۰ نفر
۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۵

کتاب «بزرگ ترین مصیبت عالم؛ پاسخ به شبهات و تحریفات عاشورا» از سوی مجمع جهانی شیعه شناسی منتشر شد.

ربیعی، مسئول روابط عمومی مجمع جهانی شیعه شناسی در گفت‌وگو با ایکنا با اعلام این خبر گفت: این کتاب با هدف پاسخگوی به شبهات و تحریفات عاشورا در 280 صفحه منتشر شده است.

وی ادامه داد: در این کتاب که«محمد خادمی» آن را به رشته تحریر در آورده است 24 عنوان از جمله «آیا گریه هیچ موضوعیتی ندارد»، عطش و طلب آب کردن امام حسین(ع) از مردم و تعداد شهدای کربلا و کشته های دشمن مورد بررسی قرار گرفته است.

ربیعی تصریح کرد: سرکوبیدن حضرت زینب(س) به چوبه محمل دروغ و خرافه است، گفتاری درباره حضرت رباب(ع)، شهربانو؛ حقیقت یا افسانه و پرنده ای که خودش را خونی کرد و به مدینه رفت از دیگر عناوینی است که رد این کتاب مورد بررسی قرار گرفته است.

ربیعی بیان کرد: چاپ نخست کتاب یادشده توسط انتشارات «آشیانه مهر» در سال 89 در شمارگان سه هزار نسخه منتشر شده است.

وی افزود: این کتاب با قیمت چهار هزار تومان در دسترس علاقمندان قرار دارد.

60

کد خبر 117975

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار