ابوالفضل کریمی: نسخه بعدی آیپد قرار است تا انتهای ماه فوریه سال بعد / اوایل اسفند سال جاری عرضه شود.
سازندگان تجهیزات تایوانی اعلام کردند فاکسکان که یک سازندگان اصلی آیفونها و آیپدهاست، آماده عرضه 400 تا 600هزار دستگاه از آیپد تا صد روز آینده است.
به گزارش سی.نت، اپل در ابتدا قرار بود میزان تولید انبوه آیپد2 را در ماه ژانویه / دی دو برابر کند، اما گویا این شرکت به دلیل آنکه هنوز نرمافزارهای این وسیله در حال آزمایش هستند، برنامه خود را به تعویق انداخته است.
آیپد2 به احتمال بسیار زیاد در اولین فصل سال 2011 عرضه خواهد شد و دارای یک دوربین در جلوی خود خواهد بود. تعدادی از تحلیلگران معتقدند کوالکام تراشههای این گوشی را فراهم خواهد کرد و به این ترتیب آیپد2 خواهد توانست از هر دو شبکه GSM و CDMA پشتیبانی کند.
132/د
| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||