به روزشده : ۲۱ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۶:۳۸ - ۱۳۹۰/۷/۵ | نسخه چاپی

شهرداری تهران از روزنامه دولت شکایت می​کند

دولت - روزنامه تهران امروز نوشت:

در حالی که طی چند ماه گذشته و بر اثر سیاست‌های غلط دولتمردان روز به روز شاهد بالا رفتن نرخ طلا و سکه در کشور بوده ایم روزنامه وابسته به جریان انحرافی[روزنامه دولتی ایران] اختلال در بازار طلا و بورس را نتیجه سوء‌استفاده از منابع شهرداری تهران عنوان کرد. این در حالی است که در چند هفته گذشته و بعد از برملاشدن اختلاس بی‌سابقه 3 هزار میلیارد تومانی در کشور و افشای نامه رئیس دفتر رئیس‌جمهور در خصوص واگذاری بدون تشریفات قانونی سهام شرکت فولاد خوزستان به گروه امیر حسین آریااین روزنامه در این خصوص سکوت اختیار کرده و هیچ مطلبی را در خصوص نامه‌ای که اسنادش در تمام کشور منتشر شده به میان نیاورده است.

در همین حال سخنگوی شهرداری تهران ادعاهای منتشر شده در رسانه وابسته به جریان انحرافی مبنی بر سوء استفاده از منابع شهرداری در داد و ستد‌های بازار طلا و بورس توسط یک شرکت مستقل را کذب محض خواند و از طرح شکایت حقوقی برای دفاع از حریم شهرداری تهران و مدیران و کارکنان آن خبر داد.

29302

زمان انتشار: ۶:۳۸ - ۱۳۹۰/۷/۵ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 5
ارسال نظر
175430
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 10 + 5
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...