنند که برای دولت آمریکا افتخاری نیست به عنوان ابرقدرت خود را در برابر رژیم جعلی اسرائیل خفه کند و به برخی مسائل سرپوش گذاشته و این قدر خود را کوچک کند.
  • امیدواریم جمع بندی مذاکرات هسته ای در مقام اجرا نیز با همین دقت دنبال شود چرا که موجودات موذی بین المللی فعال هستند و یکی از وزیران امورخارجه کشورهای منطقه که نام اسلامی همراه خود دارد افتخار کرده بود که هشت ماه پیش آمریکا را تهدید کرده است که برای توافق دست نگه دارند تا آن ها قیمت نفت را آنقدر پایین آورند که جمهوری اسلامی مجبور به تسلیم شود.

2727

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 438632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۰۵:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
    0 3
    اقای لاریجانی عزیز اگر این مذاکره در زمان جلیلی انجام میشد همون نظرو می داشتی ؟
  • بی نام A1 ۰۶:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
    8 3
    اشتباه نکن و مردم را هم به اشتباه نینداز. توافق اشکال نداره اما همه جا خواسته های حداکثری ما را محقق نکرده که در یک توافق کاملا طبیعی است. اگر همه کشورها بر خواسته های حداکثری خودشان اصرار می کردند اصولا توافقی صورت نمی گرفت. آنها در جاهایی خواسته های خودشان را حداقلی کردند و ما نیز همین کار را کرده ایم. این اشکال نیست. در هر بده و بستانی که بخواهیم به نتیجه برسد این اتفاق باید بیفتد.
  • کیوان A1 ۰۷:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۱
    4 6
    بعضی از اقایون هنوز در این توهم مسخره هستند که این تحریم ها و قطعنامه ها مشتی کاغذ پاره است. برادران خزانه خالی است ، نمیتوانیم یک بشکه نفت بفروشیم.ما که نمی توانیم با دنیا رودرشویم بگوییم شما همه ناحق ما حق.رچند حق با ماست ولی با باد هوا که نمیشود مملکت اداره کرد. در حال حاضر این بهترین توافقی بود که ممکن بود. شما اگر ناراحتید به قول اون اقاهه آب بریزید......................................