زمان انتشار: ۱۲:۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۳۰ | نسخه چاپی

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور: یاهو و جیمیل امنیت ندارند44

اینترنت - مهر نوشت:

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور از نا‌امن بودن سرویس‌های ارائه دهنده ایمیل که توسط کشورهای خارجی‌ اداره می‌شوند خبر داد.
سردار غلامرضا جلالی درباره امنیت سرویس‌های ایمیل یاهو و جیمیل گوگل گفت: به طور کلی این گونه سرویس‌ها که سرویس دهندگان آنها در خارج از کشور قرار دارند به این دلیل این که به محتوای ایمیل‌ها دسترسی دارند و از سوی آن‌ها کنترل می‌شود هیچ گونه امنیتی ندارند.

وی افزود: برای مقابله با این موضوع باید زیرساخت مناسبی در کشور راه اندازی شود که در قالب اینترنت ملی قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: در وضع موجود اگر ارتباط ما با شبکه جهانی قطع شود تمامی خدماتی که بر اساس اینترنت ارائه شوند قطع خواهد شد. به طور مثال اگر یک هفته خدمات بانکی و مالی که بر اساس شبکه اینترنت خدمات ارائه می‌دهند قطع شود کسی نمی‌تواند کار‌های مالی خود را انجام دهد و امنیت اجتماعی کشور به هم می‌ریزد.

 

ایجاد شبکه داخلی ضروری است

جلالی ایجاد شبکه داخلی را برای جلوگیری از اینگونه مشکلات و مقابله با این وضعیت لازم و ضروری دانست و افزود: خوشبختانه این موضوع جزو برنامه‌های اصلی وزارت ارتباطات قرار دارد که البته بحث ایجاد دیتا سنتر‌ها برای قرار گرفتن اطلاعاتی که در کشور مبادله می‌شود نیز با جدیت پی گیری می‌شود.

وی همچنین ایجاد موتور جستجوی ملی و بومی و ایمیل ملی را مکمل اینترنت ملی دانست و گفت: این موضوع یک برنامه جامع و پیوسته است که باید با جدیت دنبال شود.

2121

زمان انتشار: ۱۲:۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۳۰ | نسخه چاپی

نظرات

درحال بارگذاری نظرات...
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 6 + 8
ارسال نظر
199641
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 6 + 8
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...