استودیو سونی قصد دارد حقوق اقتباس سینمایی از کتاب زندگی‌نامه استیو جابز یکی از موسسان شرکت اپل را بخرد که چهارشنبه پیش درگذشت.

به گزارش خبرآنلاین، سونی درمورد قرارداد خود با والتر آیزاکسن نویسنده کتاب «استیو جابز» که هنوز منتشر نشده حرفی نزد، اما قرار است فیلم را مارک گوردون تهیه کند.

این کتاب زندگی‌نامه‌ای قرار بود 21 نوامبر توسط انتشارات سیمون و شوستر منتشر شود. پس از مرگ جابز در روز پنج اکتبر قرار شد کتاب 24 اکتبر به بازار بیاید.

کتاب «استیو جابز» 448 صفحه و حاصل دو سال گفت‌وگو با اوست. جابز زمانی که با سرطان دست و پنجه نرم می‌کرد این مصاحبه‌ها را انجام داده تا آیزاکسن به خوبی بتواند حالات او را توصیف کند و تصویری دقیق از او ارائه دهد. جابز به دلیل شرایط جسمی خود از میانه ماه اوت نتوانست باقی متن کتاب را بخواند، آمار پیش‌فروش این کتاب نجومی و به سرعت رو به رشد است.

آیزاکسن رئیس سابق سی‌ان‌ان و مدیر برنامه‌ریزی مجله «تایم» بود و تاکنون زندگینامه بنجامین فرانکلین، هنری کیسینجر و آلبرت انیشتین را نوشته است.

شبکه تی‌ان‌تی نیز پس از انتشار خبر درگذشت جابز اعلام کرد فیلم «دزدان دریایی دره سیلیکون» محصول 1999 را دوباره پخش می‌کند. این فیلم داستان رقابت جابز با بیل گیتس مدیرعامل مایکروسافت است.

کمپانی سونی با ساخت فیلم داستانی درمورد شخصیت‌های معروف دنیای فناوری غریبه نیست، این کمپانی «شبکه اجتماعی» با موضوع مارک زاکربرگ، طراح سایت فیس‌بوک را تولید کرده است.
 
استیو جابز و انیمیشن‌های دوست‌داشتنی
مرگ جابز در 56 سالگی پایان حیات جسمی یکی از موسسان کمپانی اپل بود اما پایان میراث مردی خلاق نیست. استیو جابز که اغلب در دنیای فناوری شناخته شده در دنیای هنر نیز تاثیری جاودانه گذاشت.

او با پیکسار صنعت سینما و انیمیشن را تغییر داد. کمپانی پیکسار به عنوان بخشی از کمپانی «لوکاس فیلمز» جرج لوکاس فعالیت خود را شروع کرد و در ابتدا «گروه گرافیکی» خوانده می‌شد. لوکاس علاقه خود به این گروه را از دست داد و سال 1986 آن را به قیمت پنج میلیون دلار به استیو جابز فروخت.



اد کت مول (چپ)، استیو جابز و جان لسه‌تر (راست)
 
استیو جابز نام کمپانی را «پیکسار» گذاشت و در ابتدا قصد داشت این کمپانی ویژه ساخت سخت‌افزارهای کامپیوتری و فروش کامپیوترهای پیکسار ایمیج باشد.

اما ساخته شدن دو فیلم انمیشن کوتاه موفق یعنی «لوکسو جونیور» و «تین توی» به کارگردانی جان لسه‌تر همه چیز را تغییر داد و نظر جابز را عوض کرد.

دیسنی با دیدن فیلم‌ها از پیکسار خواست سه فیلم انیمیشن با استفاده از کامیپوتر برای آنها بسازد. «داستان اسباب بازی» اولین فیلم بلند پیکسار بود که سال 1995 ساخته شد و تمام آن با استفاده از فناوری CGI طراحی و تولید شده بود.
 
فروش جهانی «داستان اسباب بازی» 360 میلیون دلار بود و دیگر محصولات پیکسار نیز به فروش‌های بسیار خوبی رسیدند.

اگر سرمایه‌گذاری استیو جابز نبود این فیلم‌های انیمیشن‌ هرگز ساخته نمی‌شدند. «داستان اسباب بازی»، «زندگی یک حشره»، «داستان اسباب بازی 2»، «شرکت هیولاها»، «درجستجوی نیمو»، «شگفت‌انگیزها»، «ماشین‌ها»، «راتاتویی»، «وال-ای»، «بالا»، «داستان اسباب بازی 3» و «ماشین‌ها 2» برخی از این فیلم‌ها هستند که حضور جابز در دنیای انیمیشن را ابدی کرده‌اند.

فیلم‌های پیکسار درمجموع حدود 7.2 میلیارد دلار در سراسر دنیا فروش کرده‌اند.

جابز مدیرعامل پیکسار بود، اما امور خلاقه این کمپانی زیر نظر لسه‌تر و اد کت‌مول انجام می‌شد. با این حال جابز همیشه بر کیفیت بالای محصولات تاکید می‌کرد و لسه‌تر و کت‌مول را تشویق می‌کرد در سرمایه و زمان صرفه‌جویی نکنند و بهترین اثر را ارئه دهند.

جابز مدیریت استراتژیک پیکسار را به عهده داشت و حمایت و آینده‌نگری او موجب پا گرفتن یکی از بزرگترین کمپانی‌های سرگرمی‌سازی شد.

استیو جابز در دنیای سینما و به ویژه انیمیشن همان سهمی را دارد که در دنیای فناوری دارد.
 
ورایتی / 7 اکتبر / ترجمه: حسین عیدی‌زاده


58241

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 177205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =