به گزارش خبرآنلاین، جعفری نماینده کبودرآهنگ با اشاره به اینکه این نامه در آستانه دهه فجر و تعطیلات اربعین ارائه شده بود، به رئیسجمهور گلایه کرد و گفت: چرا این تنش را میان روابط قوا به نمایش گذاشتید؟
وی با بیان اینکه مجلس به جز تبعیت از رهبری کاری نکرده است، از لحن نامه رئیسجمهور گلایه کرده و خواستار پاسخگویی رئیسمجلس به آن شد.
نادر قاضیپور هم در تذکری با تشکر از نامه مشترک چهار نماینده در پاسخ به رئیسجمهور، یادآور شد که 6 سوالش از وزیر کشور در یکی از کمیسیونها رسوب کرده و لذا خواستار پیگیری آن شد.
مصطفیکواکبیان نماینده سمنان هم در تذکر دیگری گفت که رئیسمجلس موظف به حفظ شان مجلس است. رئیسجمهور نامهای را رسانهای کرده است و نمایندگان از لاریجانی انتظار داشتند که در نطق امروز خود به آن واکنش نشان دهند.
وی با بیان اینکه «نباید اینگونه به نهادی که در راس امور است پرداخته شود و مجلس نیز سکوت کند» از لاریجانی خواست که «واکنش مناسبی به خرج دهد».
اسدالله عباسی نماینده رودسر هم در تذکر دیگری با بیان اینکه «نامه رئیسجمهور محرمانه بوده» و نمایندگان نیز به آن پاسخ داده و خواهند داد، این تذکرات را نوعی جوسازی در آستانه بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی امور خارجه دانست.
اما رئیسمجلس در واکنش به این تذکرات، از نمایندگان خواست تا این مسائل را در پایان جلسه امروز مطرح کنند تا او هم پاسخ مقتضی را بدهد. لاریجانی گفت که مجلس وارد بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی امور خارجه می شود.
/30111
نظر شما