دادستان کل کشور در گفتگوی ویژه خبری امشب گفت: متهم اصلی پرونده فساد اقتصادی بزرگ، به تازگی پذیرفته که تخلفاتی داشته است.

به گزارش خبرانلاین، غلامحسین محسنی اژه ای گفت: "در سه هفته گذشته، یکی از دستاوردهای ما این بود که مدیرعاملی شرکت امیر منصور خسروی، حاضر به توضیح درباره اقداماتش شد. او تا پیش از این توضیحی درباره فعالیت هایش نمی داد. هفته های اول می گفت کار خاصی نکرده ایم، چون اعتماد داشت به ان شبکه و کارهای پیچیده که انجام می دادند."

به گفته او تعداد بازداشتی های این پرونده، سه برابر شده است: "22 نفر قبلا احضار شده بودند. تاکنون از 67 نفر به عنوان متهم در رده های مختلف مدیران و مسوولان شرکت توسعه سرمایه گذاری امیر منصور آریاو افرادی که حامی این افراد بوده اند، احضار شده اند و 31 نفر بازداشت هستند."

پیش از این 12 نفر بازداشت شده بودند.
اژه ای همچنین گفت: "این پرونده در نگاه اول کلاف سردرگمی بود، گمان می شد این فساد، بی برنامه اتفاق افتاده است. اما اکنون نگاه می کنیم کار مهندسی شده و طراحی شده است. اکنون با کاری که همکاران بنده کرده اند، مشخص شد این فساد و تخلف، مهندسی شده است، شبکه است، طرح و برنامه داشته اند."

سخنگوی قوه قضائیه همچنین درباره برخی تخلفات این پرونده گفت: "از بسیاری از وجوهی که گرفته بودند، ردی کت وجود نداشت، در حساب های شرکت واریز نشده بود، کارسازی نشده بود، مشخص شد متهم اصلی، با اینکه به عنوان مدیر عامل، یک شخصیت خقوقی است، اما عنان قضیه را در دست خودش گرفته،اعضای هیات مدیره را کنار گذاشته، در حساب شخصی خودش و در چند بانک هزار میلیارد تومان سپرده داشته است."
به گفته او پولشویی در واریز ها و پرداخت صورت گرفته است: "با ردگیری از حساب شخصی یکی از متهمین اصلی پرونده، مشخص شد، چک هایی که به نام شرکت صادر شده است، فرد دیگری نقد کرده، در چند بانک پول چرخیده است و دوباره برگشته به شرکتو در کار دیگری هزینه شده است."
 

اژه ای گفت: "عمده اعتبارات اسنادی بدون ضابطه داده شده است، برخی کارمندان بانک، رشوه گرفته بودند، سندسازی صوری هم انجام شده است."

اما نکته جالب در این فساد بزرگ، جابجایی پول نقد بوده است. اژه ای دراین باره گفت: "یکی از نکاتی متهمان پیش از ردیابی حساب های بانکی نمی گفتند، پول هایی بوده که می خواسته از حساب شخصی خودش، بردارد. انها پول را نقد می گرفتند و اینها را یا بخشی را تبدیل به یورو و دلار می کردند، یا ریال در کیف هایی جا می دادند که تا 300 میلیون تومان جا داشته است. بعد هم به افراد مختلفی می داده اند. در برخی کیف ها که دلار و یورو جا می دادند، تا 500 میلیون تومان جابجامی شده است."

4747

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 180106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۳
    0 0
    به منم یدونه از اون کیفا بدید. خیلی لازم دارم.....
  • بدون نام IR ۰۱:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۳
    0 0
    انیدوارم روزی کل پرونده با مجرمان ان در معرض قضاوت افکار عمومی قرار گیرد.
  • arshama NL ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۳
    0 0
    Khob bebineem natije che mesheh,shayad agar in band gonahkar shenakhteh besheh morede rafate Islami gharar begerand va tobeh konand va azad beshand. Agar Iran ghanoonmand hast bayad yek bar ham ke shdeh be Iraniha neshon bedeh ke dolat ba takhalofat barkhord mekoneh.
  • بدون نام IR ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۳
    0 0
    در کیف این مبلغ را جابجا می کردند که چی بشه؟
  • بدون نام IR ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۳
    0 0
    مگه امیر منصور خسروی زنده است؟
  • ranjbarmahmood44 IR ۱۴:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۶
    0 0
    ازقدیم گفته اندکم بخورهمیشه بخور ادمی بعضی وقتها کم حواس میشه ولی نمیشه پاروحق بذاری خیلی ها هم این توصیه را رعایت میکنند ودرزمره دونه ریزا قرار میگیرند البته همین قدر میخورند اما طول مدتش رازیادتر میکنند اینطوری هم ابروشون نمیره وهم ملاحظه مردم وبیت المال را کرده اند!