به روزشده : ۱۴ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۰/۸/۱۸ | نسخه چاپی

شهادت ۳ زائر ایرانی در انفجار سامرا / ۷ نفر زخمی شدند

حوادث - خبرگزاری مهر نوشت:

مدیرکل بین‌الملل و راهبردی سازمان حج و زیارت گفت: در اثر انفجار بمب در نزدیکی سامرا 3 نفر از زائران ایرانی به شهادت رسیدند و 7 نفر زخمی شدند. حجت‌الاسلام مهدی شهسواری افزود: به دنبال انفجار بمبی در نزدیکی سامرا 7 نفر از زائرانی که از استان گیلان با کاروان سازمان حج به عتبات عالیات اعزام شده بودند زخمی شدند و 3 نفر نیز به شهادت رسیدند.
مدیرکل‌ بین‌الملل و راهبری امور زیارتی سازمان حج تاکید کرد: این انفجار عصر روز گذشته در مسیر برگشت زائران از سامرا به بغداد در آخرین روز سفر آنان رخ داد. وی گفت: زائران زخمی هم اکنون در بیمارستان بغداد بستری هستند و به زودی به کشور منتقل می شوند. شهسواری افزود: زهرا دقیقی، سید محمدعلی فلاح‌ حسینی و هدایت درویشوند، زائرانی هستند که در این حادثه به شهادت رسیدند.
45282
 

زمان انتشار: ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۰/۸/۱۸ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 5 + 8
ارسال نظر
184108
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 5 + 8
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...