به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، خبرگزاری لیبی اضافه کرد که لیبی به عنوان رییس دوره کنونی اجلاس سران عرب این تصمیم را اتخاذ کرده و دلیل آن را " شرایط منطقه عربی" اعلام کرده است.
بعداز خیزش مردم تونس که به سرنگونی دیکتاتوری " زین العابدین بن علی" و سپس انقلاب مردم مصر که به سرنگونی دیکتاتوری " حسنی مبارک" منجر شد، اکنون شماری از کشورهای عربی از جمله بحرین، لیبی و یمن با تظاهرات گسترده مردم خود مواجه هستند.
تظاهرات در این کشورها که هر روز دامنه آن گسترده تر می شود تاکنون به کشته و زخمی شدن صدها تن منجر شده است.
براساس اظهارات، " عمروموسی" دبیرکل اتحادیه عرب، قرار بود اجلاس آینده سران عرب در اواخر ماه مارس آینده در بغداد پایتخت عراق برگزار شود.
وزیران امور خارجه کشورهای عربی در پایان ماه مارس سال 2010 و در حاشیه اجلاس سران عرب در شهر سرت لیبی تصمیم گرفتند که اجلاس سران عرب در بغداد برگزار شود و اگرمیسر نبود در مصر که مقر اتحادیه عرب است، این اجلاس تشکیل شود.
عراق از نوامبر سال 1978 تاکنون میزبان اجلاس عادی سران عرب نبوده و تنها یکبار در اواخر ماه می سال 1990 میلادی میزبان اجلاس فوق العاده سران عرب بوده است. 46
| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||