تساوی شب گذشته (جمعه) تیم فوتبال پرسپولیس برابر نفت تهران که باعث شد این تیم پس از گذشت یازده هفته از مسابقات لیگ با 13 امتیاز در جایگاه یازدهم جدول قرار بگیرد، بر التهاب اوضاع این تیم در نزد هوادارانش افزوده است. التهابی که شاید تنها تصمیم به تعویض حمید استیلی سرمربی این تیم، بتواند آن را از بین ببرد. تصمیمی که همواره اولین و راحتترین تصمیم مدیران باشگاههای ما بوده است.
محمد رویانیان با بیان اینکه تمام تصمیمهایش در راس باشگاه پرسپولیس حساب شده، منطقی و به دور از احساسات خواهد بود از احضار حمید استیلی، علی پروین مدیر راهبری فوتبال پرسپولیس و سایر اعضای کمیته فنی خبر داد و گفت:«مطمئنا در مواجهه با این مساله واکنشهای ما احساساتی نخواهد بود. من امروز سرمربی تیم، مدیر فوتبال باشگاه و اعضای کمیته فنی را خواستهام تا در جلسهای درباره مشکلات و ایرادات فنی تیم صحبت داشته باشیم و قطعا خیلی از مسایل روشن خواهد شد. آنچه مسلم است بنده از وضعیت فعلی راضی نیستم و برای اعمال تغییرات احتمالی که در راستای منافع و موفقیت پرسپولیس باشد، با هیچ کسی تعارف نخواهم داشت.»
او با اشاره به اینکه جانشینی برای استیلی انتخاب نکرده اند ادامه می دهد:«تاکید میکنم که نه بنده و نه هیات مدیره باشگاه در جایگاهی که دارد با هیچ مربی مذاکره نکردیم. گفته بودم که وقتی به پرسپولیس آمدم با مربیانی صحبت کردم اما آن موضوع با مساله مذاکره جدی با یک مربی برای جانشینی استیلی متفاوت است. قبلا اشاره کردم که یکی از اعضای هیات مدیره(پنجعلی) تنها براساس نظر شخصیاش اسم دایی را به میان آورد و در اینباره صحبت کرد. پیشنهاد شخصی یکی از اعضا ارتباطی به نظر رسمی جمع هیات مدیره ندارد. از جایگاه رسمی مدیریت باشگاه و هیات مدیره تاکنون مذاکرهای با کسی نشده است.»
وقتی از رویانیان می پرسیم که مشکل کجاست؟و چرا پرسپولیس نتیجه نمی گیرد او می گوید:« به هر حال اعضای کمیته فنی، مدیر فوتبال باشگاه و سرمربی را امروز خواستم تا ببینم به نظر آنها ایراد کار کجاست. حرفهای آنها را امروز میشنوم تا همه چیز معلوم شود و بتوانیم هرچه سریعتر اشکالها را برطرف کنیم.
آنچه مسلم است رویانیان، پروین، استیلی و هر شخص دیگری در باشگاه پرسپولیس در مقابل خیل عظیم طرفداران ما هیچ هستند. نظر شخصی و سلیقهای ما ملاک نیست بلکه خواست هواداران واقعی تیم ما مهم است. مطمئن باشید من براساس احساسات فردی تصمیمگیری نمیکنم.»
امروز (شنبه) سابقه حضور رویانیان در پرسپولیس یکماهه شد،او در پاسخ به این سوال که تاکنون چه تاثیری بر شرایط این تیم گذاشته اید می گوید:« از زمانی که آمدم پیوسته و به صورت شبانهروزی درباره احیای وضعیت پرسپولیس مطالعه کرده و بعضا جلساتی داشتم. در مصاحبه قبلی توضیحی درباره برنامهها، نوع نگرشها و آیندهای که برای پرسپولیس ترسیم میکنم، ارایه کردهام. بالاخره پرسپولیس حدود پنجاه سال عمر دارد و حتما در پنجاه سال آینده هم خواهد بود که قطعا در آن زمان ما در این باشگاه نخواهیم بود. همه تلاش ما برای سربلندی این تیم بزرگ است. ممکن است در طی مسیر با افت و خیزهایی مواجه شویم که همواره سعی میکنیم اوضاع متعادل شود.»
251 43
نظر شما