زمان انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۵ | نسخه چاپی

آغاز توزیع میوه تنظیم‌بازاری از ۱۵ اسفند

بازرگانی - مهر نوشت:

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران از ذخیره‌سازی 8 هزار تن سیب و پرتقال برای توزیع با قیمت مصوب در ایام پایانی سال در تهران خبرداد و گفت: توزیع میوه تنظیم‌بازاری از 15 اسفندماه آغاز خواهد شد.
یداله صادقی  گفت: ذخیره‌سازی میوه برای ایام پایانی سال به میزان کافی صورت گرفته است و جای هیچگونه نگرانی نیست، بر این اساس پیش‌بینی می‌شود که توزیع میوه از 15 اسفندماه آغاز و تا پایان همین ماه ادامه داشته باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران افزود: با توجه به هماهنگی‌های انجام شده، کار خرید و ذخیره‎‌سازی میوه از سوی مباشران در حال انجام است و بر اساس آن پیش‌بینی می‌شود بتوان اقلامی همچون سیب و پرتقال را در ایام پایانی سال با قیمت‌هایی به مراتب پایین‌تر از بازار، در اختیار مردم قرار داد.

وی تصریح کرد: قیمت دقیق سیب و پرتقال تنظیم‌بازاری چند روز مانده به آغاز توزیع مشخص خواهد شد، ولی آنچه که مسلم است این قیمت‌ها از سطح بازار کمتر خواهد بود.

صادقی گفت: خرید 8 هزار تن میوه از جانب مباشران برای مصرف شب عید مردم در استان تهران برنامه‌ریزی شده است که شامل خرید 3 هزار تن سیب و 5 هزار تن پرتقال است. وی اظهار داشت: سیب از منطقه دماوند و استان‌های آذربایجان و پرتقال نیز از استان‌های شمالی کشور تامین خواهد شد.
3939
 

ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 12 + 9
ارسال نظر
195598
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 12 + 9
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...