به روزشده : ۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۳:۵۹ - ۱۳۸۹/۷/۲۳ | نسخه چاپی

جلیلی: جمهوری اسلامی ایران از بازگشت غرب به گفت و گو استقبال می کند

انرژی‌هسته‌ای - دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: گروه 1+5 باید استراتژی بی فرجام و پرهزینه دو مسیره را کنار بگذارد.

به گزارش ایرنا سعید جلیلی در حاشیه نماز جمعه تاکید کرد: گفت وگو برای همکاری با ایران تنها گزینه مناسب برای 1+5 است.

اهم اظهارات دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان عبارت است از:

  • ما همیشه گفته بودیم تنها گزینه مناسب برای 1+5 گفت وگو برای همکاری با جمهوری اسلامی ایران است. ظرفیت ها و موقعیت ممتازجمهوری اسلامی ایران که امروز در سطح بین المللی و منطقه غیر قابل انکار است غلط بودن و بی فرجام بودن هر گزینه دیگر را در برابر جمهوری اسلامی ایران رقم می زند.
  • آن ها این امر را در 30 سال گذشته به خوبی تجربه کرده اند و می توانستند حداقل در یک سال گذشته این تجربه را تکرار نکنند و این هزینه را نپردازند. به هر حال هر گزینه ای به جز اعتراف به حقوق و ظرفیت های جمهوری اسلامی ایران و گفت وگو، برای آنان بی فرجام خواهد بود.
  • ما در نامه ای که برای خانم اشتون فرستادیم، گفتیم بحث هایی مثل راهبرد دو مسیره غلط و بی فرجام است و از آنها خواسته بودیم به جای مسیرهای بی نتیجه به گفت وگو بر مبنای منطق برگردند.
  • جمهوری اسلامی ایران برمبنای مفاد نامه ای که برای اشتون فرستاده است از بازگشت آنها به گفت وگو و رها کردن گزینه های بی فرجام دیگر استقبال می کند.
  • روند پر هزینه و بی نتیجه گذشته باید برای آنها تجربه ای باشد که با احترام به حقوق ملت ایران و اعتراف به ظرفیت های ممتاز جمهوری اسلامی ایران، درک کنند. گفت وگو برای همکاری تنها گزینه ممکن و یک فرصت برای آنهاست.

کلیدواژه ها: سعید جلیلی -
زمان انتشار: ۱۳:۵۹ - ۱۳۸۹/۷/۲۳ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 8
ارسال نظر
100617
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 4 + 8
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...