به روزشده : ۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۰ | نسخه چاپی

عدم تحقق ۸۰ درصدی برنامه عمرانی دولت در سال ۸۹

اقتصاد کلان - طی سال 89 تنها 20 درصد از پروژه های که باید در سال جاری به اتمام می رسید به بهره بردای رسیده اند.

در حالی که دولت هیچ گزارش عملکردی در مورد پروژه های عمرانی خود در سال 89 منتشر نکرده است برآوردهای مرکز پژوهشهای مجلس نشان می دهد از مجموع 975 طرح عمرانی که دولت می باسیت در سال 89 به اتمام می رسند تنها 193 طرح را به بهره بردای خواهد رساند و این نشان از عدم تحقق 80 درصد برنامه عمرانی دولت در سال 89 است.

بر اساس برآوردهای صورت گرفته اعتبار لازم برای به اتمام طرحهای عمرانی نیمه تمامی که در سال 89 باید به نتیجه می رسید رقمی معادل 25 هزار میلیارد تومان است. براساس این گزارش از نظر تعداد طرح های عمرانی نا تمام طی سالهای 81 تا 89 بیشترین تعداد مربوط به سال 89 است. این در حالی است که از نظر تخصیص بودجه عمرانی 65 درصد از بودجه پیش بینی شده (معادل 21 هزار میلیارد تومان) تخصیص پیدا کرده است.

در سال جاری بر اساس مصوبات بودجه سال 89 باید 77 طرح عمرانی جدید آغاز به کار می کردند که برای این تعداد طرح عمرانی مبلغی معادل 5هزار و100 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده بود.

تعداد طرح های عمرانی به نتیجه رسیده سال89

زمان انتشار: ۱۵:۵۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۰ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 6
ارسال نظر
136441
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 6
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...