به گزارش خبرآنلاین، او در دو یادداشت باعنوان «پرونده استرداد من و ماجرای اسیر فلسطینی» به شرح این مسائل پرداخته که خلاصه آن را در ادامه میخوانید:
هجوم پنج نفر پلیس استرداد اسکاتلند یارد در ساعت شش صبح یعنی نیمساعت قبل از طلوع آفتاب و گشتن و جستجو و بازجویی شش ساعته در منزل دلالت بر امر مهمی برای MI5 انگلیس می کند. دستگیری در ارتباط با پرونده تهیه شده در زمینه کمک به خرید یک دستگاه دوربین دید در شب اروپائی جهت امور تحقیقی برای یک شرکت خصوصی تحقیقاتی فقط دستاویزی بیش نیست .
تمامی تمهیدات برای انجام معامله بصورت قانونی بین یک فروشنده خارجی و یک شرکت داخلی و بدون آنکه بنده در جزئیات آشنائی آنها باشم، صورت گرفته بود. ثانیا" کالای مورد نظر نیز قرار بود از مبدأ هلند که مرکز اصلی آن شرکت آمریکایی بوده و هیچگونه تحریمی هم در آن زمان برای آن کالا و برای ایران وجود نداشت، ارسال شود و هیچ ربطی به آمریکا نداشت. ثالثا" در اولین صفحه پرونده نیز این امر که چگونه اولین ایمیل آن شرکت ایرانی به شرکت خارجی به نیروهای اطلاعاتی آمریکا که در مکاتبات ایمیلی خودشان را نماینده آن شرکت جا زده اند به چشم می خورد.
این امر مورد اعتراض وکلا قرار گرفت و اینکه کسانی که مکاتبه کرده اند اصولا" کالایی برای فروش نداشته اند که بخواهد جرمی واقع شود. این مسئله یکی از مشکلات حقوق بین الملل در پرتو معاملات اینترنتی شده که نه کالایی رد و بدل شده و نه پولی پرداخت شده که در حقیقت عمل خرید و فروش انجام شده باشد.
بعد از آزادی از زندان و در حالی که دادگاههای اولیه برگزار می شد در مطبوعات انگلیس داستانی مبنی بر خرید دوربینهای دید در شب به مبلغ سه میلیون دلار و برای حزب الله لبنان سرهم شده بود که در آن زمان تا حدی گنگ بود که این جهت دهی و داستان سازی برای چه منظور بوده است. بعد از آزادی از زندان در تحقیقاتم متوجه شدم که در اوایل سال 1382 (2003 میلادی) که مقارن با اواخر ماموریت من در اردن می شود حسب نوشتههای روزنامه معاریو رژیم صهیونیستی دو نفر از مجروحین انتفاضه دوم فلسطینی که برای معالجه به ایران رفته بودند بنامهای شادی جابر و جهاد ابراهیم الباشا در بازگشت به نوار غزه دستگیر شده و ادعا کرده اند بنده بعنوان سفیر جمهوری اسلامی در اردن همراه با هشام عبدالرزاق وزیر فلسطینی در امور دستگیر شدگان و ابو مهدی نجفی در همکاری با سپاه پاسداران در جریان عضو گیری هسته های حزب الله فلسطین برای تداوم انتفاضه بوده ایم.
اواسط سال 2009 معاون دادستان آمریکا به یکی از وکلای پرونده استرداد من میگوید اگر من حاضر به همکاری با سیستم قضائی آمریکا باشم و اطلاعاتی در مورد یک شهروند آمریکائی گمشده در ایران (همان مامور اف بی ای سابق است که میگویند آخرین بار در جزیره کیش دیده شده!)به آنها بدهم در صدور حکم من تخفیف قائل میشوند!
این در حالی است که هنوز حکم استردادم صادر نشده که چنین درخواستی را آنها کردند که اولا" دخالت در حوزه قضائی انگلیس است و ثانیا" کاملا" نشان میدهد که این پرونده استرداد یک گروگانگیری برای حل آن پرونده کارشناس گم شده اف بی ای است.
در این دو سند ویکیلیکس مربوط به این پرونده است که ناشی از سیاست دلال منشانه و دوگانه انگلیسها نسبت به ایران بطور عام و پرونده استرداد بطور خاص است. در سند اول برای توجیه خانم کلینتون وزیر خارجه آمریکا در سفرش به انگلیس تهیه شده است به خوبی نشان میدهد که این پرونده نه تنها یک پرونده قضائی نیست بلکه کاملا" به روابط خارجی ایران و مخصوصا" مذاکرات ایران با گروه 1+ 5 ارتباط دارد. سند دوم نیز بر تاثیر اجرای استرداد بر مذاکرات ایران و غرب تاکید شده و نکات دیگری همچون احتمال بهم خوردن و ارتباط کلیه روابط غرب و ایران و نیز در خطر بودن جان کارمندان سفارت انگلیس در صورت اجرای استرداد نیز آمده است.
در این سند آمده است که دولت انگلیس سعی دارد نسبت به پرونده استرداد آهسته تر حرکت کند تا اثری بر پرونده مذاکرات گروه 1+5 نگذارد.
این اسناد ضمن نشان دادن ماهیت سیاسی این پرونده بیانگر بی مایگی این جمله کلیشهائی پرونده قضائی است که از سوی مسئولین انگلیسی دائما" مطرح میشود ولی دور نیست روزی که آنها باید پاسخگوی این رفتار غیر انسانی خود باشند و این است سیستم قضائی مستقل یکی از مدعیان دموکراسی!
/2929
نظر شما