به روزشده : ۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۹:۲۶ - ۱۳۹۰/۸/۷ | نسخه چاپی

دکتر رضایی: وزارت بهداشت از ما کمک می خواهد تا بودجه اش را از معاون رئیس جمهور بگیریم

سلامت - به گفته عضو هیات رئیسه مجلس، در صورتی که دولت، 3 هزار میلیارد تومان از بودجه وزارت بهداشت را نپردازد، سهم مردم در پرداختهای هزینه های درمانی افزایش می یابد

یک عضو هیات رئیسه مجلس می گوید مسئولان وزارت بهداشت از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، کمک می خواهد تا از معاونت نظارت و راهبردی رئیس جمهور، بودجه سالانه اش را بگیرد.
دکتر امیدوار رضایی امشب در نمایشگاه مطبوعات به خبرآنلاین گفت: "متاسفانه وقتی بودجه وزارت بهداشت به صورت کامل اختصاص نیابد، مردم دچار مشکل می شوند و وضعیت بیمارستانها هر روز بدتر می شود."
وی با اشاره به اینکه طبق قانون بودجه سال 90، دولت موظف شده هر زمان نفت را بشکه ای بالاتر از 81 دلار فروخت، یک و نیم دلار از فروش مازاد را به وزارت بهداشت بدهد، اظهار کرد: "ولی هنوز پس از گذشت نزدیک به هشت ماه، دولت به این تکلیف قانونی عمل نکرده و 3 هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت بدهکار است."
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تعرفه های نظام بهداشت و درمان که امروز ابطال شد، توضیح داد: "در این شرایط، بیمارستانها سردرگم خواهند شد و سهم پرداخت مردم در نظام درمان، بالا می رود و این مخالف برنامه پنجم توسعه است."
رضایی همچنین درباره افزایش هزینه های بیمارستانهای دولتی و خصوصی پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها به خبرآنلاین گفت: "در شرایط فعلی، برخی از بیمارستانها مجبورند تا 20 برابر نسبت به ماههای قبل از اجرای قانون هدفمندی، هزینه سوخت بدهند. معلوم است هزینه مراکز درمانی افزایش می یابد و در صورتی که دولت، بودجه وزارت بهداشت را به طور کامل پرداخت نکند، این افزایش هزینه از جیب مردم، تامین خواهد شد."
امروز، دکتر شهاب الدین صدر، نایب رئیس مجلس و رئیس سازمان نظام پزشکی، اعلام کرد تعرفه های درمانی سال 90، ابطال شده و باید بیمه جامع سلامت تشکیل شود تا درباره تعرفه گذاری اقدام کند.
هنوز وزارت بهداشت نسبت به خبر ابطال تعرفه های درمانی، واکنش نشان نداده است.
45/233
 

زمان انتشار: ۱۹:۲۶ - ۱۳۹۰/۸/۷ | نسخه چاپی
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 2 + 11
ارسال نظر
180913
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 2 + 11
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...