فرمانده نیروی مقاومت بسیج در گفتوگو با «خبر» با بیان اینکه هنوز هیچ صحبتی با وی در خصوص تصدی وزارت اطلاعات نشده است، اذعان کرد: هیچ صحبت و پیشنهادی از سوی رئیسجمهور یا تیم مشاور وی در خصوص انتخاب وزار با من نشده است و به احتمال زیاد وزیر اطلاعات دولت دهم من نیستم.
وی در خصوص بحث آزار جنسی بازداشتشدگان اخیر گفت: این مسئله و موضوعاتی از این قبیل تنها برای انحراف افکار عمومی است و هیچ ارزش یا محتوایی ندارد.
فرمانده نیروی مقاومت بسیج افزود: دشمن پس از انتخابات موضوع تقلب را مطرح کرد و چون این حربه امروز دیگر کارایی ندارد به دنبال سوژههای جدید و مسایلی هستند که ذهن مردم و جوانان ما را نسبت به نظام مشوش کنند.
طائب با بیان اینکه دشمن با طرح تقلب، اتفاقات کوی دانشگاه، موضوع بازداشتگاه کهریزک، کشته شدن کودک 12 ساله و موضوع آزار جنسی بازداشتشدگان اخیر سعی در مردد کردن ذهن جوانان و مردم ایران نسبت به نتیجه انتخابات دارد، گفت: ما باید هوشیار باشیم و نگذاریم دشمن به هدف خود که از بین بردن وحدت و در نتیجه رو در رو قرار دادن نخبگان در برابر یکدیگر است، برسد.
پس از خداحافظی غیرمترقبه غلامحسین محسنی اژهای با حکم عزل محمود احمدینژاد در یک هفته پایانی عمر دولت نهم- قبل از تنفیذ ریاست جمهوری دهم- و عدم پذیرش حکم سرپرستی این وزارتخانه از سوی علوی، از حسین طائب و حیدر مصلحی به عنوان دو گزینه احتمالی تصدی وزارت اطلاعات نام برده شد. طائب که بر اساس رزومه منتشرهاش از سوی روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تا سطح خارج در حوزه تحصیل کرده و از شاگردان مقام معظم رهبری و مرحوم فاضل لنکرانی بوده، در دوران وزارت علی فلاحیان در وزارت اطلاعات، معاونت ضد جاسوسی این وزارتخانه را بر عهده داشته و پیش از آن نیز فرمانده حفاظت اطلاعات سپاه بوده است.
او که در سن 19 سالگی از سال 1361 به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد، پس از فعالیت در سپاه قم و مشهد، معاونت فرهنگی ستاد مشترک سپاه و فرماندهی دانشکده فرهنگی دانشگاه امام حسین (ع) را بر عهده گرفت و در تیرماه ۸۷ به فرماندهی بسیج و به عبارتی جانشینی فرمانده نیروی مقاومت بسیج در سپاه رسید.
طائب که در همایش برگزیدگان جامعه مهندسین کشور بر اساس نظرسنجیهایی که منبع آن را فاش نکرد، گفته بود: «طبق آخرین نظرسنجیها 85 درصد مردم به روند برگزاری انتخابات اعتماد دارند»، برآوردهای متعددی از حوادث پس از انتخابات داشت. نخستین اظهار نظر وی آن زمان منعکس شد که برخی از اغتشاشات بوجود آمده پس از انتخابات را به عواملی از نیروهای بسیج نسبت دادند. او در همایش پیامدها و آسیبهای حماسه 22 خرداد که 16 روز پس از انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: ورود به نیروهای بسیج بسیار راحت است و هرکسی میتواند خیلی آسان وارد بسیج شود و با هدف خراب کردن وجهه بسیج، اقدامات زشت و ناشایستی انجام دهد تا نگاه مردم به فرزندان خود را تغییر دهد. وی بر این اساس اظهار داشت که برخی در لباس بسیج دست به اغتشاش زدهاند که او خبر بازداشتشدنشان را هم داد.
طائب در همایش بسیج عشایر هم به گفته خود از پشت صحنه انتخابات پرده برداشت و گفت که برخی با طرح «یا برد یا اغتشاش» به صحنه انتخابات آمده بودند. نشست «هماندیشی اعضای جامعه پزشکی پیرامون مسائل جاری»، محل دیگری برای اظهار نظر طائب در مورد حوادث پس از انتخابات بود که طی آن گفت: برخی جریانها با آگاهی کامل از صحت انتخابات بر طبل ابطال میکوبند. او در جمع مسئولان هیأتهای رزمندگان اسلام هم راهبرد دشمن در اغتشاشات اخیر را به مثابه فراعنه مصر دانست که ملت را دستهدسته کرده و با ایجاد اختلاف مردم را به جان هم میاندازند تا زمینه ذلتشان فراهم شود. ریشهیابی این حوادث همچنان در موضعگیریهای طائب ادامه یافت تا اینکه او در در دانشگاه فردوسی مشهد از راهبرد کنونی استکبار و در رأس آن آمریکا برای مهار درونی نظام جمهوری اسلامی سخن گفت.
همزمان با آغاز محاکمات بازداشتشدگان پس از انتخابات، طائب در همایش اساتید بسیجی نقش آمریکا در اغتشاشات اخیر و همکاری برخی عناصر داخلی با آنها را فاش کرد و گفت: عدهای که بعد از انتخابات نتایج را قبول نداشتند موضوع مشروعیتزدایی از نظام را دنبال کردند تا با طرح مسائل حقوق بشری بستر حضور بیگانگان را در داخل فراهم کنند. آخرین فرمان از سوی فرمانده نیروی مقاومت بسیج در همایش بزرگ بسیجیان سراسر کشور صادر شد که طی آن از نخبگان بسیجی خواست تا توطئههای دشمنان و فتنههای آنان را برای مردم بازگو کرده و با بیان شفاف توطئه دشمن به آگاهسازی مردم بپردازند و نگذارند تا معاندین این انقلاب به اهداف خود برسند.
نظر شما