«به عقیده من در قیاس با تمام پدیده های اجتماعی،فوتبال از بقیه سالم تر است».این حرف را عزیز محمدی رییس سازمان لیگ برتر در گفت و گو با برنامه نود زد و در خصوص ناهنجاری های موجود در ورزش گفت:«در بقیه مشاغل مانند پزشکی،نظامی و ...آنها برای خودشان سازمان بازرسی دارند اما عیب فوتبال در این است که کوچکترین اتفاقات موجود در آن رسانه ای می شود.ممکن است در نظام پزشکی تخلفات زیادی انجام شود اما هیچ وقت این تخلفات علنی نمی شود.فوتبالیست ها جوانانی از دل جامعه هستند و باید در حد و اندازه همان جوان از آنها انتظار داشت.»
عزیر محمدی بحث را به باشگاه ها و مدیریت مدیران می کشاند و ادامه می دهد:«پیش از این همه باشگاه های ما دولتی بودند اما الان در حال گذر و تغییر به سیستم خصوصی هستیم.بیشتر مدیران ما در این سیستم فقط یکسال مدیر عامل هستند و برای اینکه نتایج خوبی از خود به جا بگذارند پا روی خطای بازیکن می گذارند.مثلا بازیکنی که در جایی گیر افتاده با وساطت مدیرش بیرون می آید و این خودش می شود نا هنجاری.اگر بازیکن خلافی را انجام داد و متناسب با خلافی که انجام داد جریمه شد بقیه هم متوجه می شوند که تکرار خلاف مشابه قطعا جریمه دارد.ما بازیکن را جریمه می کنیم و باشگاه مبلغ جریمه او را می دهد!تازه ناز آنها را هم می کشند و ....»
251 43
رییس سازمان لیگ برتر می گوید که مدیران تیم ها نباید ناز بازیکنان را بکشند و روی خلافی که آنها انجام داده اند پا بگذارند.
کد مطلب 183792







نظر شما