۰ نفر
۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۶

فارس نوشت:

قرار است عصر امروز رئیس جمهور پاکستان در رأس هیئتی بلند پایه به منظور تسلیت به حامد کرزی و مذاکرات سیاسی با وی به کابل سفر کند.

سفارت پاکستان در کابل از سفر "آصف‌علی زرداری " به کابل خبر داد.بر اساس اعلام این منبع، زرداری در رأس هیئت بلند پایه وارد کابل خواهد شد و هدف از این سفر علاوه بر تسلیت به رئیس جمهور افغانستان به دلیل کشته شدن برادر وی، مذاکرات سیاسی، اقتصادی و تجاری بیان شده است.
یک منبع در کاخ ریاست جمهوری افغانستان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کابل این سفر را تأئید کرد.
"احمد ولی کرزی " برادر رئیس جمهور افغانستان، روز سه شنبه هفته گذشته بر اثر شلیک سردسته محافظانش به قتل رسید.
ترافیک دیپلماتیک بین کابل - اسلام آباد - دهلی به دلیل تحولات مهم این منطقه بسیار بالاست، ماه گذشته حامد کرزی در رأس هیئتی بلند پایه به اسلام آباد سفر کرده بود و در بازگشت، این سفر را مهم خواند.
سفر زرداری در حالی به کابل انجام می‌شود که خروج نیروهای خارجی از این کشور شروع شده و همزمان با آن، بحث مذاکره با طالبان مخفیانه از سوی مقامات آمریکایی به پیش برده می‌شود.
همچنین زرداری روز شنبه سفری به تهران داشت و علاوه بر دیدار با رئیس جمهور ایران، با رهبر جمهوری اسلامی نیز دیدار کرد.
می‌توان سفر زرداری به کابل و تهران را نیتجه نگرانی این کشور و دیگر کشورهای منطقه از تحولات افغانستان بیان کرد.26149

کد مطلب 163229

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین