به روزشده : ۳ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۰:۴۷ - ۱۳۸۸/۳/۲۳ | نسخه چاپی

سرمقاله

نظام بیمه شد

انتظامی، حسین - حضور باشکوه ملت ایران در انتخابات دیروز و سطح بی‌نظیر مشارکت، بار دیگر مایه مباهات ایرانیان شد و نظام اسلامی را بیمه کرد.

مخالفان نیز بار دیگر دریافتند که مردم حتی اگر انتقاداتی به رویه‌های موجود داشته باشند اما ظرفیت قانونی نظام را به قدری بالا می‌دانند که در همان چارچوب فعالیت می‌کنند.

مردم ایران در انتخابات اخیر، رشد و توسعه‌یافتگی خود را نشان دادند. آنان به حضور فعال اعتقاد دارند و می‌دانند بهترین شیوه اثرگذاری و تعیین سرنوشت، مشارکت سیاسی است نه ابراز هیجان یا مخالفت از طریق وندالیسم.

خیابان‌های شهرهای مهم کشور در شب‌های هفته گذشته پر از شور و هیجان بود اما نکته‌ جالب آن بود که طرفداران نامزدها در کنار یکدیگر و با شدیدترین وجه ممکن از نامزد محبوب خویش طرفداری می‌کردند اما به هیچ‌وجه به درگیری منتهی نشد. جالب اینجاست جوانانی که در رقابت‌های دربی ورزشی از فرط عشق به تیم محبوب خود، صحنه‌هایی از تخریب و درگیری را به نمایش می‌گذارند، در سطح بسیار بزرگتر، ظرفیت بالایی از خود نشان دادند. علاوه بر این، تمام خودروهایی که مزین به پوسترهای نامزدها بود از صبح پنج‌شنبه یعنی زمان ممنوعیت تبلیغ، به ناگهان پاک شدند و قانون‌پذیری صاحبان خود را به تصویر کشیدند. این نعمت بزرگی است که قدر آن را باید بدانیم و به آن مباهات کنیم.

اصل حضور دیروز، صرف‌نظر از نتیجه آن، که هرچه باشد مبارک است، دشمنان را مأیوس ساخت، استحکام جمهوری‌اسلامی را موجب شد و آینده‌ای روشن‌تر را در افق پیش‌رو قرار داد.

زمان انتشار: ۰:۴۷ - ۱۳۸۸/۳/۲۳ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 3
ارسال نظر
10669
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 3
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...