علي عباسپور رئيس کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در گفتوگو با خبرآنلاين، با بيان اينکه اين نگراني وجود دارد که رويکرد جدايي طلبانه جبهه پايداري، خدشهاي به اتحاد اصولگرايي وارد کند، ادامه داد: بحثهايي که اين روزها جبهه پايداري در اعتراض به 8+7 مطرح ميکنند را چهار سال پيش رايحه خوش خدمت در قبال 6+5 ميگفتند.
وي با بيان آنها در هر دو برهه، بحث سهمخواهي را مطرح کرده و ميکنند، افزود: جبهه پايداري با اين انديشه پيش ميرود که در آينده، مسائل در 8+7 به سهم خواهيهايي منتهي خواهد شد. از اين رو از هم اکنون در تلاش است که دست قويتري را براي سهم خواهيهاي آتي در اين تشکل داشته باشد. تفکر نشات گرفته از 6+5 اين نگراني را در جبهه پايداري ايجاد کرده که به سمت سهمخواهي رفته است.
نماينده تهران با ابراز اميدواري نسبت به اينکه هيچ يک از طيفهاي اصولگرا، چنين برداشتي از آينده 8+7 نداشته باشند و اين تشکل بر اساس شاخصهاي متقن و دقيق نامزدهاي پايبند به راه امام(ره) و رهبري را معرفي کند، خاطرنشان کرد: در اين صورت مي توان اميدوار بود که مجلسي کارشناس و دلسوز براي حل مشکلات کشور تشکيل شود و نمايندگانش افرداي توانمند با پتانسيل بالا باشند.
عباسپور با اشاره به اينکه در گفتار اعضاي جبهه پايداري، بحثهايي درباره تعريف خاص از اصولگرايي با عنوان «اصولگرايي ناب» شنيده ميشود، متذکر شد: خطاي ديگر آنها در جبهه گرفتن مقابل شخصيتهايي چون آقايان قاليباف و لاريجاني است. آنها با اين دو رجل سياسي مشکل دارند و به همين دليل از حضور نمايندگانشان در 8+7 خوشحال نيستند.
به گفته وي، انتخاب جبهه پايداري فعلا بر مبناي صفر و صد است که يا همه خواستههايش بايد از سوي 8+7 پذيرفته شود و يا اينکه آنها نخواهند پيوست. در حاليکه اين معنا و و مفهوم اتحاد بين اصولگرايان نيست.
عضو فراکسيون اصولگرايان متذکر شد: هر گروهي از اصولگراها اگر تفکري مشابه جبهه پايداري داشته باشد، اصلا نميتوان به وحدت رسيد. مثلا جبهه پيروان که شامل 16 تشکل با سابقه طولاني در انقلاب است، اگر با تفکر جبهه پايداري بخواهد پيش روند هرگز به اتحاد نميرسيم. آنها بايد بياموزند و بپذيرند که بين صفر و صد بايد عدد ديگري را قائل شوند و از خواستههايشان کوتاه بيايند.
/2929
نظر شما