مهدی استاداحمد<BR>


بعضی چیزها کند می‌شود و بعضی چیزها قطع می‌شود. مثلا چاقو کند می‌شود و درخت قطع می‌شود. هیچ‌وقت چاقو قطع نمی‌شود و هیچ‌وقت درخت کند نمی‌شود. اما اینترنت هم کند می‌شود و هم قطع.
این‌روزها به‌طوری شاهد کندی اینترنت هستیم که گویی قرار است کم‌کم به کلی قطع شود اما علیرغم زحمات دلسوزانه‌ی مسولان، این پروژه‌ی ملی به کندی پیش می‌رود و قطع نمی‌شود.
پس فعلا به بررسی دلایل قطعی کندی اینترنت می‌پردازیم و در صورت امکان، در فرصت مناسب‌تری دلایل کندی قطعی اینترنت را هم بر خواهیم رسید.

لنگر
مدتهاست که کشتی‌ها برای حرکت کردن به جای بادبان از موتور استفاده می‌کنند، اما همچنان برای ایستادن از لنگر بهره می‌برند. لنگر برای ترمز کردن آنقدر چیز خوبی است که نه‌تنها باعث سکون کشتی، که باعث ترمز کردن اینترنت یک مملکت می‌شود.
یکی از مهمترین دلایل کندی اینترنت همین لنگر است. چراکه معمولا وقتی کشتی‌ها لنگر می‌اندازند، وی(یعنی لنگر) طی اقدامی ناعادلانه، عدل می‌افتد روی فیبر نوری اینترنت. سپس مسولان متنی را به خبرگزاری‌ها می‌دهند که در آن اشاره شده دلیل کندی اینترنت افتادن لنگر بر روی فیبرنوری است، اما به دلیل سرعت کم اینترنت این خبر به دست مردم نمی‌رسد و فکر می‌کنند کسی عمدا سرعت اینترنت را کم کرده.
و اینجاست که معلوم نیست مسول کندی اینترنت وزارت ارتباطات است یا نیروی دریایی یا جایی دیگر.

اژدر
وقتی فیبر نوری از جای نامطمئنی مثل کف دریا رد می‌شود فقط لنگر نیست که اینترنت را تهدید می‌کند بلکه تسلیحات نظامی کشتی‌ها و ناوهای جنگی نیز هر لحظه خواب را بر فضای سایبری حرام می‌کنند.
البته جای شکرش باقی‌است که اکثر سلاح‌های جنگی کشتی‌ها را مثل موشک و گلوله‌ی توپ و غیره به داخل آب راهی نیست و این تنها اژدر است که ممکن است به فیبر نوری برخورد کند و موجبات کاهش سرعت اینترنت را فراهم کند.
و اینجاست که معلوم نیست مسول کندی اینترنت وزارت ارتباطات است یا وزارت دفاع یا جایی دیگر.

بندر
تاکنون دریافتیم که لنگر و اژدر دو عامل مهم پایین آمدن سرعت اینترنت هستند. اما هر دو عزیز یاد شده انسان را یاد بندر می‌اندازند که گفته‌اند لنگر و اژدر همه در بندرند / آبروی اینترنت می‌برند
در طول تاریخ، همواره شنیدن واژه‌ی بندر بشر را به یاد بندری می‌انداخت و بندری نیز به تندی‌اش مشهور بود. اما این‌روزها نه به یاد تندی، که شنیدن بندر آدمیان را به یاد کندی اینترنت می‌اندازد. پس نتیجه می‌گیریم که بی‌گمان بندر یکی از مهمترین دلایل کندی اینترنت است.
و اینجاست که معلوم نیست مسول کندی اینترنت وزارت ارتباطات است یا سازمان بنادر یا جایی دیگر.  

