به روزشده : ۱۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۸:۳ - ۱۳۹۰/۳/۱۱ | نسخه چاپی

شاتل فضایی اندیور به زمین بازگشت / فیلم

نجوم - شاتل فضایی اندیور پس از 20 سال فعالیت، انجام 25 ماموریت فضایی و طی 184میلیون کیلومتر در فضا، ساعت 2:34 بامداد به وقت شرقی ایالات متحده در پایگاه فضایی کندی فرود آمد و برای همیشه بازنشسته شد.

اندیور در آخرین ماموریت خود توانست طیف‌سنج مغناطیسی آلفا را که برای شناسایی ماده تاریک و کهکشان‌های ساخته شده از پادماده طراحی شده، به ایستگاه فضایی بین‌المللی متصل کند.

شایان ذکر است شاتل فضایی در سفر بازگشت به زمین سوخت بسیار کمی به همراه دارد و به همین دلیل برخلاف هواپیماهای معمولی، امکان مانور زیادی ندارد. شاتل با سرعت بسیار زیاد حدود 20 ماخ (20 برابر سرعت صوت) وارد جو زمین می‌شود و در پروازی طولانی از غرب به شرق آمریکا، سرعت و ارتفاع خود را کاهش می‌دهد. تمام پرواز فرود به صورت گلایدر انجام می‌شود تا درنهایت در باند ویژه پایگاه فضایی کندی بر زمین بنشیند. 

قرار است این شاتل پس از پاکسازی از مواد سمی و تجهیزات پیشرفته به یکی از موزه‌های علم منتقل و در آنجا ماندگار شود. برای تماشای این فیلم، لحظاتی صبر کنید تا به سرور ناسا متصل شوید. این فیلم ترکیبی از تصاویر دوربین فیلم‌برداری معمولی و دوربین‌های دید در شب است که در آن، نواحی داغ‌تر، روشن‌تر نمایش داده می‌شوند. 

 

5353

زمان انتشار: ۸:۳ - ۱۳۹۰/۳/۱۱ | نسخه چاپی

اخبار مرتبط

ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 2
ارسال نظر
154834
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 9 + 2
ارسال خبر