خبرگزاری مهر نوشت:

یکی از مراجع تقلید با اشاره به تلاش‌های علمی جوانان اظهار امیدواری کرد که جمهوری اسلامی بتواند به صادرکننده علم به دنیا تبدیل شود. آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی ظهر پنجشنبه در نخستین جشنواره قرآن پژوهی و طب که در دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، با تقدیر از برگزارکنندگان این جشنواره به روایتی از امیرالمومنین(ع) اشاره کرد و اظهار داشت: بهار دلها و چشمه‌های جوشان علم و دانش در قرآن است و هر زمانی که احساس می‌کنید قلبتان زنگاری گرفته برای جلادادن قلب و زدودن زنگار به قرآن پناه آورید.

وی اضافه کرد: هر چقدر بیشتر آیات قرآن کریم را می‌خوانیم مسائل تازه‌ای غیر از آنچه که در تفسیر موضوعی و ترتیبی به آنها پرداخته‌ایم از این کلام الهی درک می‌کنیم.

این مرجع تقلید با بیان اینکه قرآن کتاب طب و ریاضی و روانشناسی نیست گفت: مطالب بسیار مهمی در قرآن کریم نهفته است که اشارات مهمی به مسائل مختلف علمی دارد.

آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: قرآن به سه بخش متون، اشارات و بطون تقسیم می‌شود که ممکن است در متن قرآن مستقیما به برخی از علوم اشاره‌ای نشده باشد، اما در اشارات نکاتی وجود دارد که اگر فکر کنیم می‌توانیم آنها را کشف کنیم اما در بطون قرآن مسائلی وجود دارد که در اختیار ائمه است.

استاد برجسته حوزه علمیه در مورد تجربه شخصی خود از درمان بیماری با استفاده از نکات اشاره شده در آیات قرآن کریم گفت: بنده یک مشکل طبی داشتم و به اطبا مختلفی مراجعه کردم ولی نتیجه نگرفتم تا اینکه متوجه آیه‌ای از قرآن کریم شدم که درمان مشکلی که داشتم در آن وجود داشت.

وی ادامه داد: ما می‌گوئیم قرآن کتاب هدایت بشر است ولی به قدری در آن اشارات وجود دارد که همه مسائل در آن یافت می‌شود.

آیت‌الله مکارم شیرازی پذیرش 114 مقاله علمی در جشنواره ملی قرآن پژوهی و طب را نشان دهنده آمادگی و هوش سرشار جوانان دانست و تاکید کرد: جوانان وقتی وارد عرصه‌های مختلف می‌شوند می‌توانند آثار زیادی را به یادگار بگذارند.
این مرجع تقلید به جایگاه والای کشورهای اسلامی در گذشته اشاره کرد و افزود: امروز خیال می‌کنیم علم از از غرب به شرق وارد می‌شود و ما باید مصرف کننده علوم غربی‌ها باشیم در حالی که در گذشته علم و دانش از شرق به غرب رفته است. جوانان و اساتید کشور ما پشت سر هم مسائل مهم جدیدی را کشف می‌کنند و امیدوارم رتبه علمی کشور ما ارتقا یابد و زمانی فرا رسد که وضعیت علمی گذشته تکرار شود تا ما بتوانیم صادرکننده علم به دنیا باشیم.

/6262

کد مطلب 190619

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =