ذوب‌آهن اصفهان که امید داشت به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا برود، در خانه‌اش حذف شد.

در شرايطي كه ذوب آهن در ديدار رفت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا با تساوي يك بر يك در سئول شرايط را براي صعود به نيمه نهايي هموار كرده بود، با شكست 2 بر يك در اصفهان، نتوانست به جمع چهار تيم برتر آسیا راه يابد.

ذوب آهن در اين بازي كه از ساعت 17 و 20 دقيقه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان آغاز شد، ابتدا در دقيقه 50 توسط محمد قاضي به گل رسيد. پس از اين گل ذوب آهن باز هم تيم برتر ميدان بود اما در ادامه تيم كره‌اي براي جبران مافات پيش كشيد و توانست در دقيقه 78 توسط يانگ گل تساوي را وارد دروازه شهاب گردان كند. بازي پس از تساوي دو تيم به وقت‌هاي تلف شده كشيد. در وقت‌هاي اضافه و در شرايطي كه به نظر مي‌رسيد بازيكنان ذوب آهن به لحاظ بدني تحليل رفته‌اند سامسونگ حملات پردامنه‌اي را روي دروازه ذوب آهن تدارك ديد كه در يكي از اين صحنه‌ها پس از برخورد مشكوك ماتو با احمدي مدافع ذوب آهن، ‌خليل الغمدي داور عربستاني اين بازي نقطه پنالتي را نشان داد. اين تصميم با واكنش بازيكنان ذوب آهن همراه شد اما الغمدي تصميمش را گرفته بود و ضمن اعلام پنالتي، احمدي را پس از نشان دادن كارت زرد دوم از بازي اخراج كرد.

پس از اين تعويض منصور ابراهيم‌زاده تعويض‌هايي را انجام داد. داود حقي و داسيلوا براي تغيير نتيجه بازي وارد زمين شدند اما نتوانستند تغييري در نتيجه بازي ايجاد كنند و در نهايت ذوب آهن از رسيدن به مرحله نيمه نهايي باز ماند.

43 43

کد خبر 175714

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین