مدیر بحران شهرستان همدان از گرفتار شدن یک مربی و یک پیست کوب در بهمن ایجاد شده در پیست اسکی این استان خبرداد و گفت: صد نفر از نیروهای امدادی مشغول بررسی حادثه و یافتن این دو نفر هستند.
حسن قهرمانی مطلق افزود: بهمن امروز(جمعه 14 بهمن ماه) حدود ساعت 12:30 در پیست اسکی به وقوع پیوست و فواد آزادیان و اکبر سماوات در زیر برف مدفون شدهاند. پیست اسکی همدان در حال آماده شدن برای مسابقات بوده که وقوع بهمن این دو نفر را گرفتار کرده است.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت افراد گرفتار شده در بهمن فعلاً مشخص نیست و نیروهای امدادی در حال تلاش برای یافتن آنها هستند.
یوسف آزادیان، رییس هیات اسکی استان همدان با تایید ریزش بهمن در پیست اسکی تاریک دره همدان گفت: این حادثه حوالی ظهر امروز رخ داده است. هم اکنون نیروهای هلال احمر استان در محل حاضر و به دنبال افراد گرفتار شده در بهمن هستند. آزادیان خاطرنشان کرد: امروز استقبال خوبی از پیست به عمل آمد و متاسفانه این حادثه در روز جمعه رخ داد.
28245

| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||