کفتر
بی‌تردید کفترها نیز هم از دلایل کندی اینترنت به‌حساب می‌آیند چراکه عادت دارند روی سیم بنشینند. از کجا معلوم، شاید آن سیم، سیم اینترنت باشد. و شاید نشستن کفتر بر روی سیم همان نتیجه‌ی افتادن لنگر بر روی فیبر نوری را داشته باشد. کفترها باید در این رفتارشان تجدیدنظری جدی کنند.
اینجانب تاکنون بارها کفترها را دیده‌ام که دوتا دوتا روی سیم نشسته‌اند و در حال سند و رسیو هستند اما نمی‌دانند که با همین رفتار کودکانه‌ و کفترانه، تیشه به ریشه اینترنت می‌زنند و باعث می‌شوند که در مورد کندی اینترنت شایعاتی تاسف‌برانگیز بر سر زبانها بیافتد.
و اینجاست که معلوم نیست مسول کندی اینترنت وزارت ارتباطات است یا سازمان حفاظت از محیط زیست یا جایی دیگر.
***

این بود دلایل قطعی کندی اینترنت یا چه بسا دلایل کندی قطعی اینترنت.
در پایان ترانه‌ای که زبان حال یک فیبر نوری در کف دریا است تقدیمتان می‌گردد تا در هنگام افول سرعت اینترنت ضمن ضرب گرفتن روی کیبورد آن را زمزمه کنید تا زمان سپری گردد و بلکه صفحه‌ی موردنظرتان بالا بیاید:

از اون بالا کفتر می‌آید
تق اینترنت در می‌آید

از اون بالا اژدر می‌آید
تق اینترنت در می‌آید

از اون بالا لنگر می‌آید
تق اینترنت در می‌آید...

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 193186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۸
    55 10
    اولش خوب شروع شد بعد متن افت فاحشی پیدا کرد
  • t7 IR ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۸
    47 2
    جالبناک بود !!!!!!
  • بدون نام IR ۱۵:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۸
    46 3
    از نظر طنز واقعا خوب بود تو رو خدا به داد ما دانشجویان الکترونیکی برسید با این وضعیت اینترنت حرفی برای گفتن نداریم...
  • مهدی IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۸
    34 0
    همه مراودات کاری ما تو شرکت مختل شده ، واقعا دارم دیوانه میشم خیره سرمون داریم از اینترنت 512 استفاده میکنیم از دایل آپ هم سرعتش پایین تره کی میخواهد خسارت این مدت رو بده ؟؟؟
  • ناصر IR ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۸
    5 11
    به نظرم رسید که سبک نوشتن رو از استاد بزرگ طنز یعنی شهرام شکیبا آموخته اید. اما در شعرهایی که نوشته اید، برخلاف ایشان از وزن و قافیه زیبا و کاملی بهره نبرده اید. دوست عزیز! نه به عنوان یک کارشناس، بلکه به عنوان یک خواننده و عضوی حقیر از طرفداران سایت خبرآنلاین، به ویژه قسمت طنز، برای شما آرزوی موفقیت بیشتر می کنم و امیدوارم در نوشته های بعدی باز هم از خصوصیات والاتری از طنز در نوشته های شما بهره مند شویم.
  • محمد IR ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۸
    17 2
    خیلی جالب بود ممنون
  • یوسف IR ۱۹:۲۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۸
    40 1
    اساساً اینترنت یعنی تماس با جهان خارج اما اگه اینترنت ملی بشه این که دیگه اسمش اینترنت نیست واقعا در عجبم این جایی دیگر که تو متن شما هست چه فکری کرده از ایجاد این پروژه ی به اصطلاح عظیم با انجام این طرج برای ملت ایران یک عقب ماندگی فاجش رخ میده. واقعاً نمیذونم چی بگم ..
  • علي IR ۰۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
    12 0
    خدا را شكر كن همين يك ذره اينترنت باقي است ان وقت نمي دانستيم اين طنز را جطور ميخوانديم...?.........?
  • بدون نام IR ۱۵:۴۳ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۱
    7 0
    چین تو هتلی که بودم اینترنت بیسیم مجانی حدود 30 برابر اینترنت پرسرعت ایران سرعت داشت
  • روحش شاد IR ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    2 0
    ساده اي بابا ... شايدم نميتوني بگي ... لنگر پنگر كجا بود ؟!... سياست هممون رو بدبخت كرده ! ايراني رو چه به اينترنت پر سرعت ! تازه اونم الان كه اوضاع انتخابات و تحريم و اين حرفاس ..
  • بدون نام IR ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    1 0
    البته طنز جالبي بود