کیهان در سرمقاله خود با عنوان «آقای آمانو ! خدا سایه شما را هم کم نکند!» به قلم حسین شریعتمداری نوشت:

*«آمانو» دبیر کل آژانس، با وجود انگیزه کینه توزانه خود و بی آن که بخواهد یا متوجه باشد به شفاف سازی و اثبات صلح آمیز بودن برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران خدمت بزرگی کرده است.
*آمریکایی ها در مذاکرات اوت 2007 - مرداد 1386- از اسنادی خبر دادند که ادعا می کردند در سال 2003 از یک لپ تاپ دزدیده شده به دست آورده اند و شامل هزار صفحه فایل الکترونیکی است. آمریکا مدعی بود این اسناد که با عنوان مطالعات ادعایی ALLEGED STUDIES- از آن یاد می شود نشان دهنده تلاش ایران برای دسترسی به سلاح هسته ای است و ادعا کردند این اسناد ثابت می کند(!) جمهوری اسلامی ایران در سال های 2001 تا 2003 میلادی - 1380 تا 1382- در سه حوزه «نمک سبز» (اکسید اورانیوم)، «انفجارهای قوی» و «طراحی کلاهک موشک» مطالعاتی انجام داده است که می تواند مقدمه ای برای تولید سلاح هسته ای باشد!
* اسناد مورد اشاره یک فایل پاور پوینت« POWER POINT» است که شامل نزدیک به 1000 صفحه الکترونیکی است و از آنجا که اسناد الکترونیکی نظیر تصاویر کامپیوتری، و نوارهای صوتی و تصویری و... به آسانی قابل جعل هستند، اینگونه به اصطلاح اسناد، در هیچ یک از مراجع حقوقی قابل استناد تلقی نشده و «سند» محسوب نمی شوند. بنابراین اولین پرسش آن است که آقای آمانو براساس کدام منطق حقوقی و ملاک علمی و قانونی بر این اوراق و تصاویر الکترونیکی به عنوان «سند» تکیه کرده است؟!
*آمریکا مدعی است که این فایل کامپیوتری را در سال 2003 از یک لپ تاپ سرقت شده به دست آورده است. این ادعا در حالی است که در تاریخ 22 نوامبر 2004- آذر 1383- کالین پاول وزیر خارجه وقت آمریکا طی مصاحبه ای با روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال اعلام کرده بود، اسناد یاد شده را از یک گروه مخالف ایران دریافت کرده اند! و هفته نامه آلمانی اشپیگل در شماره 17 ژوئن 2010 خود - 27 خرداد 1389- طی دو مقاله مفصل نوشته بود اسناد موسوم به «مطالعات ادعایی» را در سال 2005- به تاریخ های ادعا شده 2003، 2004 و 2005 توجه کنید- یک مأمور «سیا» در ملاقات خود با یکی از دست اندرکاران مسائل هسته ای که در رستورانی در شهر وین انجام گرفته بود، به دست آورده است!
* گفتنی است که برخی از گزارش های موثق حکایت از آن دارند که «محمد البرادعی» مدیرکل وقت آژانس در مقابل فشار آمریکایی ها برای استناد به «مطالعات ادعایی» گفته بود؛ این اسناد الکترونیکی ارزش حقوقی ندارد و بعد از انتشار به حیثیت حقوقی و جایگاه بین المللی من خسارت جبران ناپذیری وارد می کند.
*در گزارش اخیر آمانو نیز بارها تکرار شده است که بسیاری از ادعاهای مطرح شده، چند منظوره هستند و یا تاکید شده آزمایش ها با مواد منفجره معمولی و غیرهسته ای انجام شده است. چه دلیلی وجود دارد که نشان بدهد این اسناد متعلق به ایران است؟! تنها پاسخ آژانس به این پرسش آن بود که برخی از این اسناد به زبان فارسی است! که پاسخ داده شد؛ بسیاری از تروریست های تحت حمایت آمریکا نیز فارسی زبان هستند و پاسخ آژانس فقط سکوت بود!
/29217
کد مطلب 184206

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    43 1
    به خدا میگم:خدایا از این لطف ها دیگه نکن باشه ما دیگه از این لطف ها نمی خواهیم
  • محمودرنجبر IR ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    7 15
    با بصیرتها که جای خودداره حتی اونای که از بهره هوشی چندانی هم برخوردارنیسن مثل روز براشون روشنه که ای یارو آمنو دیگه خودشوخیلی حقیر کرده واوسارشوتموم وقت داده دسه امریکای یا ! 1
  • بدون نام IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    18 18
    بیشتر وجود خود این اقای شریعتمداری لطف خداست
  • بدون نام NL ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    21 1
    نگفتند چرا از لطف خدا اینقدر ناراحت هستند؟
  • بدون نام IR ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    8 5
    برای من رفتار آمانو خیلی عجیبه. کشور خودش تحت بمباران هسته ای قرار گرفته و فاجعه آن در ذهن جهان نقش بسته و باید واقعا در پی جمع آوری سلاح های اتمی گام برداره. نمی دونم(یعنی می دونم) چرا اینکارهارو می کنه!! حداقل وقتی با خودش تنهاست می تونه به مردمی که در این بمباران جزغاله شدند فکر کنه.
  • بدون نام MY ۲۰:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    6 2
    مگر احمدی نزاد نمیگفت که در زمان ریاست من هسته ای شدیم و با شعار دلاور هسته ای از این شهر به اون شهر سفر دوره ای میگذاشت؟ پس چرا اسناد برمیگرده به دوره خاتمی؟
    • ر.م IR ۰۰:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۷
      1 0
      من که دقیقا یادم هست زمان احمدی نژاد هسته ای شدیم.
  • بدون نام IR ۲۰:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    0 3
    وقتی یک دیگ سیاه از بام بر زمین بیفتد صدایش همه دهات را پر میکند و دیگر برای توجیه ندانم کاری خیلی دیر شده ببم !!!!بعد از 70 سال تجربه می دانم چی دارم میگم جونوم!!!
  • بدون نام IR ۲۱:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    4 3
    همین تفکر این آقایان موجب شده که امروز آمانو ها پر رو بشوند و علیه کشورمان دسیسه چینی کنند
  • شهروند آرام IR ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
    2 1
    آقای شریعت مداری 99% نظریه هاش خواسته یا ناخواسته شرافت ایران و ایرانیو مسلمونو زیر سوال می بره؟آیا با نوشتن یه مقاله اونم با تیتر "گزارش آمانو لطف خدا بود" میشه به جامعه جهانی پاسخی قانع کننده داد؟
  • گمنام PL ۲۳:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
    1 0
    نمیدونم چی بگم... فقط فکر می کنم باید من ، شما یا هرکسی که جسمش از این خاک هست باید برای حفظ اون تمام تلاششو بکنه و امروز همباید توی علم تلاش خودمون رو نشون بدیم تا کشورمون ساخته بشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین