مهر نوشت: صندوق بین المللی پول به مقامات آلمانی توصیه کرد، سن بازنشستگی را به بالای ۶۷ سال افزایش دهند.

به گزارش سی ان ان مانی، صندوق بین المللی پول به مقامات آلمان تاکید کرد که سن بازنشستگی را به بالای ۶۷ سال افزایش دهند.

این نهاد بین المللی خاطر نشان کرد، جمعیت پیر آلمان موجب می شود که به دلیل سن فعلی بازنشستگی آنها، پس انداز کاهش و خروج مخارج آلمانی ها افزایش پیدا کند.

«انریک دتراجیاچ» کارشناس صندوق بین المللی پول در آلمان گفت: اصلاحات قانون بازنشستگی باعث می شود که مردم برای دیرتر بازنشسته شدن ترغیب شوند که این موضوع نیاز آنها را برای پس انداز در دوران بازنشستگی کاهش می دهد؛ ضمن اینکه آلمان ها را برای مصرف تشویق و بدهی آنها را نزولی می کند.

مقامات آلمانی از سال ۲۰۱۴ میلادی به بعد، سن بازنشستگی را به ۶۳ سال کاهش داده اند و این مسئله انتقاداتی را برای آنها به همراه آورده است.

شورای کارشناسان اقتصادی آلمان پیش از این نسبت به این موضوع هشدار داده و اعلام کرد که کاهش سن بازنشستگی موجب تحمیل شدن سالانه ۱۰ میلیارد یورو معادل ۱۱.۴ میلیارد دلار به بدنه اقتصاد آلمان می شود؛ ضمن اینکه خواهان افزایش سرمایه گذاری بیشتر در آلمان است.

اصلاح قوانین بازنشستگی می تواند اثرات پیری را بر روی اشتغال و رشد اقتصادی کاهش دهد.

صندوق بین المللی پول همچنین به مقامات آلمان هشدار داده که انجام اصلاحات ساختاری در آلمان با پیشرفت کند و جمعیت پیر می تواند رشد اقتصادی این کشور را میان مدت تضعیف کند.

35225

کد خبر 685542

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
    52 0
    منظورتان از این خبر چیست؟ یعنی فقط همین کارمان مثل آلمان باشد؟
    • بی نام A1 ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
      4 0
      دقیقاً آلمان نرخ بیکاری اش چگونه است و مال ما چگونه؟ چند وقت پیش وزیر کار گفت افزایش سن بازنشستگی یعنی بیکاری بیشتر نیروی کار جوان. ضمناً در دانشگاه ها و در بین اعضای هیئت علمی که دیگر پیری استادها بیداد می کند و فارغ التحصیلان جوان دانشگاه های معتبر هم بیکار هستند.
    • بی نام A1 ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
      3 0
      در ایران اگر هم نخواهند مجبورند سن بازنشستگی را پایین بیاورند تا با خروج زودهنگام بخشی از نیروی کار فرصتهای شغلی بیشتری برای انبوه بیکاران خالی شود اما از آن سو باید به فکر بار مالی و تعهدات فزاینده ای باشند که این سیاست برای تآمین اجتماعی و صندوق های بازنشستگی به ارمغان می آورد و هم اکنون برخی از آنها در آستانه ورشکستگی قرار گرفته اند. لاید برای شمار بالای بیکاران از یک سو و تعهدات مالی صندوق های بازنشستگی نیمه ورشکسته از دیگر سو فکری کرد والبته برخلاف ادعاهای نامزدهای اصولگرای انتخابات اخیر ریاست جمهوری این کار سه سال و چهار سال نیست و یک برنامه ریزی دست کم ده ساله نیاز دارد شاید در این مدت با توانمندسازی صندوقهای بازنشستگی راهی برای برون رفت از این معضل باز شود
  • نوری A1 ۰۷:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
    1 2
    خوشبختانه در ایران نیازی به این کار نیست چون عده معدودی به این سن میرسند و در سنین خیلی پائینتر به رحمت خدا می روند.
  • بی نام A1 ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
    1 0
    هروقت تعداد سالمندان افزایش یاید و به اصطلاح جامعه پیر شود سن بازنشستگی را بالا می برند و روش درستی ست.
  • بی نام IR ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
    2 0
    اونجا المانه،اينجا ايرانه،اينو روزي چند بار تكرار كن
  • علی IR ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
    0 0
    الانه که ایران تصویب کنه.
  • بی نام IR ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
    2 0
    نه مثل دولت ویرانگر معجزه هزاره سوم شاغلین را با 20 تا 25 سال سن بازنشست پیش از موعد کنید تا با افزایش مشکلات و سرنگونی دولت و نظام در اثر نارضایتی رو به تزاید تمامی اقشار و ناتوانی دولتها در پاسخگویی به مطالبات و انتظارات به حق جامعه مقدمات ظهور هر چه زودتر فراهم آید .
  • بی نام A1 ۱۵:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
    0 0
    برو عمو ما میگیم سن بازنشستگی بشه مثلا اخرش 50سالگی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین