به گزارش خبرگزاری فرانسه این اقدام پاکستان برای کشورهای غربی که تمایل دارند هرچه سریعتر اوضاع افغانستان را به سرانجامی معقول برسانند بسیار دردناک تلقی می شود.
با این همه آمریکا روز سهشنبه در اولین واکنش به این تصمیم پاکستان اعلام کرد مشارکت پاکستان در کنفرانس بینالمللی بن درباره افغانستان، به نفع اسلامآباد خواهد بود. در این کنفرانس که قرار است پنجم دسامبر در بن آلمان برگزار شود ایجاد راه های ارتباطی با طالبان و برقراری صلحی فراگیر در افغانستان د دستور کار قرار دارد که در صورتیکه اسلام اباد در آن شرکت نکند عملا دستاوردی برای ان نمی توان متصور شد.
پاکستان اعلام کرده است که این کشور همچنان از اشتباه ناتو که شنبه گذشته به کشته شدن 24 تن از نظامیان این کشور منجر شد عصبانی است و نمی تواند توضیح قانع کننده ای برای ملت خود ارائه کند.
بمباران ناتو علیه نظامیان پاکستانی بدترین اشتباه این سازمان در پاکستان پس از ائتلاف اسلام آباد با واشنگتن در مبارزه با تروریسم محسوب می شود. وزیرانی از بیش از صد کشور قرار است پنجم دسامبر در بن ، پایتخت سابق جمهوری فدرال آلمان،برای گفتگو درباره آینده افغانستان پس از خروج نیروهای ناتو در سال 2014شرکت کنند.
4949
نظر شما